Фан Клуб: Интер

Ај некој по упатен нека пише збор два за Поли ..
Знам дека беше избран за млад фудбалер на годината пред Балотели, дека важи за голема надеж на италијанскиот фудбал и дека беше повреден некое време па не се знае колку изгубил со повредата...

Еден проблем има кај Зарате. Премногу е себичен. Подобра опција ќе им беше Лавеци. Но и Зарате не е за потценување, добро игра.
Преземени се мерки во договорот :)

Нова анкета на сајтот и ново видео, да се разведриме малку по нервозите на пазарот:

Букмаркнав сликава , за да си знаат Ѓубрињана од Комшии кој позер ќе ги полни ко мисирки !!!
Хмм, букмарк на ваква слика ќе ставаш ...
Окееееееј Гејко, I mean, Деко.

Ааа ќе има уште вакви сликички ако не знаете Зарате е аргентинскиот К.Роналдо.
Многу сака да се слика:vozbud:

А за Занети ако не сте знаеле Гасперсон го тренира и планира во тројката во одбрана Занети имаше изјава немал проблем да игра и таму.

А за Занети ако не сте знаеле Гасперсон го тренира и планира во тројката во одбрана Занети имаше изјава немал проблем да игра и таму.
Леле бе на овој Гасперини уште не му доаѓа памет да ја смени одбраната место со 3-ца да игра со 4-ца:mad:

Najgolema greshka na Morati ke bide vaka javno da mu se mesha na Gaasperini. Posle demek ne rekol taka, vaka rekol...

Chitavte deka Zarate sekogas ni bil prva opcija, pred Palasio... kolku laze samo :D

Chitavte deka Zarate sekogas ni bil prva opcija, pred Palasio... kolku laze samo :D
Читавме и Ето дека не отишол во Анжи за парите, туку сакал нови предизвици :pos:
К'ко не им е срам некогаш не знам :) Сериозно, можеше да се случи надреалистична-зона-сумрака ситуација, како што пиша Ико: Паласио да дојде кај нас а Зарате во Џенова :pos: За среќа Зарате го направи истото што и Пандев, не прифати да оди во клуб без амбиции, и за уште поголема среќа, овој Пресиози е некој ретко саглам лик па посредувал помеѓу Лотито и Морати, нешто како во славната сцена со помирувањето во Кум, али да не одиме таму сега... :)

А таман си ги пеглав дресовите, шаловите, знамето, пешќирот за да ги запалам, они не го купија Паласио...

А таман си ги пеглав дресовите, шаловите, знамето, пешќирот за да ги запалам, они не го купија Паласио...
Такви се од кога ги знам, те цедат до последниот атом и таман си решил да искршиш што ќе најдеш се вадат со некој мајндфак...

На уште непочната сезона Зампарини го отпушти Пиоли, човек што го ангажираше летоска за тренер, сега примавера тренерот ќе ги води, десеткувани се ептен оваа година и у најдобар момент мислам дека Интер гостува на Палермо, видете будалиов што изјавил :

“I handed the team to youth team manager Devis Mangia while waiting for Rossi to decide to come back to the Palermo bench,” the President told Ansa news agency.

Rossi was fired and rehired last season before his contract was not renewed in June, but replacement Pioli lasted only two months.

“We both took time to think things over this summer. I want Rossi to come back. At the moment Mangia is in charge and, if he leads Palermo to an amazing victory over Inter, then maybe he’ll continue on the bench.”

Сите знаеме дека Морати не може да купи повеќе играчи за Интер.

Нага, 4-5 мил.
Пацо, 18 мил.
Форлан, 5 мил.
Алварез, 13 мил.
Поли, 7 мил.
Зарате, 18 мил.
Вивиано, 4 мил.
Џонатан, 5 мил.
Ранокија, 13 мил.

84 милиони евра од кога замина Крофнето, makes you wonder... Што ако му ги даваа овие пари кога ги бараше, дали сега ке бевме со 19 скудета или не... Бене ќе рече да, ке имавме 19 скудета. :D

30 и кусур од Бало, и 27 на Ето, и пак Интер е минус. :D

Спонзори ни требаат, пари ни требаат. Коа ке ми текне и на тоа дека треба нов стадион да градиме, ехееее, ова не е ништо за разлика од тоа што не чека ако никој од ултра-талентиве (кутињо, оби, моби, еминем) не го биде и да мора да купуваме играчи секоја година :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom