Фан Клуб: Интер

Форлан може да игра и како полушпиц,како што игра нешто и во Уругвај,и многу му годи таа позиција.Ајде ваљда утре прво засилување Форлан,ама сеа е проблемот Весли како ке игра,јас мислам вака нешто:4-2-1-3

----------------------Цезар--------------------
--------------------------------------------------
---Мајкон---Лусио---Самуел--Нагатомо
---------------------------------------------------
------------Занети--------Камбијао------
-------------------------------------------------
-------------------Снајдер-------------------
---------------Форлан---------------------
---------------Пацини--------Тевез---------

Ако дојде Тевез,овоа е мое мислење,или Зарате не негово место,така што само ке иде како Ето по лево како крило... а Форлан како полушпиц,и мислам ке му одговара,само за Снајди не сум сигурен... али ајде како и да е.

Шо бе , лузериве од црвената страна на Милан у втор шешир ги стаиле ? хахахахха
--- надополнето: Aug 24, 2011 10:39 PM ---
Кога е ждрепка ?
Утре е мислам ама незнам у колку саат

Баталете трансфери бе , утре е ждрепката за лига на шампиони и еве ги шеширите . Може многу да го јадеме ако неаме среќа

Pot 1: Manchester United, Barcelona, Chelsea, Bayern Munich, Arsenal, Real Madrid, Porto, Inter Milan.
Pot 2: : AC Milan, Lyon, Shakthar Donestk, Valencia, Benfica, Villareal, CSKA Moscow, Marseille.
Pot 3: Zenit, Ajax, Leverkusen, Olympiakos, Lille, Basle, Bate Borisov and Manchester City.
Pot 4: Borussia Dortmund, Napoli, Dinamo Zagreb, Hapoel Nicosia, Genk, Victoria Pilsen, Otelui Galati and Trabzonspor.

Група на смртта гомна да јаде !

Форлан може да игра и како полушпиц,како што игра нешто и во Уругвај,и многу му годи таа позиција.Ајде ваљда утре прво засилување Форлан,ама сеа е проблемот Весли како ке игра,јас мислам вака нешто:4-2-1-3

----------------------Цезар--------------------
--------------------------------------------------
---Мајкон---Лусио---Самуел--Нагатомо
---------------------------------------------------
------------Занети--------Камбијао------
-------------------Снајдер-------------------
---------------Форлан---------------------
---------------Пацини--------Тевез---------

Ако дојде Тевез,овоа е мое мислење,или Зарате не негово место,така што само ке иде како Ето по лево како крило... а Форлан како полушпиц,и мислам ке му одговара,само за Снајди не сум сигурен... али ајде како и да е.
Брат како може Снајдер толку назад бе што ти е,он е најопасен позади напаѓачите тоа е факт:)! Иначе џабе го ставаш Тевез во комбинаиција кога нема шанси да дојде,најголеми шанси им се даваат на Форлан и Зарате!

Абе ке си биде он пак среден ред,ете тука со Форлан ке проигруваат,реков само мое мислење,а еден од Зарате и Тевез ете ако дојде,ке игра како Ето,лево... т,е ке игра повеке како крило,као што играше и он.

Која е поентата ако Снајдер ја бара топката на центарот од игралиштето? Така ништо не правиме,мора Снајдер да игра понапред а Мота ке биде околу центарот,во моментов тие ни се двајца кои знаат да бараат топка и да направат акција:)!Камби,Станкович,Занети од овие не очекувај многу оваа година,затоа и највеќе сакав да се донесе играч од овој дел на теренот али Видал ни го лапна Јуве,додека Касемиро си го продожи договорот на уште 5 години!

Марсеј, Бате Борисов и Отелуи Галати :cool:
Генк се најусрана екипа, толку среќа да се имало... не сум видел екипа така да се протне низ две кфалификациони кола, се на пенали или во 90-та минута. Динамо Загреб исто се топовска храна за појаките. Сити и Борусија се заебани од трет и четврт шешир.

Која е поентата ако Снајдер ја бара топката на центарот од игралиштето? Така ништо не правиме,мора Снајдер да игра понапред а Мота ке биде околу центарот,во моментов тие ни се двајца кои знаат да бараат топка и да направат акција:)!Камби,Станкович,Занети од овие не очекувај многу оваа година,затоа и највеќе сакав да се донесе играч од овој дел на теренот али Видал ни го лапна Јуве,додека Касемиро си го продожи договорот на уште 5 години!

Епа ако сакаш Гасперини формација,така ке биде... Крила мора добри две,а кој нез... и не сум сигурен да ги донесат.;)

Во едно интервју за Скај Спорт Самуел Ето рече :

"Сакам да им се заблагодарам на многу луѓе,но најпрво на Масимо Морати.
Јас секогаш сум рекол ако на земјата постои Бог тоа е Морати.Благодарам
Претседателе за сета твоја подршка и можноста да играм во најдобриот
Италијански клуб.Што ми рече за преминувањето во Анжи? То сакам да
остане тајна меѓу мене и него".

"Мурињо? Жозе е еден од најдобрите тренери во Светот.И на него исто сакам
да му се заблагодарам многу бидејќи ми ја даде можноста да дискутираме
околу техничките прашања и најдобрите нешта кои ми ги подари".

Aко за нешто го бива Морати тоа е ова
Eto'o: "I want to thank so many people and especially Moratti. I'll be brief even if you can only say the best things of this world about him. What I am saying is that if there is a God on earth, it's Moratti. Thank you for the support and the opportunity that you gave me to play in the best club in Italy. What did I said to him before leaving for Anzhi? It is something between me and the president and I don't want to make it public."
Односот со играчите му е феноменален што денес е реткост во фудбалот, односи претседател - играчи.

Уште говедана да го ценеа тоа а не да чекаат човек ко Мурињо да им укотви у глава како да ги бранат боите на дресот добро ќе беше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom