Фан Клуб: Интер

Проблемот за Фараони е следен, Џонатан, Маикон и Сантон, он е десен бек, лев по потреба игра ама на неговата идеална позиција има веќе тројца играчи, шанса за Фараони ќе дојде или кога Сантон ќе си оди од тимов, или кога Маикон ќе биде продаден, а да инаку во моментов нека не се будалат со 50-50 па да фрлаат пари после за него, или позајмица или ништо, ако не во Џенова, може во Чезена да го дадат.

Ај бе научете се бе луѓе да имаш респект кон членови коие се на форумов повеќе од 2, 3+ години како мене, бенамата, др. менхетен, иосоно и други и да не се курчите. Убаво ти рече да го смалиш фонтот и преведи (ако сакаш ако не кој те)
каков респект бараш ти бе да не незнаеш да да прошташ што пишува и да сфатиш за што се работи.
Негово право е со колкав фонт ќе пишува ако ти смета не читај.
еве ти превод: Агентот на Зарате е во Милано. Нов контакт со Интер?

Абе луѓе - мн. сериозно си ги земате работите при срце =) Форум е ебате !

Мене ми ја извадивте маста
на Игорче му ебавме матер
Син го јаде немиен ради Сања фала ти за се 2 години
Роси 46 е секира !
Ултра бој е уникатна.
Ико е од градот под шара итн ...
Иосоно игра контра мене и фаќа кладби а бене е бенитез батфак френд =)

Get a grip аман =) Шо сте се напнале на фан клубов !

Ај бе научете се бе луѓе да имаш респект кон членови коие се на форумов повеќе од 2, 3+ години како мене, бенамата, др. менхетен, иосоно и други и да не се курчите. Убаво ти рече да го смалиш фонтот и преведи (ако сакаш ако не кој те)
U2 и не се мешај

Форлан цц нема што да кажам кажав сто пати.Му нудат пак и 3 годишен договор 4 мил по сезона смешки.
Само ме интересира кој ќе продават догодина квалитетното отиде останаа дедовци а доаѓаат и нови.
Тевез или Зарате ќе дојдат само ако ги дадат на позајмица.Со Џенова нешто со трампи ако се направи.
А ако се покакаме на полусезона може да го земат Лавеци на пет рати.

Мир децо... :)
Се поизвесно е дека ќе го земеме Форлан и евентуално трампа Лавеци/Пандев и тоа е тоа.
Евентуално Морати ќе не изненади со тројца анонимци на 31ви... бринг бек Каржа е работава :)

Лавеци не, Зарате најверојатно, веќе се преговара за ова, Реја изјави дека ко никад до сега Зарате е пред заминување од тимот, Лацио наводно побарале Мота да биде дел од зделката, ќе видиме од утре нагоре како ќе се одвиваат преговорите.

Ова со Форлан ми е тотална глупост, покрај Милито и Пацини не гледам потреба од уште еден играч со горе - доле слична градба и игра. Башка лани беше за никаде во Атлетико и тоа во сезона после фантастично изиграно СП.

Зарате е одличен играч, можеби не е светска класа, но и доста млад е и во секој случај подобра опција од Форлан.

Тевез никогаш не ми бил нешто посебно омилен, секогаш сум го сметал за преценет, но во моменталната состојба и он би бил нешто.

Од Ето искрено бев разочаран, секогаш ми беше меѓу омилените играчи, ама да отидеш во ваква ситуација во некоја вукојебина во која може да те разнесе некој исламски терорист (борец за права) ми е тотално без врска, особено кога веќе изјави повеќе пати летово дека не оди никаде.

Лавеци не, Зарате најверојатно, веќе се преговара за ова, Реја изјави дека ко никад до сега Зарате е пред заминување од тимот, Лацио наводно побарале Мота да биде дел од зделката, ќе видиме од утре нагоре како ќе се одвиваат преговорите.
Лотито треба да ни прифати се и на 31ви да не заебе :pos:
Шала на страна, шупакот не бепе во право ама на негово место ја така би го израмнил скорот.
--- надополнето: Aug 24, 2011 10:02 PM ---
Од Ето искрено бев разочаран, секогаш ми беше меѓу омилените играчи, ама да отидеш во ваква ситуација во некоја вукојебина во која може да те разнесе некој исламски терорист (борец за права) ми е тотално без врска, особено кога веќе изјави повеќе пати летово дека не оди никаде.
Во Москва е Ето а за среќа тоа терористите не ги разнесуваат своите, така да освен тоа што прејде во платеници друг минус нема...

Во Москва е Ето а за среќа тоа терористите не ги разнесуваат своите, така да освен тоа што прејде во платеници друг минус нема...
Сега видов дека живеат и тренираат во Москва, ама за натпреварите сепак ќе одат во Дагестан :)

Море сеа попалени се со милијардеров, замисли не успеат ништо да нарпават, се усерат тотално, па да видиме дали нема да дигнат и стадион и се во воздух :pos:

Баталете трансфери бе , утре е ждрепката за лига на шампиони и еве ги шеширите . Може многу да го јадеме ако неаме среќа

Pot 1: Manchester United, Barcelona, Chelsea, Bayern Munich, Arsenal, Real Madrid, Porto, Inter Milan.
Pot 2: : AC Milan, Lyon, Shakthar Donestk, Valencia, Benfica, Villareal, CSKA Moscow, Marseille.
Pot 3: Zenit, Ajax, Leverkusen, Olympiakos, Lille, Basle, Bate Borisov and Manchester City.
Pot 4: Borussia Dortmund, Napoli, Dinamo Zagreb, Hapoel Nicosia, Genk, Victoria Pilsen, Otelui Galati and Trabzonspor.

Баталете трансфери бе , утре е ждрепката за лига на шампиони и еве ги шеширите . Може многу да го јадеме ако неаме среќа

Pot 1: Manchester United, Barcelona, Chelsea, Bayern Munich, Arsenal, Real Madrid, Porto, Inter Milan.
Pot 2: : AC Milan, Lyon, Shakthar Donestk, Valencia, Benfica, Villareal, CSKA Moscow, Marseille.
Pot 3: Zenit, Ajax, Leverkusen, Olympiakos, Lille, Basle, Bate Borisov and Manchester City.
Pot 4: Borussia Dortmund, Napoli, Dinamo Zagreb, Hapoel Nicosia, Genk, Victoria Pilsen, Otelui Galati and Trabzonspor.
Значи пак е можно да има група на смртта:),а тоа во најголем случај може да биде Барса или Реал во група со Милан,Манчестер Сити и Борусија Дортмунд:)

Интер - Виљареал - Ман Сити - Дортмунд и да бидеме Група на Смрта...

Шо бе , лузериве од црвената страна на Милан у втор шешир ги стаиле ? хахахахха
--- надополнето: Aug 24, 2011 10:39 PM ---
Кога е ждрепка ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom