Фан Клуб: Интер

Дека мислам јас со Син ја почнавме дебатава/расправијава, да појаснам само што реков јас, и до каде стигна муабетот.

1. Јас реков дека Морати е глуп, потенцирам пак, ГЛУП што го продава Ето за олку пари, подобро ич да не го продаде.
2. Син ми рече најди клуб кој се опарил од 30 годишен играч.
3. Мене на прв играч ми текна Шева, на некој друг му текна и Батистута.
4. Син рече дека Шева бил 29, Ето е 30, и плус Шева е класа над Ето.
5. ’’Револтиран’’ што Син до одбегна одговорот мој (затоа што јасно му кажав еден тим што се опарил од стар играч), продолжив и јас, демек Ето е кока кола за Шева. Како прво за мене е, како играч многу подобар, како второ ова нема никаква врска со причината што почнавме да дискутираме.

Е сега тука имам blank простор, не знам што бара Милито во муабетов, и кој колку придонесол во Интер. Клуб може да се опари од стар играч, видовме со пример, не зборам онака. Морати и луѓето одговорни за клубот (надвор од теренот да повторам) не ги бива, крај.

Ова е цел муабет, не знам што мораа Мунтари, Пандев, Цезар да се спомнат, па и Милито.

Го кажувам ова, затоа што еден се банираше, исто така ме зачуди реакцијата на мартин.џерард, па да не летат уште банови.

Дека мислам јас со Син ја почнавме дебатава/расправијава, да појаснам само што реков јас, и до каде стигна муабетот.
Да разјасниме некои работи зашто ги испрвртуваш по малку работите, не реков дека Шева е класа над Ето, спаѓаат во иста група на фудбалери со тоа што ( цитирам што сум напишал )
А Шева не замина на 30 години таму, Шева замина на 29, еден од најдобрите светски играчи беше тој период, добитник и на Златна Топка 2004, најдобар стрелец во Лигата на Шампионите во 2006 ( годината кога си отиде од Милан ), тој Шева од тогаш со овој Ето моментално е баш толкава разлика, 10 милиони евра.

Една година во тој период од кариерата значи многу, не е битно ни тоа, Шева важеше за еден од најдобри напаѓачи тој период, може и најдобар ( над него фудбалер од нападот тогаш немаше ), таа година стигна до финалето во ЛШ и до последно коло се бореше за титулата и вредеше многу на трансфер пазарот.
Ко што гледаш, не го одбегнав одговорот туку ти одговорив, Шевченко од тој период ( клучно во муабетов ) вреди повеќе од овој Ето сега, нека не се 10 милиони евра во прашање, нека бидат 8,7, 5, ако направиш една паралела од тој период и овој сега, да, Шева вредеше повеќе со тоа што ( уште еден клучен момент од муабетот ) тогаш нештата на трансфер пазарот беа поинакви, а за Батистута тек реков, не ми се прави муабет, тој период осмо упишував и тоа е само година дена пред фамозната 2002 и Лацио.

А Мартин се чачна од муабетите за Цезар што ги спомнав, зашто слична е тематиката само што за други фудбалери се дискутира. А оној Пацини ... кој го ебе.

1. Јас реков дека Морати е глуп, потенцирам пак, ГЛУП што го продава Ето за олку пари, подобро ич да не го продаде.
2. Син ми рече најди клуб кој се опарил од 30 годишен играч.
3. Мене на прв играч ми текна Шева, на некој друг му текна и Батистута.
4. Син рече дека Шева бил 29, Ето е 30, и плус Шева е класа над Ето.
5. ’’Револтиран’’ што Син до одбегна одговорот мој (затоа што јасно му кажав еден тим што се опарил од стар играч), продолжив и јас, демек Ето е кока кола за Шева. Како прво за мене е, како играч многу подобар, како второ ова нема никаква врска со причината што почнавме да дискутираме.

Е сега тука имам blank простор, не знам што бара Милито во муабетов, и кој колку придонесол во Интер. Клуб може да се опари од стар играч, видовме со пример, не зборам онака. Морати и луѓето одговорни за клубот (надвор од теренот да повторам) не ги бива, крај.

Ова е цел муабет, не знам што мораа Мунтари, Пандев, Цезар да се спомнат, па и Милито.

Го кажувам ова, затоа што еден се банираше, исто така ме зачуди реакцијата на мартин.џерард, па да не летат уште банови.
Тука сум другар не се сеќири за мене направих нов профил у истио момент кога ме банираа,не се сечири толку ќе си ја расипас убавината,а мабето стана историски поарно кажејте нешто во врска со трансфериве и што сакаме да додје во интер оти ќе се испокараме мислам јас и сун веќе ја преливме чашава хахахахах

а зашо уств. го банирале Пацини ? баш беше кул тип4ето :)))

пс:Не бидете ВОЛОВИ , Ето е шитнат зашо неаме ПАРИ а има примања од 029502950295295029502 милиони годишно ....Се бираше меѓу него и Снајдер и да не беа глупите Руси ќе го изгубевме единествениот плеј шо сме го имале у задњиве 2 децении (морфео не го бројам)

kisses :D

Тука сум другар не се сеќири за мене направих нов профил у истио момент кога ме банираа,не се сечири толку ќе си ја расипас убавината,а мабето стана историски поарно кажејте нешто во врска со трансфериве и што сакаме да додје во интер оти ќе се испокараме мислам јас и сун веќе ја преливме чашава хахахахах
Обично членовите што праат втор пат јузер, праат некој подобар од претходниот, ти како Менхетен, од лошо, полошо :)

а зашо уств. го банирале Пацини ? баш беше кул тип4ето :)))

пс:Не бидете ВОЛОВИ , Ето е шитнат зашо неаме ПАРИ а има примања од 029502950295295029502 милиони годишно ....Се бираше меѓу него и Снајдер и да не беа глупите Руси ќе го изгубевме единествениот плеј шо сме го имале у задњиве 2 децении (морфео не го бројам)

kisses :D
Tuka сум другар не се сеќири и ти :love:
--- надополнето: Aug 22, 2011 11:48 PM ---
►Газета дело Спорт објави една вест.,,. тренерот на Интер Џанпиеро
Гасперини го посакува Лавеци,,.прва опција на Гасперсон е Аргентинецот,
ако не го купат него,негова алтернатива е Мауро Ѕарате од Лацио.

Aма зашто бе ало, ти свесен ли си дека е забрането правење на втори профили и по автоматизам ќе бидеш баниран перманентно од администраторите ...

Не си ми јасен ич, боље не го користи профилов и чекај банот да ти заврши на првиот ник, бог да чува.

Обично членовите што праат втор пат јузер, праат некој подобар од претходниот, ти како Менхетен, од лошо, полошо :)
Абе шо е битно арно лошо таа е догодина здравје поарно,ај кажи ти некој предлог одма го менам нов ќе напраам имам вишок е-маил ;)

Да не ти го цитирам цел пост, тоа што го кажав на Мите и за тебе важи, освен ова сега што го спомна.
Фудбалот е тимски спорт, нормално дека за било каков успех на екипите удел има цел тим, вклучувајќи ги и оние на клупата. Во сезоната 09-10, неколку фактори придонесоа за тој успех, фантастична одбрана, одлична трансформација од напад во одбрана и обратно, и супер финишот на нападот.

Од сево ова, за мене најважен фактор е она последното, се двои за нијанса од останатите 2 набројани фактори зашто во фудбалот победува оној со гол повеќе од противникот, Милито беше оној кој ја направи разликата на теренот. Во Барса се Чави, Иниеста и останатите, ама Меси ја правел разликата во многу наврати, така и Милито, во тој фантастичен тим ја правеше разликата кога беше најпотребно, доволно е да се видат двата гола од финалето во ЛШ, поготово вториот, а и оној со Рома од Купот, сам против цела одбрана на Рома.
Обрни и ти внимание на болдираниот дел од погоре ...

Е сега за она двете константни сезони, па извини ама Милито во една сезона се повреди 5 пати, на стартот од истата имаше проблеми со Рафаел Бенитез, самиот Ето кажа дека по 5то коло нешто пукна во соблекувалната, и Меси да е, 5 пати да се повреди во една сезона, да е раскаран со тренерот, нормално, нема да има перфектна сезона и ќе се мачи во истата.

Ја со ова не се слагам. Поентата е, да, да постигнеш гол повеќе од противникот, ама исто и поентата е да примиш гол помалце од противникот, да ја држиш топката повеќе од противникот, да ствараш шанси повеќе од противнокот итн. Не можеш едното да го одвоиш од другото или да кажеш што е побитно за успех на тимот. Еве и Киген одел со таа филозофија па не го гледам да имал којзнае какви успеси. За мене секој дел од тимот е подеднакво важен. Најдобрите тимови во историјата секогаш се најдобро избалансираните тимови во времето кога играат. И Барса немаше да го има овој успех да немаше ненормално добро организиран пресинг и непогрешливи дефанзивци.
За мене Милито беше дел од тимот кој како и другите делови од тимот перфектно си ја одработи работата цела сезона ( горе доле). И за голот со Баерн вториот, примети кој е играчот што му отвара простор доле и што го одвлекува вториот централен, за Милито да има ситуација еден на еден против понереспонзивен дефанзивец.
Аргентина е доказ за тоа што колку значи Барселона за играта на Меси и колку Меси значи за играта на Барса.
И перфектна?
Милито беше катастрофален, ни блиску до медиокритетен. Дури и пред првата повреда беше тешко срање и имаше проблеми со најобични движења со топка и најобични смирувања на топка.

Aма зашто бе ало, ти свесен ли си дека е забрането правење на втори профили и по автоматизам ќе бидеш баниран перманентно од администраторите ...

Не си ми јасен ич, боље не го користи профилов и чекај банот да ти заврши на првиот ник, бог да чува.

Без него немаше да стартува Серија А, ако не сме комплетни со играчи, барем на форум да сме комплетни :D

Не се сеќири и ти другар,мене ќе ме банират а не ми ни смете може и така да читам без да коментирам.Гледи тебе да те банират пошто лошо ќе ти стане на тебе ако немаш пристап овде за мене е лесно мва :love:(иначе фала на информацијата)

Не се сеќири и ти другар,мене ќе ме банират а не ми ни смете може и така да читам без да коментирам.Гледи тебе да те банират пошто лошо ќе ти стане на тебе ако немаш пристап овде за мене е лесно мва :love:(иначе фала на информацијата)
Да да, ептен лошо ќе ми биде, толку лошо што одма ќе отворам нов јузер за да продолжам со истото темпо, минут по банирањето, и ќе напишам дека имам мејл вишок за да отворам и трет ... оу чекај.

не, не очекувам да сватиш што сакав сега да кажам.

Tuka сум другар не се сеќири и ти :love:
--- надополнето: Aug 22, 2011 11:48 PM ---
►Газета дело Спорт објави една вест.,,. тренерот на Интер Џанпиеро
Гасперини го посакува Лавеци,,.прва опција на Гасперсон е Аргентинецот,
ако не го купат него,негова алтернатива е Мауро Ѕарате од Лацио.
Мора да го земемe Лавеци :)

Да да, ептен лошо ќе ми биде, толку лошо што одма ќе отворам нов јузер за да продолжам со истото темпо, минут по банирањето, и ќе напишам дека имам мејл вишок за да отворам и трет ... оу чекај.

не, не очекувам да сватиш што сакав сега да кажам.
Drugar imam uste eden user tuka na drug e-mail ama nzn kako bese a me mrze sega da odam preku e mail pa da teram pasvord i red raboti me mrze a ti ako me mrazas ne sum jas kriv prijavi me pak ama pak ke sum tuka ne odam nikade :tapp:
--- надополнето: Aug 23, 2011 12:01 AM ---
£35m playmaker ‘open’ to United switch – report

Manchester United are poised to make a swoop for Wesley Sneijder this week, with the playmaker ‘open’ to a move to Old Trafford over other English clubs, according to the Manchester Evening News

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom