S
schtrafzenigger
Гостин
Нема гледање, не можам да најдам добар стрим, сите ми сецкаат. У пм. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас се откажав, кај Интер со играта нерви ќе ми крени, па и стримовите ептен кочат.Вад д фак со стримовиве.. сите ми ги кочи...
Овој не кочи, али сликата е хорорЈас се откажав, кај Интер со играта нерви ќе ми крени, па и стримовите ептен кочат.![]()
Да ама ако Ето рече не ми давај плата за Август само средете со Анжи што побрзо ...So sakat neka prat... Samo ubavo me potsete edna kolumna/tekst od fcinter1908, kade go citiraat Morati koga veli deka ni za 50 milioni ne go prodava Eto. Shupak eden.
Оби во средина централно е ако не примети ( види и одбрана кога играат каде е поставен ), Занети лев бек а Џонатан десен, Киву и Самуел централно.3-4-3 igrat
Дај бе линк, ќе искршам нешто домаОби во средина централно е ако не примети ( види и одбрана кога играат каде е поставен ), Занети лев бек а Џонатан десен, Киву и Самуел централно.
http://88.80.16.174/index.php?optio...=201739&channel=0&tmpl=component&layout=popupДај бе линк, ќе искршам нешто дома