Фан Клуб: Интер

Го пропушта првото коло сигурно, Лече фор фак сејк, башка ете шанса за Џонатан ...

Го пропушта првото коло сигурно, Лече фор фак сејк, башка ете шанса за Џонатан ...
Нагатомо десно (ако биде спремен ама малце потешко, наместо Мајкон), Оби лево (наместо Нагатомо) и нема потреба од Џонатан. Или наместо Нагатомо или Мајкон десно може Сантон

Сантон десно наместо Мајкон, и нема потреба од Џонатан/Нагатомо.

Не зезај ...
Оби не е бек, Оби е играч од средина, со Милан лево реално не беше нешто посебно, едноставно импресионираше со борбеноста и некои потези ама немаат никаква корист од него ко бек.

Ако Џонатан не игра, нема да игра зашто Занети нормално ќе игра десно а еден од Нагатомо и Киву лево, или Сантон, ако остане, а не зашто Оби ќе го играат на неприродна за него позиција.

Оби со Милан играше бек само поради фактот што имаа недостаток од играчи за тие позиции.
--- надополнето: Aug 16, 2011 4:45 PM ---
Според ГДС 1 месец пауза, Лече не ги игра, па потоа има пауза поради репрезентативните мечеви па можно е враќање или за гостувањето во Палермо или за мечот со Рома дома.

Ова мене ме нервира... Што ќе играат младиве еден добар натпревар и тука сите го прават бог, нешто слично и лани со Марига, и после кога ке му го турат цел тој притисок, и не ке знае каде е во теренот сите одма по мајки и шајки го пцуеме. Оби сезонава нека прави 4-5 стартувања, и уште 8-10 како резерва да влезе, доста му е.

Абе мислам дека е време Оби и поголема минутажа да добива, немам ништо против тоа, сериозно, станува збор за одличен фудбалер а и Интер во неколку наврати одбија да го дадат, и на 50-50 сопственост и на позајмици, за продажба не ни размислувале.
Ама да игра ко лев бек, јокбурда.

Ова мене ме нервира... Што ќе играат младиве еден добар натпревар и тука сите го прават бог, нешто слично и лани со Марига, и после кога ке му го турат цел тој притисок, и не ке знае каде е во теренот сите одма по мајки и шајки го пцуеме. Оби сезонава нека прави 4-5 стартувања, и уште 8-10 како резерва да влезе, доста му е.

Брат го глеаш Интер или онака од Гол.ком пишуеш ???

Свесен си дека Оби е еден од ретките во Интер што до сега кога и да добил шанса изиграл НАД тоа што се очекува од него така ???

:)

Иначе Тим Трофео ќе го пренесуваат на МТВ1 .
Озбилно???

Оби мислам дека уште минатата сезона требаше полека да го уфрлаат во првиот состав ама ние Карја го земавме оваа година очекувам повеќе минутажа на Оби,кутињо, и останатите млади.:)

Озбилно???

Оби мислам дека уште минатата сезона требаше полека да го уфрлаат во првиот состав ама ние Карја го земавме оваа година очекувам повеќе минутажа на Оби,кутињо, и останатите млади.:)
Кога сум се заебавал јас. :D
Код:
http://mtv.com.mk/mk/programa/sreda.aspx

Да ама ќе трошите време на тој банален турнир, а и обично тој што го освојувал у последниве години имал бедна сезона потоа, така да се надевам на второ или трето место таму, прво никако.

amauri-trofeo-tim.jpg

Ние лани победивме и затоа имавме тиња сезона :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom