Фан Клуб: Интер

Анжи понудиле 18 мил. за Ето, Морати барал 35-40, но најверојатно ќе се дог за некој 25, што е сосема солидна сума. Ова е од Скај, а Морати изјави дека добил пристојна понуда...
Грешка си, Анжи прв пат кога се обидоа за Ето понудија 30, нема логика сега да понудат 18, се шпекулира за сума од 35 милиони евра.
Нема логика и следново, 18 милиони за Ето а договор од 20 милиони по година, за сума под 30м евра нема теорија да се реализира оваа зделка а ко што пишав, очигледно и над 30 ќе биде.

30 милиони евра за Џилардињо нуди ПСЖ, а ние за 18 милиони (не верувам дека се толку) да го дајме Ето, не иде некако.

Sky Sport infatti parla di un'offerta da 18 milioni di euro cash ai nerazzurri e non 30 come si è vociferato, mentre la richiesta dell'Inter per discutere seriamente dell'operazione ammonta a 40 milioni.
Ако го продадат за такфи ефтини пари не ми се верува едно 25 милиона до 30 се прифаќе а за вакви ефтиниии не ми се верува

Sky Sport infatti parla di un'offerta da 18 milioni di euro cash ai nerazzurri e non 30 come si è vociferato, mentre la richiesta dell'Inter per discutere seriamente dell'operazione ammonta a 40 milioni.
Aма дади ја ти цела вест, не само тоа, да преведам, Интер бараат 40 милиони евра и Морати планира да прифати понуда измеѓу 38 и 40 милиони евра. А со оглед на тоа колку пари планираат да даваат за договорот, ќе мора да издвојат бајаги и за купувањето на Ето од Интер, во секој случај, тимот не размислува да го даде за сума помала од 30ка, тоа во моментов е сигурно.

Инаку истиот извор го цитираме.

Па не би рекол, го продадоа Ибра нели ...
Нештата не се исти како порано во поглед на трансфер политиката само сегга во поглед на финансиите нештата се сменети а тоа е објаснето многу убаво на нашиот сајт, fcinter.com.mk, таму можеш да добиеш одговори на низа прашања, и ти и твојот пријател кој мисли дека Морати си игра ташак со фановите.

Не е се така како што изгледа, не можеме јас и ти, пази, фанови на Интер од Македонија, да знаеме што навистина се случува со тимот, ние со Вардар и останатите локални тимови незнаеме што навистина се дешава а не па со Интер, ние гледаме многу површно на нештата и не сме кадарни да изнесуваме заклучоци во врска со некои работи.

Али едно ти гарантирам, Морати никогаш нит си играл, нит игра, нит ќе игра ташак со фановите. :)

Во право си. И кога велам „си игра ташак со фановите“ не мислам дека Морати тоа го прави злонамерно. Едноставно продавањето на Снајдер, Ето и Мајкон (костурот на тимот) и нивна замена со Кучка, Алварез и Џонатан за мене сепак претставува ослабнување на тимот (а не освежување, подмладување или незнам што). Се разбира дека Морати има причини за тоа и немам намера да му се мешам во замислите. Но во никој случај нема слепо и безглаво да верувам во Интер кој пред мои очи прави чекори наназад.
Е сега ако за светскиот шампион во фудбал, главни засилувања се Кучка, Алварез, Банега и Џонатан (истовремено се отарасуваш од најдобриот играч и најдобриот стрелец - кои се во зенитот на своите кариери), тогаш тоа, во мојот речник, претставува форма на играње ташак со фановите.

18 милиони еура...ма нема теоретски шанси,преку 30 милиони и нека си пакува куферите.

Aма дади ја ти цела вест, не само тоа, да преведам, Интер бараат 40 милиони евра и Морати планира да прифати понуда измеѓу 38 и 40 милиони евра. А со оглед на тоа колку пари планираат да даваат за договорот, ќе мора да издвојат бајаги и за купувањето на Ето од Интер, во секој случај, тимот не размислува да го даде за сума помала од 30ка, тоа во моментов е сигурно.

Инаку истиот извор го цитираме.
значи за 35 милиона нивен играч е и ние со тие пари ќе си го купиме давид виља ако се може ако не тавез на позајмица и касемиро да го купиме и готови сме за нова сезона и понатака :)

Во право си. И кога велам „си игра ташак со фановите“ не мислам дека Морати тоа го прави злонамерно. Едноставно продавањето на Снајдер, Ето и Мајкон (костурот на тимот) и нивна замена со Кучка, Алварез и Џонатан за мене сепак претставува ослабнување на тимот (а не освежување, подмладување или незнам што). Се разбира дека Морати има причини за тоа и немам намера да му се мешам во замислите. Но во никој случај нема слепо и безглаво да верувам во Интер кој пред мои очи прави чекори наназад.
Е сега ако за светскиот шампион во фудбал, главни засилувања се Кучка, Алварез, Банега и Џонатан (истовремено се отарасуваш од најдобриот играч и најдобриот стрелец - кои се во зенитот на своите кариери), тогаш тоа, во мојот речник, претставува форма на играње ташак со фановите.
Види, на Јунајтед главното засилување лани им беше Чичарито. :)
Сум кажал во неколку наврати, немам ништо против носење на такви фудбалери ако тие навистина заслужуваат да го носат овој дрес и се од корист за екипата.
Остатокот од сезоната ќе покаже дали тимот постапува правилно или не, а до тогаш да почекаме да се дефинираат нештата, да се донесат плус засилувања и да видиме тимот на што е а и да видиме истиот како ќе функционира под водство на Гасперини.

Јас во моментов верувам во одликите на претседателот и останатите околу него и сум оптимист за новата сезона, она што најмногу треба да не загрижува е последниот дел од претходната моја реченица '' ... да видиме истиот како ќе функционира под водство на Гасперини '', ова е клучно и најважно.

За 18М, нека си остане Ето на Меаца, и што кур имаме да го продаваме за таква смешна цена. Според мое мислење Морати нека прифати само 35М па нагоре.:D

Но кога гледам од другата страна, ако Ето не си отиде, Снајдер ке лета, така да нека го дават колку сакат, само овој вториот нека остане во Милано. :P

Другарчиња мои мили, чим Морати вика дека понудата е ДОСТОЈНА, РАЗУМНА И не НАВРЕДЛИВА значи не е 18 милиончиња , и јас верувам дека до крајот на неделата оде Ето у КУКУРУЗ ;)

Нека иде комотно ...ако со тие пари се земе еден од Лавеци/Тевез + Снајдер се задржи има да го сисаат у лига од прв до последен ....

Поз !

Можеби, но ако ги продадат Ето и Снајдер, а го купат само Тевез/Лавеци (сеедно) тогаш со полна свест го ослабнуваат тимот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom