Фан Клуб: Интер

Ќе нема зима за Ето во Русија. Ако им лапне 4 годишен договор по 20м на сезона, и Меси и Мурињо ќе му подзавидуваат :eek: Само Морати и Бранка колку ќе земат од русиве ???

Барем додека не се донесат официално да се воздрже а ако се донесат овие ореле и јас ќе сум еден од оние што ќе пцујат.Барем додека не напишат официално да се воздржаме
Па вие тие информации ги ставате на темата, ја нит сум пишал дека ќе иди Кучка, нит Снајдер дека ќе си оди од Интер, копирате од некои бетер аматерски сајтови од гол.ком, и после зошто сме коментирале ние.
Тоа што е на фан клубот тоа се коментира. Па ќе видиме на крај кој ќе дојди, оти нели веќе не сме интересни, досадни сме. ;)

Слушај бе вошкар,тоа морон за по дома да си го чуваш.Пред месец дена искочи ,најверојатно од под некој камен тука на форумов,ти ги пратам постови и тешки глупости лупаш постојано,па ни еднаш не те навредив.Јас имам право на свое мислење,и форумов е за тоа и створен,за секој да си ги искаже своите ставови.Ти ли ке ми кажеш дали да пцујам?Ако тебе ти одговара да го гледаш Морати како втора година го закопува со сила Светскиот клубски шампион,мене и на многумина овдека - НЕ!Немој со тие малоумни моменти со пцуењето,демек тебе Морати братучед ти е ,па се најде навреден.Такви празноглавци како тебе ги има на форумов со лопати да ги ринеш.Вистинските навивачи треба да бидат лути во случајов,веспи летаа низ трибините на меаца на времето ради вакви работи,ама ти кузнае колку годинки имаш ....
Јас интер и да оди во втора лига ке продолжам да го сакам и да го гледам..неможе интер секоја година да биде шампион.
Јас за форумов знам од пред две години дечко, а тоа што дури сега сум се регистрирал ич кур да не те боли.
--- надополнето: Aug 9, 2011 8:35 PM ---
Хипотетички, да дојдат Тевез и Лавеци до крај на трансфер рок, тогаш ќе мењавате мислења ко чорапи и Морати оп, работел за доброто на тимот, има време до крај на трансфер рок, знаат што прават, не се секирај и без изливи на нервоза, нема потреба од тоа.
Адекватна замена за Ето милион посто доаѓа, нема клубот да го остави на овој моментален кадар, а ако се договори и Лавеци за Пандев плус пари пуна капа.
Syn тоа ти е брат кога Интер освојува и носи некој добар играч сите го сакат и Интер и Морати, а кога ке се спомне некој да замине или не се освојуваат трофеии одма сите Морати ваков, онаков итн.

Okej,може да престанете да си ги мерите ташаците кој кога се регнал на форумов и кој колку време навива за Интер.
Факат факт е дека Морати сето ова го прави за доброто на Интер,а и нели се подготвува за фер плеј правилото,така да ја има поддршката од мене за да се шитне Ето.
Ако се доведе Тевез место него,иако имам лошо мислење за Тевез,тоа ќе биде одлично сепак голем работник е на теренот,се бори за секоја топка и врши пресинг на противничките одбранбени играчи,а и не верувам да забега со паметот бидејќи Интер не е Сити,па да има негативни ликови околу него за да му шират негативна енергија.
А ако се доведе пак уште и Лавеци..е тоа ќе биде веќе сексови.

Па вие тие информации ги ставате на темата, ја нит сум пишал дека ќе иди Кучка, нит Снајдер дека ќе си оди од Интер, копирате од некои бетер аматерски сајтови од гол.ком, и после зошто сме коментирале ние.
Тоа што е на фан клубот тоа се коментира. Па ќе видиме на крај кој ќе дојди, оти нели веќе не сме интересни, досадни сме. ;)
Kучка ако дојде сезонава ќе биде одлично, убеден сум дека мал дел од вас го гледале затоа воздржете се од коментари за него.
За останатите, Ето ако замине а најверојатно ќе замине, ќе биде за минимум од 30 милиони евра а најверојатно сумата ќе биде поголема што искрено е одлична зделка за фудбалер во поодминати години иако може да игра на нивото од лани и сезоните претходно и наредна сезона.
Замена 10000% доаѓа за него, а ако евентуално заминува и Снајдер, доаѓа уште еден играч, можно е Лавеци, плус уште едно име од средината.

Мене тоа искрено ми се свиѓа, јаки ќе се, со Тевез, Лавеци, Кучка, Касемиро ( или некој трет ) плус Алварез, Џонатан, а ако даде Господ и Коутињо и Кастаињос, уз постоечкиот кадар ќе имаат страшна екипа и далеку поизбалансирана од лани зашто и клупата ќе е каде-каде појака.

Не се дегени да испродадат се а ништо да не купат, знаат што прават али форум ко форум, мора нештата да се искомплицираат.

Јас интер и да оди во втора лига ке продолжам да го сакам и да го гледам..неможе интер секоја година да биде шампион.
Јас за форумов знам од пред две години дечко, а тоа што дури сега сум се регистрирал ич кур да не те боли.
--- надополнето: Aug 9, 2011 8:35 PM ---

Syn тоа ти е брат кога Интер освојува и носи некој добар играч сите го сакат и Интер и Морати, а кога ке се спомне некој да замине или не се освојуваат трофеии одма сите Морати ваков, онаков итн.
Тука те подржувам друже :) и дај бес нервози малце сепак навиваме за иста екипа малце почит да се има меѓу нас бес такфи работи:D

Тука те подржувам друже :) и дај бес нервози малце сепак навиваме за иста екипа малце почит да се има меѓу нас бес такфи работи:D
Ок друже од сега не се замарам и ке одговарам на теми кој вреди да се одговара, и би додал само нешто што кажа Syn за Кучка..незнам што тресат глупости за него дека не бил играч кога од нив што го вреѓаат пола и не го гледале како игра. Многу потсетува на Станкович но само во играта,а не и во темпераментот негов. Има добар шут од далеку.

Ок друже од сега не се замарам и ке одговарам на теми кој вреди да се одговара, и би додал само нешто што кажа Syn за Кучка..незнам што тресат глупости за него дека не бил играч кога од нив што го вреѓаат пола и не го гледале како игра. Многу потсетува на Станкович но само во играта,а не и во темпераментот негов. Има добар шут од далеку.
кога го купивме милито повеќето од весниците газете мазете сун гоал.ком и ред други го направија како промашена инвестиција а тој ни ги донесе сите титули што ги сонувавме подолго време.Така да мислам дека морати одлично ја врши работата со бранка и не купуваат играч што не вреди сигурно вреди штом сакат да го купат :)

кога го купивме милито повеќето од весниците газете мазете сун гоал.ком и ред други го направија како промашена инвестиција а тој ни ги донесе сите титули што ги сонувавме подолго време.Така да мислам дека морати одлично ја врши работата со бранка и не купуваат играч што не вреди сигурно вреди штом сакат да го купат :)
Исто би се надоврзал и со Маикон, кога го купивме ретко кој го знаеше. А кога ги земавме Суазо Манцини, Кварезма и што земавме само имиња, не покажаа ништо, а толку пари се фрлија од нив сме само у була 50 милиони.

Не се дегени да испродадат се а ништо да не купат, знаат што прават али форум ко форум, мора нештата да се искомплицираат.

Ако постои една екипа во свет која може да го направи болдираното, тоа дефинитивно е Интер. ;)
Денеска еден пријател ми кажа добра поента. Вика, Морати го исполни сонот со тројната круна... сега гледа да го направи тимот поликвиден и малку да поигра ташак со фановите.

Ако постои една екипа во свет која може да го направи болдираното, тоа дефинитивно е Интер. ;)
Денеска еден пријател ми кажа добра поента. Вика, Морати го исполни сонот со тројната круна... сега гледа да го направи тимот поликвиден и малку да поигра ташак со фановите.
Па не би рекол, го продадоа Ибра нели ...
Нештата не се исти како порано во поглед на трансфер политиката само сегга во поглед на финансиите нештата се сменети а тоа е објаснето многу убаво на нашиот сајт, fcinter.com.mk, таму можеш да добиеш одговори на низа прашања, и ти и твојот пријател кој мисли дека Морати си игра ташак со фановите.

Не е се така како што изгледа, не можеме јас и ти, пази, фанови на Интер од Македонија, да знаеме што навистина се случува со тимот, ние со Вардар и останатите локални тимови незнаеме што навистина се дешава а не па со Интер, ние гледаме многу површно на нештата и не сме кадарни да изнесуваме заклучоци во врска со некои работи.

Али едно ти гарантирам, Морати никогаш нит си играл, нит игра, нит ќе игра ташак со фановите. :)

Анжи понудиле 18 мил. за Ето, Морати барал 35-40, но најверојатно ќе се дог за некој 25, што е сосема солидна сума. Ова е од Скај, а Морати изјави дека добил пристојна понуда...

Кучка е многу добар играч нз колку сте го гледале типот ств вреди. Како ке се најде во голем клуб тоа е др прашање ама мислам дека ке биде супер...

А ако го продадете Ето сигурен сум дека Снајдер останува ...а во случај ( кој има веројатност 0.0000000000001% ) да ги продадете двата тогаш мора да се земи бар адекватна замена ..ма да мислам дека Морати не е толку луд

Анжи понудиле 18 мил. за Ето, Морати барал 35-40, но најверојатно ќе се дог за некој 25, што е сосема солидна сума. Ова е од Скај, а Морати изјави дека добил пристојна понуда...
Јас прочитав дека понудиле 28 милиони

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom