Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.397
- Поени од реакции
- 64.077
Испадна дека заслужен му бил ќотекот

П.С.
Те цитирам овде колку да ги залепам сликиве, кај вас некој може да дигне прашина а доцна е

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Што ти прават комплексиИспадна дека заслужен му бил ќотекот
П.С.
Те цитирам овде колку да ги залепам сликиве, кај вас некој може да дигне прашина а доцна е![]()

Не било сериозно ова со Нага, нема потреба од операција, само одмор требало одреден период али ќе биде подготвен за стартот на сезоната.Ако сега не се докаже, мислам дека нема што повеќе, повредата на Нага му дојде како кец на десетка, башка по лева страна за мене секогаш бил подобар отколку десно, али се се мислам дека Занети ќе игра лево.
Good news for Inter, Nagatomo doesn't have to have a shoulder operation, all he has to do is sit out for a while

Млад е уште, затоа мислам дека има надеж за него, 21 година има ебаго, за таква позиција ти треба искуство...А бе да ама Сантон најдобро играше прв пат кога доби шанса и од тогаш наваму игра се полошо и полошо. Назадува детето. Ако е криза ќе помине кај да е да му се невиди...

Проблемот кај Сантон е психа, ништо повеќе ...Нага можеби беше подобар од Сантон кога он имаше ебана невидена криза во играта. Нага ни во сон не може да е во нивото на Сантон. И да не сум во право, Сантон со Кутињо ми се омилени играчи, а ретко во Интер такви да имам, и затоа ви викам, можеби некогаш само од инает (што не го бидна) да го фалам![]()
Знам дека неговата стагнација се должи на дружењето со Балотели. Не можам да докажам, ама знамМлад е уште, затоа мислам дека има надеж за него, 21 година има ебаго, за таква позиција ти треба искуство...
п.с. На клипчето од пристигнувањето во Кина, Сантон беше со слушалки, секогаш ги носи, како другари да биле со Балотели![]()

Да де, женска интуицијаЗнам дека неговата стагнација се должи на дружењето со Балотели. Не можам да докажам, ама знам![]()

Играше Сантон против Сити бе? Беа заедно во терен со Бало? Дека видов Бало го удри по гзот Цезар кога овој му одбрани 1-на-1 шанса, со Сантон којзнае што ке правеа. Ви текнува како ги прославуваа головите?![]()