Нага можеби беше подобар од Сантон кога он имаше ебана невидена криза во играта. Нага ни во сон не може да е во нивото на Сантон. И да не сум во право, Сантон со Кутињо ми се омилени играчи, а ретко во Интер такви да имам, и затоа ви викам, можеби некогаш само од инает (што не го бидна) да го фалам
Проблемот кај Сантон е психа, ништо повеќе ...
Талент невиден има, сите тоа го видоа, и Малдини на времето големи пофалби упатуваше на негова сметка, од примавера го извади Мур а се носеше со тогаш најдобриот светски фудбалер, Роналдо, а Максвел го испрати надвор од тимот ( буквално така беше, Максвел бараше нов договор, изигра една утакмица лоша со Аталанта а условуваше за договорот и Мур изреагира у стил '' кој те ебе, го имам малиов '' ).
Знам на дербито со Милан, му го побарал дресот на Малдини а овој го имал ветено на друг, во тој стил нешто беше, па после во соблекувална влегол Малдини и му подарил негов дрес.
Мур тогаш го собра на прес со него, кажа 2 збора си стана и го остави малиов да се носи со медиумиве, кој цар беше Мур у пм да иде, незнам што ми беше поинтересно да гледам, она на терен што се дешаваше или она надвор од истиот.