Фан Клуб: Интер

Може да кажете со кој состав игра Интер денес ?

Може да кажете со кој состав игра Интер денес ?
Подобро да не знаеш...
Нема ништо поглупо од тоа да фрлиш во оган дете како Крисетиг од прва минута, во натпревар во кој знаеш дека нема да има никакви шанси, за да го извадиш по 25 минути и да му разнишаш и она малку самодоверба што ја има...

Подобро да не знаеш...
Нема ништо поглупо од тоа да фрлиш во оган дете како Крисетиг од прва минута, во натпревар во кој знаеш дека нема да има никакви шанси, за да го извадиш по 25 минути и да му разнишаш и она малку самодоверба што ја има...

И плус на тоа да го ставиш на негова неприродна позиција . Деген
И овој Рики некако не ми фаќа око

манчестер игра со прва постава а ние кој каде најде ;)

Ни го учука Балотеле :eek:

Со тој играчки кадар на терен против првиот тим на Сити тоа е ...
А и нетипично за мене, повеќе сакам да го гледам 343 форматот отколку овој моменталниов каде не се знае кој јаде кој пие.

Во второ гарант и ќе се врати на таа формација Гасперини, колку толку ќе се среди и позиционирањето на терен и до израз ќе дојдат и Снајди и Алварез и Ето и Пандев, играчи кои беа тотално отсечени во првово полувреме а се носители на играта, мада дел од нив ќе се преселат на клупа гарант.

Котлето добро игра со глава :D
Џабе ни се сите стапови во одбраната, кога немаат одраз.
И што формација имавме „поставено“, некој поупатен и на ниво на Гасперини ако сака да објасни:confused:

А бе разбирам дека е пријателска и се тоа, ама да излезеш со онаква одбрана треба да ти фали нешто... Ти ги уништува сите шанси да одиграш нормална утакмица...

Статистика
Шут кон гол - Интер (7(0) - 9(7)) Манчерстер Сити

Не го видов голот у пм...

Според играчите(составот) мислев дека играме 4-3-3 али игравме 3-4-3.
Бианкети е централен дефанзивец а играше десен офанзивен бек, Крисетиг игра CM а играше лев офанзивен бек(лол) а сега таму Мунтарчо игра.

Снајдер играше се, од напаѓач до деструктивец. Не знам колку забележавте, Ето секоја топка што ја прими ја сочува и добро ја одигра, да беше Пацо/Пандев/Кастињос таму сигурно пола од топките ќе отидеа јабана, муабетот ми е, Ето да си ја игра таа позиција а Пацо да му биде замена, Пандев/Кастињос/Алварез по страна нека играат, али кој ме слуша мене :)
--- надополнето: Jul 31, 2011 4:32 PM ---
Статистика
Шут кон гол - Интер (7(0) - 9(7)) Манчерстер Сити
Не знам кај ја најде статистикава, али одма ми текнува на ударот на Станковиќ од 30 метри што ја фати голманот, така да...

@Види Фотос, фала многу за стримот, многу е добар

Коефициентот да тепа Интер е 3.20 а Ман4естер 2.05...................Сега Мутнари е у игра не се свесни оти тој самиот ќе направи пресверт и итнер ќе тепа со 2-1 :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom