Фан Клуб: Интер

Еве го ова како порелевантен извор

Значи и Морати и Бранка изјавуваат дека Снајдер не е за продажба, самиот Снајдер вели дека му е убаво во Интер, Фергусон вели дека нема да тргне по играч како што е Снајдер и тие сеуште вадат вакви муабети...

Nemozam dobar odmor da izguram ako ne doznaam za na Sneider idninata
Eпа начекав од еден форум, на кратко целата приказна како иде низ медиумиве
Branca: Sneijder is not for sale ( пренесено на официјален сајт )
Gasp: Sneijder will not be sold
Moratti: The core of the team stays ( пренесено на официјален сајт )
Sneijder: I'm happy here ( пренесено на официјален сајт )
Deki: Sneijder will stay
Fergie: We are not in talks with Inter
Sneijders wife: Happy in Milano

Vs.

Goal.crap: blabla
Shitty UK tabliods: blabla
Random so called insiders: blabla
Twitter bs-messages: Again blabla

http://www.goal.com/en/news/596/exc...d-inter-agree-40m-fee-for-wesley-sneijder-as-

WTF?
--- надополнето: Jul 14, 2011 6:09 PM ---

Mada izvorot e tinja ama WTF?!?!?!
Дај бе уживај у одморот, не се замарај :)
Слушај го Syn што ти вика, немој и ти ко мене да се заебеш (ја на Гаспарини-факторот настрадав :) )

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Најверојатно Касимеро ќе е играчот од средина што ќе го земат, 19 години има, од Бразил, член е и на репрезентацијата до 20 години ( со нив е моментално ), измеѓу 10 и 15 милиони евра ќе е трансферот, што значи не е Коутињо тип на трансфер, неговиот агент е во Италија моментално каде ќе се сретне со Бранка најверојатно.

Инаку денес имаше и банер за време на тренингот каде фановите го изразија својот став за Снајди и побараа клубот да не го продава без оглед на тежината на понудите.

Роки,остај Снајдер ти,кажи дали има Швеганки,Норвежанки,Русинки да наминеме со Деко,Консиљере и Ќељавото да ги превртиме сите до една :pos:

Добар натпревар, иако игравме против аматери јас сум задоволен од тоа што го прикаѓа тимот денес. Добар впечаток оставија скоро сите играчи посебно Рики и Пандев.
Многу ме разочара Цезар против Еквадор. Почетнички реагираше за двата гола, 2 лесни топки му поминаа под рака. Пишав и пред 3-4 дена, време е да се продаде Цезар кога го имаме Вивиано. Најверојатно ова е последна сезона за да се продаде за добра сума. Ако сакаме да го почитуваме ФФП правилото тоа е единствена шанса да се има шампионски тим без да се трошат огромни суми. Истото важи и за Камбијасо, Милито па и Маикон (иако денес против Еквадор одигра како во најдобрите фудбалски денови). Газдата на Галатасарај неколку пати изјави дека по секоја цена ги сака Камбиасо и Милито и мислам дека не треба да се пропушта ваква шанса.
Тоа се играчи кои лесно може да се заменат и онака ке седат само на клупа.

Eпа начекав од еден форум, на кратко целата приказна како иде низ медиумиве

Goal.crap: blabla
Shitty UK tabliods: blabla
Random so called insiders: blabla
Twitter bs-messages: Again blabla

Коа го прочитав ова бла бла бла, ме потсети на нешто .. :D

2:42

Jose: Line 3, Mister Alex.
Sir Alex: What was all that "bla bla bla" stuff about?
Jose: I was just saying bla bla bla bla bla.
Sir Alex: What happens with your '' bla bla bla bla" ?
Jose: Mine "bla bla bla bla" is special.

:icon_mrgr:

Роки,остај Снајдер ти,кажи дали има Швеганки,Норвежанки,Русинки да наминеме со Деко,Консиљере и Ќељавото да ги превртиме сите до една :pos:
Не, сериозно, како планираш да го направиш тоа ?

Да ама со скоро сите првотимци, најсилниот тим го имаа Баерн тогаш на располагање, на Интер пола тим им е у Аргентина на Копа Америка, повеќе на младите сега им се даваат шанси да покажат што знаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom