С
Спенсер
Гостин
Не сум у тек...
Гасперини. Дечково го бива или???
Гасперини. Дечково го бива или???

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Повеќе од очигледно е.Очигледно не пратиш фудбал во Јужна Америка
Иначе Рики Алварез има италјански пасош
И Карја не беше во Џенова...Како што разбрав, Алварез не бил најстандарден во Велез.

Фергусон го бараше за помошник во 2009 но Гасперсон ги одбил и дека сака да остане во ЏеноваНе сум у тек...
Гасперини. Дечково го бива или???![]()
Купувајте македонски производиOва веќе ми се свиѓа, Sky: "Gasperini, è Vucinic il primo obiettivo", Паласио нека иде у три лепе ...
Вучинич има 5 добри сезони у неговите нозе, универзален напаѓач е и адекватен е за фудбалот кој го негува Гасперини.
Ако оваа зделка се реализира Вивијано ќе биде пратен во Рома што значи и сумата за Вучинич ќе се преполови.

Покрај последните утакмици, не заборавајте дека е одличен играч. Мал пад во формата, плус некои несогласување со навивачите и си го направија своето.Стар е Вучинич,и последниве утакмици ств ме плашеше,што не промашуваше,ама ајде подобро овој место Карја,и така веке во иднина од чичко Морати и Бране,не очекувајте звезди играчи !!!

Ич го нејќам во составот, осеќам дека ќе ни ја наруши атмосферата која и така после Бенитез ја немаме. Тој е од типот на играчи како Тоти, Мексес, Бурдисо кои се тепаа со играчите на Интер во секој меѓусебен дуел, не знам како сега би сакал да игра кај нас, единствено ако не е квинслиг!?