Фан Клуб: Интер

И Барса си го зема Санчез а? Е сеа ќе си драпаме мадиња и наредната сезона и пак на крај ќе се задоволуаме со купови .

Го начекав на ФБ ова,нешто повеќе за работава ?

I oko Nasrija je sve gotovo za 12-13 mil i 4,7mil godišnje..Kako kaže Moratti spreman je na ovaj prvi transfer ovog ljeta!

И како што читам,до вечер ќе се знаело дали Капело ќе биде тренер на Интер !
Тој сакал да потпише за Интер,но ФА правеле проблеми,па очекувам да најдат заеднички јазик и Капело конечно да дојде во Интер.

Насри 12-13 милиони ? Хаха. Боаш е поскап бе. :)

Кога ќе има изглекување за сите кола за другата сезона?

Насри 12-13 милиони ? Хаха. Боаш е поскап бе. :)
На Боаш не му истекуваше договорот идната сезона. :)
Толку е, ако сака да си оди од Арсенал и не го продужи договорот.
Да го продадеме Снајдер за Нани + 12-13м и со тие пари да го земеме Насри, на коњ ќе бидеме. :)

Пацини​
Ето - Насри - Нани​
Камбијасо - Занети/Банега​
Нагатомо - Самуел - Лусио - Мајкон​
Цезар​
:cool:

И како што читам,до вечер ќе се знаело дали Капело ќе биде тренер на Интер !
Тој сакал да потпише за Интер,но ФА правеле проблеми,па очекувам да најдат заеднички јазик и Капело конечно да дојде во Интер.
Втор дел од филмот а? Првиот дел заврши со хепиенд, Капело доби поголема плата :)
--- надополнето: Jun 21, 2011 1:16 PM ---
Пацини​
Ето - Насри - Нани​
Цезар​
Не заебавај :)

Пацини​
Ето - Насри - Нани​
Цезар​

ТОП, ЛАЈК, посебно за Нааани !!
201.gif

Не заебавајте стварно,ако дојде Насри више,нека биде како крило... пошто Санчез летна во неповрад више.Снајдер нема идење,таков плеј не се дава,и што е со Монтоливо какво освежување би бил само во средниот ред,башка Италјанец...

Не ме тепај Иосоно само ја пастирав информацијата,крсти се да испадне се океј и да дојде Капело,не паламуди многу :D

Нани, Кварезма, Деко... :)
Знам што сакаш да кажеш, нез Деко што бара тука ама океј... :)
Да те прашам нешто... пример утре пишува дека Роналдо ќе иде у Интер, дали ќе пишеш: Роналдо, Кварезма, Деко... ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom