Фан Клуб: Интер

Делио Роси моментално е најдоброто решение за Интер или оној што беше еден месец тренер на Палермо,што ги мотивирал со порничи : pos :

"Last season, Fiorentina has chosen me and I also chose Fiorentina, even though I had other job opportunities. I am glad of the decision taken, which allowed me and I will be working with a company made ​​up of serious people and competent and where I hope to continue to exercise my profession for many years to come."

Ова го изјави Михајлович :)

Делио Роси ќе биде нашиот нов тренер според мене зошто е без работа, со искуство во Италија и дека и самиот кажа дека не би одбил понуда од Интер

http://www.football-italia.net/jun18aa.html

Делио Роси моментално е најдоброто решение за Интер или оној што беше еден месец тренер на Палермо,што ги мотивирал со порничи : pos :
хаха... сериозно?

Не бе, мислев дали сериозно ги мотивирал со порничи :)

Делио Роси е створен за нас. Џабе е. :)

Мене баш ми се свиѓаше работата на Д.Р со Лацио и Палермо и нивниот стил на игра ....

Мене посебно ми се свиѓаше Палермо кога пукна 0-7 од Удинезе и публиката кога му даваше ајрони аплауз на Роси :)
Шала, мислам дека Делио Роси е најдобар од тие што се гага или за ситно.

Иначе, најнова вест е дека Бранка и В.Б. биле на вечера. Утре сабајле ќе иделе и на кафе. Кузнае што ќе праат во меѓувреме...
http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=26195

Сериозен сум,пред утакмица или на тренинг мислам им пуштал порничи и се мотивирале така играчите,кога ја прочитав веста се ваљав по земја од смеење.

Јас мислам дека еден од Делио Роси или Вилас Боас ќе ни биде тренер,а потоа излегува ексклузивна вест во која Санчез потпишува за Интер,Мунтари се сели во Турција,ги чистиме непотребните гомна од Интер и се носат уште 2 асални играчи :)

И после следува

oh-nooo.jpg

:D

Ја то баш сакав да ве прашам, што сакате повеќе:

1. Гага тренер како Делио Роси и купување на Санчез (на пример, со продажба на Маикон или без, whatever...)
2. Купување на В.Б. (12-13 милиони и повисока плата од Д.Р) за сметка на купување класа играч?

Не ми се верува дека ке го купат Боас. Па со 15 милиони играч се купува а не некој млад тренер кој единствен тим кој го има водено е Порто.... Секоја чест за успесите со Порто, но 15 милиони... треба добро да се размисли дали би се потрошиле на Фергусон или Мурињо а не на Боас.
Ако стварно даваме 15 за тренер, за Санчез не треба ни да преговараме, нека понуди Морати 40 милиони сите среќни и задоволни.
Доколку се договорат за максимум 5 милиони е ок, во друг случај не смее ни да се помисли на Боас.
Делио Роси е добро решение а тие 15 милиони да се искористат за купување играчи.

Bielsa

Villas Boas

Mihajlovic

Inter ? NO , GRAZIE ! xaxa
Мило ми е што не информира и би сакал и друг пат да наминиш во фан клубот за некоја нова вест.

Јас па уште ви се чудам како можите да размислувате на тренерската позиција и да се замарате со нејзе кога значително ни треба нови играчи..неможам да издржам ако и догодина не се бориме за скудетото и ако бидиме како Јувентус!

Овој не беше истиот кој упадна еден ден, кога читал-не-дочитал за Интер - Лече се прерадува дека ќе идеме во Сериа Б? Колку беше хепи... :)))))))

Игноре.

И Син, знам дека си зафатен со ова протестиве ама фати ја метлата малку... :)

Абе море балист мене ни најмалото влакно од левото маде не ме боли за твојот Јувентус и те молам не доаѓај во овој фан клуб за да пишуваш безвезни постови кои ќе бидат исполнети со мала доза на провокација бидејќи сите ќе те игнорираат и ќе те сметаат за идиот!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom