Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.685
- Поени од реакции
- 49.110
Испаѓа дека тебе нотификации ти стигаат ако некој посочи факт кој вели дека '' тренерот '' што го водел Интер до Јануари бил мизерија во споредба со '' скаутот "' кој ете дома има перфектен скор.Мешаш некои работи.
А некој пише нешто одма се фаќаш да му вратиш со тоа што сега ми викаш, ради вакви работи не ми се влага во фан клубов, какви се тие работи ?
Никој нит те повика со тој пост нит ништо, не може на темава да се пишуваат работи што само тебе ти одговараат, и мене тотално непотребни ми се муабетите од поназад за величењето на Коутињо или тролололото за 1000 играчи кои ви/ни се желби па никому ништо.
На крај краева баш е '' интересен '' податокот за 9те бодови загубени во само 7 натпревари дома со Бенитез и 11те натпревари изиграни со '' скаут '', натпревари каде Интер извојува, ко што реков, 11 победи.
Еве уште еден податок, ако ти смета можеш слободно да го изигнорираш, со Мурињо во тимот, Интер од 19 натпревари изиграни на домашен терен минатата сезона изгубија само 8 бодови, Рафа изгуби бод повеќе во 7 натпревари изиграни дома и тоа до Декември. Ова е може и еден од клучните моменти за оваа сезона бидејќи и првата сезона со Мурињо Интер загубија 10 бодови дома ( со тоа што на крајот од сезоната имаа голема разлика па си дозволија луксуз со Палермо дома на крајот ) а сезона претходно со Манчини исто изгубија само 8 бодови на домашен терен.
Ова се податоци кои не ги ни имам најдено на темава, а кажуваат МНОГУ.