Фан Клуб: Интер

Мешаш некои работи.
Испаѓа дека тебе нотификации ти стигаат ако некој посочи факт кој вели дека '' тренерот '' што го водел Интер до Јануари бил мизерија во споредба со '' скаутот "' кој ете дома има перфектен скор.
А некој пише нешто одма се фаќаш да му вратиш со тоа што сега ми викаш, ради вакви работи не ми се влага во фан клубов, какви се тие работи ?
Никој нит те повика со тој пост нит ништо, не може на темава да се пишуваат работи што само тебе ти одговараат, и мене тотално непотребни ми се муабетите од поназад за величењето на Коутињо или тролололото за 1000 играчи кои ви/ни се желби па никому ништо.

На крај краева баш е '' интересен '' податокот за 9те бодови загубени во само 7 натпревари дома со Бенитез и 11те натпревари изиграни со '' скаут '', натпревари каде Интер извојува, ко што реков, 11 победи.

Еве уште еден податок, ако ти смета можеш слободно да го изигнорираш, со Мурињо во тимот, Интер од 19 натпревари изиграни на домашен терен минатата сезона изгубија само 8 бодови, Рафа изгуби бод повеќе во 7 натпревари изиграни дома и тоа до Декември. Ова е може и еден од клучните моменти за оваа сезона бидејќи и првата сезона со Мурињо Интер загубија 10 бодови дома ( со тоа што на крајот од сезоната имаа голема разлика па си дозволија луксуз со Палермо дома на крајот ) а сезона претходно со Манчини исто изгубија само 8 бодови на домашен терен.

Ова се податоци кои не ги ни имам најдено на темава, а кажуваат МНОГУ.

Испаѓа дека тебе нотификации ти стигаат ако некој посочи факт кој вели дека '' тренерот '' што го водел Интер до Јануари бил мизерија во споредба со '' скаутот "' кој ете дома има перфектен скор.
А некој пише нешто одма се фаќаш да му вратиш со тоа што сега ми викаш, ради вакви работи не ми се влага во фан клубов, какви се тие работи ?
Никој нит те повика со тој пост нит ништо, не може на темава да се пишуваат работи што само тебе ти одговараат, и мене тотално непотребни ми се муабетите од поназад за величењето на Коутињо или тролололото за 1000 играчи кои ви/ни се желби па никому ништо.

На крај краева баш е '' интересен '' податокот за 9те бодови загубени во само 7 натпревари дома со Бенитез и 11те натпревари изиграни со '' скаут '', натпревари каде Интер извојува, ко што реков, 11 победи.

Еве уште еден податок, ако ти смета можеш слободно да го изигнорираш, со Мурињо во тимот, Интер од 19 натпревари изиграни на домашен терен минатата сезона изгубија само 8 бодови, Рафа изгуби бод повеќе во 7 натпревари изиграни дома и тоа до Декември. Ова е може и еден од клучните моменти за оваа сезона бидејќи и првата сезона со Мурињо Интер загубија 10 бодови дома ( со тоа што на крајот од сезоната имаа голема разлика па си дозволија луксуз со Палермо дома на крајот ) а сезона претходно со Манчини исто изгубија само 8 бодови на домашен терен.

Ова се податоци кои не ги ни имам најдено на темава, а кажуваат МНОГУ.
Ќе ми рече пак Вајсмилер дека напнувам со Бенитез, и знаеш дека не ти го прочитав цел пост само те цитирам за да ти стигне нотификација :)

Јас искоментирав за финале од Купот дека подобро е што се падна полесен противник зашто сите знаеме како помина Лео со потешките(или условно кажано потешките) како: Јуве(лол), Милан, Шалке(лол), Баерн(такичката замисла и навремените измени), Удинезе.
А ако ми најдеш поврзаност на мојот пост со Бенитез, или па врската на твојот пост во кој што ми кажуваш теории и бројки за времето на Бенитез со мојот пост, супер, ако не, подобро и да не ми реплицираше. Исто е ко јас да зборам за сирење, ти да ми кажуваш за цената на оловото :)

Aбе ало не знам што се замарате воопшто да правите споредба меѓу Леонардо и Крофната кога факт е дека да останеше дебелиот на клупата на Интер,оваа сезона немаше да се пласираме ни во ЕЛ ебате,ќе се боревме за опстанок.
Леонардо од таков дебакл направи Интер да се умеша во борба за титулата,но немањето искуство од негова страна си го направи своето,тоа е тоа.
Како и да е,Леонардо(ББиланезите кур да му пушат и после спермата да му ја голтнат) е измислен за Крофнето и тука нека заврши “дискусијава“.

А,и да,не им давајте на важност на напатените ББиланези кој после петгодишен терор од наша страна видоа бел ден,земаа титула конечно,нека се порадуваат малку заедно со кромањонецот Гатузо,кој рака на срце,пичка во душа е,кога губи,се тепа со помошници тренери,а кога победува мисли дека “навредува“,а уствари сам себе се навредува пошо е пиче у душа.

и не заборавајте...Интер ја испиша историјата на италијанскиот клубски фудбал како ЕДИНСТВЕН освојувач на најважните титули во една сезона,па нека го пушат сите.

2vv7w55.jpg

Викам ја, Бене тебе нотификации ти стигаат со некоја апликација ебаго, ја да сакав да се повикам на твојот пост, ќе те цитирав, ја не гледам цитат таму е сега што ти се најде повикан само што во пост е ставено и името Бентиез во негативна конотација е веќе друг муабет.
Ја у мојот пост посочувам каде е отидена сезоната во три лепе а потоа и се надорзав на други факти за сезони кога Интер биле шампиони а истите се однесуваат на натпреварите изиграни дома.
Мене Купов не ме ни засега, така да аналогно на истиово не се најдов засегнат од твојот пост кој се однесуваше на ова натпреварување.

Викам ја, Бене тебе нотификации ти стигаат со некоја апликација ебаго, ја да сакав да се повикам на твојот пост, ќе те цитирав, ја не гледам цитат таму е сега што ти се најде повикан само што во пост е ставено и името Бентиез во негативна конотација е веќе друг муабет.
Ја у мојот пост посочувам каде е отидена сезоната во три лепе а потоа и се надорзав на други факти за сезони кога Интер биле шампиони а истите се однесуваат на натпреварите изиграни дома.
Мене Купов не ме ни засега, така да аналогно на истиово не се најдов засегнат од твојот пост кој се однесуваше на ова натпреварување.
Ае, не ме зезај...

Ае, не ме зезај...
Сеа не си неврон у мојава глава за да знаеш која ми била целта со тој пост, реков, таков податок до сега на темава немало, зар не смеам тоа да го напишам само зашто Рафа е ставен во негативна конотација и тебе тоа ти смета, односно, ради таквите постови не ти се влагало на темава ...

Сума сумарум, Интер кога освојувале титули повеќе од 10 бодови дома не изгубиле, со Рафа изгубија цели 9 од само 7 мечеви и 12 преостанати на домашен терен и тоа е тоа.

Зар не можете да видите дека терате бош муабет.

Eпа ако не за бразилскиот зи-зу да правиме муабет, Коутињо, или за новите Анриевци, Милитовци и Маиконовци и да изиграваме технички директор на клубов ...
Зашто последниве 2 недели само за ова се " дискутира '' тука.

Ај некогаш кога ке се видиме живо со Бенеамата, сакам да ми објасни онака, најпросто што може, зошто го сака Бенчо за тренер наш. По што го убеди Бенитез дека е добар тренер, зборам за резултатите со Интер не ме интересира валенсија, палма де мајорка, ливерпул итн...

Мене освен засилувањата ништо друго не ме интересира во следните 2-3 месеци. Мислам дека не се глупи Морати и компанија, иако сезонава си се закопаа најдлабоко што можеа.

Тешко ке биде за играчи, затоа што немаме некој играч/тренер што ке биде магнет за другите, барем до пред 2 години Ибра ни беше таков, колку и неколку од вас да не го делите ова мислење, Ибра важеше на времето за подобар играч од Снајдер моментално, а и лидер е, што е плус за новите играчи, нема цел товар на нив да паѓа. Во овој Интер таков играч не гледам, лани имавме ама не беше играч беше Мурињо, и јас сум 100% сигурен дека ако останеше и ова сезона со нас, и Озил па и Шахин ке ги земевме, дека знаат каде ке одат, и со кого ке работат, а вака бе? За кого да дојдат? Пари не даваме, некој план за во иднина или немаме или пак го држат скриен како Ареа 51, и после ке се чудиме зошто Санчез во Сити ке оди. :)

Се плашам да не станеме како Јуве... Секоја година да пробаме со нула или обични играчи и матер да си ебиме... Чекор кон тоа ке биде купувањето на Монтоливо како стартер.

Eпа ако не за бразилскиот зи-зу да правиме муабет, Коутињо, или за новите Анриевци, Милитовци и Маиконовци и да изиграваме технички директор на клубов ...
Зашто последниве 2 недели само за ова се " дискутира '' тука.

А за што да дискутираме ?? Нели форум е , кој што сака може да пишува у Фан клуб поврзано со клубот

http://fcinter.com.mk/aktuelno/1876-moratti-inter-e-seuste-podobar-od-milan
мене ова ме плаши да не останеме со курот враце летово...
Изјавата нема никаква поврзаност со трансфер плановите на Интер за наредната сезона. Ова е само мотивирање на верната публика која во никој случај не смее да се разочара после она што го постигна Интер последните 5 години а посебно минатата сезона.
Морати знае дека дел од играчите се веќе во поодминати фудбалски години, истрошени, немотивирани... Конкуренцијата станува се посилна, На Јувентус му одобрија 100 милиони за ова лето, Рома има нови газди со големи планови за клубот, Милан кој е и онака силен планира неколку нови засилувања...
Имаме многу играчи кои се бескорисни па и на нив може да се заработи милионче плус кое ќе се искористи за нови засилувања. Мислам дека Морати, Бранка и компанија добро си ја знаат работата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom