Фан Клуб: Интер

Кој е овој?:nesvest:
Најбољи напаѓач од примавера тимот, прв стрелец беше и во Вијареџо Купот кој Интер оваа година го освои, куп од каде го собраа и Пандев на времето ...
Не дека ќе добие шанса, али добар е за опција кога веќе се нема ништо од првиов тим ( Милито и Пацини ), мада Коутињо во случајов ќе има предност пред него.

Пандев игра одлично (на страна мизерната реализација) па по теорија на веројатност, кај и да е ќе погоди :)

Да беше толку лесна теоријата на веројатност, немаше две сесии да ја полагам.:pos:
Се шалам, добра игра вечер па нека помини тој што ќе заслужи.

Zaneti poradi grip i temperatura go propusta natprevarot!!!

Фала исто и на вас.

Туку пред натпреварот, да се расположиме со малку смеа со јадников:
Роси: Киву барем се извини

Не правете од мене вреќа за удирање! :pos:
Прајслес!!! :)

Ударот на Киву беше во главата и ме болеше повеќе.

:pos: :pos: гревче тоа !

Иначе со среќа вечер комшики, ќе ви треба :icon_lol:

Да беше толку лесна теоријата на веројатност, немаше две сесии да ја полагам.:pos:
Се шалам, добра игра вечер па нека помини тој што ќе заслужи.
Муабетот е дека не е ич страшно што Милито не игра, и онака Милито го мачеа повреди а Пандев таман влезе во форма. Па се надеваме дека вечерва ќе направи вистински камбек.
Шансите и понатаму се на страна на Баерн. Башка и папата и господ биле за вас :pos:

Нека победи подобриот, или барем посреќниот.

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 15 Ranocchia, 26 Chivu; 5 Stankovic, 8 Thiago Motta, 19 Cambiasso; 10 Sneijder; 27 Pandev, 9 Eto'o

Само овој ме плаши.Занети нема да игра имал тешка настинка.

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 15 Ranocchia, 26 Chivu; 5 Stankovic, 8 Thiago Motta, 19 Cambiasso; 10 Sneijder; 27 Pandev, 9 Eto'o,
A disposizione: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 14 Kharja, 17 Mariga, 23 Materazzi, 29 Coutinho, 55 Nagatomo,

Занети треска имал, нема да игра !

Не е Анџело, Агнело/Ањело е.

Го следам уште од по одамна, и онака, физички ми се гледа спремен, мислам онака најпросто ако гледаме, како е развиен/мускулатура, за разлика од 97% од играчите кои доаѓаат од примавера, кои се слаби и изгледаат како мали деца, онака како атлетичари - кенијци. Не како Марига, ама ме сфаќате де :)

Не е Анџело, Агнело/Ањело е.

Го следам уште од по одамна, и онака, физички ми се гледа спремен, мислам онака најпросто ако гледаме, како е развиен/мускулатура, за разлика од 97% од играчите кои доаѓаат од примавера, кои се слаби и изгледаат како мали деца, онака како атлетичари - кенијци. Не како Марига, ама ме сфаќате де :)
Не е ни на клупа он, али ова со капитенов е врв, незнам, дупло им се намалија и онака малите шанси со неиграњето на Хавиер и Милито.

Не е ни на клупа он, али ова со капитенов е врв, незнам, дупло им се намалија и онака малите шанси со неиграњето на Хавиер и Милито.
Не толку со неиграњето на Занети колку што сега Леонардо ќе го опне Мота 5-ти дефанзивец и Камби во напад, рецептот за неуспех... тоа ме плаши...

Кој ке биде капитен Камби ? Иначе го познаваме сите Занети,тој и со 40 температура ке игра на ваков натпревар али сигурен сум дека ептен му била лоша состојбата!

Bayern Munich: 35 Kraft; 2 Breno, 30 Gustavo, 5 Van Buyten 21 Lahm; 31 Schweinsteiger, 23 Pranjic; 7 Ribery, 25 Muller,10 Robben; 33 Gomez.
Subs: 1 Butt, 8 Altintop, 16 Ottl, 18 Klose, 28 Badstuber, 39 Kroos, 44 Tymoshchuk,
Coach: Louis Van Gaal

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 15 Ranocchia, 26 Chivu; 5 Stankovic, 8 Thiago Motta, 19 Cambiasso; 10 Sneijder; 27 Pandev, 9 Eto'o,
Subs: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 14 Kharja, 17 Mariga, 23 Materazzi, 29 Coutinho, 55 Nagatomo,
Coach: Leonardo

Oфицијални

Како така очекувам победа вечерва,нема што да се брани вечерва,па ако треба нека му даде шанса Лео и на Кутињо,нема ништо да изгубиме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom