Фан Клуб: Интер

Честито нова тема, и со среќа во понатамошниот тек од сезоната. Со среќа утре и против Сампдорија. Ќе ви треба. :smir:

ПС. Фраерско воведче.

Иосоно ти си ми ИДОЛ :)
Ајде нека ви е честито новава тема, па да продолжите со тоа хуморот од претходната тема :)

Фала на честа да се најдем во воведот , но не си требал баш да ме ставиш до хомосексуалецот со одлични тактички замисли :pos:

Како и да е честито тема, се надевам дека ќе биде помалку успешна од таа на Деко .!. :)

Честито нова тема комшии :) ќе ви посакам среќа ама само за во ЛШ (за скудетото доволно е што го имате Uomo di merda - секако ќе ја усере), сакам да ги поминете германците и да ги понижите сред Алијанц нешто слично како Дортмунд пред 9 саати некаде :tv:

може и вака нешто..
inter-bayern-2-0-milito-o.gif

п.с. Ќе зажалите за тоа што не му дозволивте на Деко да ви ја отвори и оваа.. секако неговата била,е и ќе остане како една од најуспешните :icon_lol: Светски Шампиони не е мала работа :) за џабе го хејтавте :smir:

Аирлија нека е новава тема.Секоја чест Иосоно за воведот.Од мене за почеток едно големо-
ЗАТОПЛУВА ВО МИЛАНО!

.................................................................на арно нека е.....................

Ај честито нова тема, прв пост од мене во новава тема.
Денес нека се чуваат Сампдорија

Повиканите за дуелот со Сампдорија
Goalkeepers: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Defenders: 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 55 Yuto Nagatomo, 57 Felice Natalino;

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 14 Houssine Kharja, 17 MacDonald Mariga, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho, 56 Sebastian Carlsen;

Forwards: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Samuel Eto'o, 27 Goran Pandev, 31 Denis Alibec.

Ајде со среќа нека ни е новата тема,и со победа да си прославиме вечер.Што убав кофициент е 2.10 вреди да се игра. :)

Честито нова тема.. Неколку пати иам кажано меѓу 3те најинтрересни фан клубови сте ми на кајгана..

Ај со среќа нова тема комшифки.

Само успеси да редите со umo di merda.

:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom