Фан Клуб: Интер

Мислев само кај мене било таква ситуација ама има и други на кои им смрзнало гомното при овој момент.

Добра одбрана беше тоа од Мартинез. Еден од ваквите шутови на Јилдиз влезе кај Сомер.

Добро изреагира на тие две ситуации, кои патем и беа единствено нешто што можеше да одбрани, кај голот јбг испадна некој од одбраната и не можеше ништо.

Добро изреагира на тие две ситуации, кои патем и беа единствено нешто што можеше да одбрани, кај голот јбг испадна некој од одбраната и не можеше ништо.
Кај голот топ изреагира бе, го прочита скроз тој Шедира само за малце не му ја фати. Топ голман е Мартинез, ја лека полека би го вметнувал во прв тим, а Сомер да се сели на клупа.

Кај голот топ изреагира бе, го прочита скроз тој Шедира само за малце не му ја фати. Топ голман е Мартинез, ја лека полека би го вметнувал во прв тим, а Сомер да се сели на клупа.
Сомер и Ханданович само ласерски ќе ја испратеа таа топка во гол, он бар проба.

Не знам по кој основ ни го поништија третиот гол... Каков црн офсајд од Фратези кога играчот на Сасуоло му ја додаде, а не наш играч или не се одби директно после шутот на Димарко. Да завршеше 2-2 лично ќе го гонев главниот судија со се ВАР соба, мајче им ебам неспособно.

Уште една мех утакмица, колку да се изигра, најбитно од се е што освоивме три бода и што добро изротиравме, Гери одмори, Лаутаро одмори, Тикусот излезе кај 60-та минута, Џанго исто, така да се на се добро е. Не ми се допаѓа што играме како да не знаеме што сакаме во завршницата од нападите, све добро и на крај бладање, ама ај си викам ќе си дојде се на свое место како што одминува сезоната. Сега имаме три MUST win утакмици, Каљари гости, Славија и Кремонезе дома, тоа све треба да се отштрафи без ни грам замарање, а после тоа следува репстативната пауза каде што сите мирно и спокојно може да се обесиме тонејќи во агонија.

Еве некое објаснување зашто голот е поништен.

Еве некое објаснување зашто голот е поништен.

Ма јас знам зошто го поништија, ама според мене е чиста глупост. Имаш буквално пас од играчот на Сасуоло до Фратези, а овие му го бројат шутот на Димарко како одбиена, бог да чува и да брани.

Изгледа кривото око видело како Леони ги кине сите лигаменти во колено, па затоа не го купија. Мама му еба некој, влашка магија го покоси, Скалвини 2.0

О Михтарјан друже, на термин у маало не би те зел.

Vtoro gleav samo, najbolji mec sezonava definitivno, 6 trebase samo u vtoro da dadat, raka na srce ovde skoro uvek rutinirame ama ubavo e da se vidi vakva igra i pobeda bez primen gol.

Dobro e sto i Pio go postigna golot prvenec u Serija A, sledni slavija praga i kremoneze, ubava moznost da se vrze serija od 5 pobedi vo niza, pred umrenata pauza so repki.

Може овие од Арена спорт еднаш да почнат пренос на време?

Ги отштрафивме у прво, до сега не сум бил никад поблиску до тоа да ја погодам мојата стандардна прогноза од 10-0.

Нападот е најдобра одбрана, Кремонезе еднаш преминаа на наша половина. Вака се игра против боранија екипи, констатно напаѓај ги и врши им притисок.

Колку е подобро кога имаш млади шпицови шо сакаат да се докажат напред како Пио и Бони за разлика од Туку Кореа, Арнаутовиќ и Тареми.
Пасот од Барела за првиот гол немаше ни да го стасаат а камоли па да нафрлат до Лаутаро напред.

Браво за Киву. Ме изненади.
Очекував после поразот со Јуве да го фати мала криза, не само резултатска, ама изгледа успеал добро да ги мотивира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom