Фан Клуб: Интер

Ете, Сучич е замената за Фратези, енигма е овој, којзнае како ќе се покаже. Се надевам дека нема да се куропецаат и ќе отидат all in на Џонатан Давид. Не гледам подобар и поевтин напаѓач за нас у моментов.

Прееска баш читав дека ја научиле лекцијата, немало веќе скапи возрасни играчи како Тареми и Зиелински, но немало ни да носат ептен недокажани како Паласиос и нему сличните. Овој од Болоња Кастро ми е Лаутаро 2.0, ама ќе видиме што ќе биде со него. Штета што го испуштивме Ретеги.

Удинезе ни заврши голема работа. Утре нашиве да си ја завршат нивната и ќе биде добра неделата, таман ќе ги глеаме кловновите у ЛШ со холанѓани, лабавко.

1000016985.jpg

Што убав распоред има Наполи последни 8 кола...

Болоња, Емполи, Монца, Торино, Лече, Џенова, Парма, Каљари...

Да ги бираат нема вака да ги наредат. Ќе жнее Конте овде...

Ние сами себе сме си главен проблем. А и 3те фронта кои се играат...

Заебано ќе биде...

Заебано ќе биде...
5 од овие се борат за опстанок. Последните кола има да апат на терен и боксови да маваат, не ги потценувај, на крај на сезона се најопасни овие. Болоња и Торино ќе се помират со 8 и 10 место таму златната средина, ама овие доле мислам ќе им земат бодови.

Заебано ќе биде...
Kakvi bea u derbi sredbite, tuka pogolemi se sansite da kiksnat, i ke kiksnat, ima nekolku potencijalni mini tuka, ja ko sto napisav tuka i posle nasiot poraz od Fiorentina, mora da dojde nekad nivniot nekvalitet do izraz, kako sto bese i denes, otkako dadoa gol prekinaa da postojat do 95ta, sansa nemaa.

Od druga strana da, nie samite na sebe sme si problem, a imame 3 derbi sredbi kade gostuvame, a sezonava bas tamu ne sme bas sjajni. 3 fronta od koj edniot mora da se zrtvuva, stojam na toa deka najmalce ni e potreben dvomec so Milan koj pod difolt ke gi iscrpi igracite i fizicki i psihicki, vo mozda najsjebaniot del od godinata, i golema cena ke se plati radi toa. Da ne navlagam vo toa deka mozno e i vo sledna faza od LS da igrame pak so Milan 2 meca, ili juventus, too much ke e ova za tim so samo 2ca napagaci i 0 adekvatni zameni za istite.

Kakvi bea u derbi sredbite, tuka pogolemi se sansite da kiksnat, i ke kiksnat, ima nekolku potencijalni mini tuka, ja ko sto napisav tuka i posle nasiot poraz od Fiorentina, mora da dojde nekad nivniot nekvalitet do izraz, kako sto bese i denes, otkako dadoa gol prekinaa da postojat do 95ta, sansa nemaa.

Od druga strana da, nie samite na sebe sme si problem, a imame 3 derbi sredbi kade gostuvame, a sezonava bas tamu ne sme bas sjajni. 3 fronta od koj edniot mora da se zrtvuva, stojam na toa deka najmalce ni e potreben dvomec so Milan koj pod difolt ke gi iscrpi igracite i fizicki i psihicki, vo mozda najsjebaniot del od godinata, i golema cena ke se plati radi toa. Da ne navlagam vo toa deka mozno e i vo sledna faza od LS da igrame pak so Milan 2 meca, ili juventus, too much ke e ova za tim so samo 2ca napagaci i 0 adekvatni zameni za istite.
Џабе е, Инзаги го велича тоа купот како божество. Очекувам стартни 11 против Лацио дома.

ДиМарко и Дензел надвор од комбинација за вечер .

Не ми е јасно како ваквите мувли како дармиан никад не се повредуваат,а ќе се повреди некој добар играч ко турам,чалханохлу и сл....

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Vo najneidealen moment ni se povredi Turam, bas pred gostuvanje so juventus, ne deluvase seriozno ama malce vreme ima za celosno oporavuvanje. Nervozni sme nepotrebno, im pagame u stapica, golot sto go primivme preglup, i nemavme sreka ic tuka, onoj Gosens nakaj korner zname sutna od 10 santima u raka na Darmijan koj se 'rvase so Kin. Cist penal e inace ama glup i totalno bezvezen i nesreken.

Zasluzivme da vodime so 1 gol, podobri sme denes mnogu ama se oseka nervozata kaj nas toa me iritira, a u vakva situacija lesno se potfrla, neka gi sredi psihicki Inzagi, neka go izvadi Mikhitarijan odma zaso ke jade crven, a i Hakan mi e sumjiv, valjda nema da se izglupira pred juve i on.

И судијата влијаеше врз нервозата. Имаше 2-3 ситуации со прекршоци каде компензираше за нашиот гол, односно корната која ја даде а на крај па и не остави да се доигра таа минута иако имаше прекин и делеше непотребни жолти.
Се погуби судијата после првиот гол и тоа на наша штета иако скроз заслужено поведовме а имавме шанса преку Арнаутовиќ и 2-0 само се гледа дека овој нема веќе фудбал у него. Апсолутно непотребен играч.

Vo najneidealen moment ni se povredi Turam, bas pred gostuvanje so juventus, ne deluvase seriozno ama malce vreme ima za celosno oporavuvanje. Nervozni sme nepotrebno, im pagame u stapica, golot sto go primivme preglup, i nemavme sreka ic tuka, onoj Gosens nakaj korner zname sutna od 10 santima u raka na Darmijan koj se 'rvase so Kin. Cist penal e inace ama glup i totalno bezvezen i nesreken.

Zasluzivme da vodime so 1 gol, podobri sme denes mnogu ama se oseka nervozata kaj nas toa me iritira, a u vakva situacija lesno se potfrla, neka gi sredi psihicki Inzagi, neka go izvadi Mikhitarijan odma zaso ke jade crven, a i Hakan mi e sumjiv, valjda nema da se izglupira pred juve i on.
Уживај бе, битно Удинезе издржа вчера, штокур. Турам имаше најави дека нема да е прва постава, очигледно го исфорсира и го прегоре кога е најбитно. Фала Интер за идиотиве од резервни напаѓачи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom