Фан Клуб: Интер

Млитава утакмица и победа али кој кур, на крај се виде колку им значи уствари, кој те ебе Удинезе да ти ебам селската екипа што крие фудбали. Со Каљари без Лаутаро и Павард.

Каква мртва екипа Удинезе, сѐ да им ебам, на чело со Самарџиќ. Да беше екипата у формата од пред неколку кола, пет гола ќе им дадеа.

Лаутаро и Павард спремни за Милан, тактички жолти.

Разликата е тоа што оваа година и во млитавите утакмици не се откажуваат во 60 та минута , затоа ке лапаме титула на 20 кола пред крај бабушиииии

Книжи си 3 бода и ич кур нека не ти чуе. Сруши ги сите можни рекорди.

Abe koe mlitava igra gi utepavme 23 suta, 70% posed, i ona xg bese nad 2, taka da morase denes da se dadat bar 2 gola sto i bidna.

Problem definitivno imame sezonava, a toa za nasa sreka mnogu malce go svedocevme, koga sme vo situacija vo posledna faza od mec da brkame pobeda, so Roma ja svrtevme ama so drugi se macevme i bevme losi, denes samo za ova moze da se zameri sto ne uspeavme da napravime poosetni sansi za gol do vtoriot gol, otkako izramnivme i dobivme veter u grb.

Ama golema steta ke bese denes da ne pobedevme, Udinese edna prilika za gol od neakcija, i od udar koj bese nafrlanje a u statistika vlaga ko shut, mnogu glupav gol. Kako i da e, toa sto ne uspeavme da ubacime u prvo, vo vtoro od dvete priliki asalni poentiravme, i toa e toa, se znae deka ovie se tvrda ekipa dobro se branat klasicno italijansko katanadzo, Inzagi konecno naprai nekoi improvizacii u taktika so Aleksis, i Buch ok bese poopusten za razlika od debito, poresitelen napred za malce i on mozese da dae gol vednas otkako vleze, mislam deka mu iskliza tuka levata noga koga sutirase.

Lautaro si gi iscisti zutite radi Milan, i Pavard isto, dobro bi bilo tamu da se resi titulata i da ne se trpime nasekade okolu nas, i posiroko sekako.

Класична серија а текма, заслужени 3 бода.

Скудетото е веќе наше. Фул фокус на Милан, 3 бода таму и размислувај за одмор и меркато.
Мора да се пазари шпиц летово ако сакаме да иаме напредок за следна сезона, некој џин, копач што ќе се тепа со мртвиве екипи и ќе отвара простор. И најбитно од се, да не продаваме ниту еден битен играч. Конечно личиме на сериозен тим што со мали надградби би можел многу да постигне. Само да не заебат работа летово.

Бреј на Удинезе голманот маме еба од бранење. Топ голман!
Знаат да се повампират вака од малите екипи голманите, знаат дека сите ја гледаат утакмицата. Првите 2 да ги фанат им се крева самодоверба и оди дај им гол после.
3 бода у џеп. Победа со Каљари дома и после на градското дерби да се даде максимум да ја овериме титулата. Колку ние сакаме да дигаме скудето како гости на Сан Сиро, толку они ќе сакаат да направат да не бидеме Шампиони на таа утакмица. Само да почекаме, Каљари да се тепа, и истовремено Сасуоло да не направи изненадување, тие за опстанок се борат, мислам ќе трчаат со Милан многу.

А можеше дрес со соѕвездие да носи догодина.
Фала му за тоа што се изглупира татко му, сеа место него ќе си го гледаме Зелински кој е 3242423423 подобар играч од него.

Живо ме занима што треба да направи Фратези за да биде стартер на небитно гостовање со Удинезе. Еве и сеа со Каљари гарант од клупа ќе почне. Страшен осет за да влезе у шанса има.

Живо ме занима што треба да направи Фратези за да биде стартер на небитно гостовање со Удинезе. Еве и сеа со Каљари гарант од клупа ќе почне. Страшен осет за да влезе у шанса има.
Да да, 2-3 шанси имаше пред да го постигне голот. Знае да се позиционира и да се уфрли на време.

Ќе дојде неговото време не се сомневам, сега нема што да бара пред тројката што ни стартува секој меч. Мехтаријан вчера чист гол спаси, Барела исто ора и дефанзивно и клучни пасови вертикално. Чалканоглу си е Чалканоглу. Дури и кога не им оди на овие тројца, пак ќе стартуваат пред Фратези поради причини што можеби ние како фанови не ги гледаме реално.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom