Фан Клуб: Интер

Ич нека не ги играат дербињава, нека си одмараат за лече и остали.

:oleee:

Bitna pobeda, se nadevam konecno se skrsi mrazot za derbi sredbite. Boli me kur, dali bila so igrac povekje ili pomalku, koj gi trkala neka placat.

Taka gordo vo ponedelnik kje otidam na rabota prva smena i kje im se kurcam za pobedata, premnogu lomotea nedelava. Epa kje me trpat nedelava.:jeeee:

Млад ќе умрам од овој Интер, можеби за 5-6 месеци негде.

СВЕ ДА ВИ ЕБАМ РЕТАРДИРАНО НА СИТЕ, И ТЕБЕ БИСЕК И ТЕБЕ ЕНРИКЕ И ТЕБЕ СОМЕР И ТЕБЕ ЛАУТАРО И ТЕБЕ БАРЕЛА КОПИЛИЊА ЕДНИ ГОМНОСАНИ.

Абе не е нормално даваме гол и паника не фаќа, нема играч да изнесе топка, у одбрана хаос имаме, јас не знам што кур им се дешава.

Ај фала курцу Зиелински ја закова и пробивме мраз годинава, зашо реално не знам како ќе поднесев да не тепавме денес, веројатно ќе наштетев некому, претпоставувам себе си.

Очекувано ретардирана утакмица, од почеток кога не знаеа како да изреагираат на високиот притисок , до калулу потегот , па за на крај малце фалеше да лета телевизорот од трети .

Солза јувенташка ми е омилена ствар .

п.с. после БодоГлимт нека се откажат од ЛШ дека две сезони по ред да се толку блиску а да не освоојат ништо нема да можам да издржам.

Ние сме можда најголемата будала од тим, Киву денес имаше 1 тон среќа инаку све идеше на негов грб денес зашто вакво реми ќе беше рамно на тежок и срамен пораз за нас. Си иам кажано на самиот себе, многу ми дал Бог што ги склопил коцките да навивам за Новак цел живот, ама и ми ја ебал мамицата со Интер, и така уствари ми се избланасирал животот на овој план.

Зашто не менуваше после вториот гол? На што личеше онакво нешто што се издеси при израмнувачкиот гол на јуве, всушност двата гола на јуве се срамно примени и истите и на тренинг не смеат да се дешаваат не па на ваква фудбалска сцена.

Сезонава нека си ја истера Киву вака, 352 полека треба да заминува во историјата, ова е систем што умира во овој спорт, само ние и уште пар тимови умрени го одржуваме во живот, најмногу ова се гледа у дерби средби каде противникот е кадарен да напаѓа и да има посед, да врши висок пресинг и слично, ние се мачиме, се мачиме како стока, а кога ќе издиши екипава и кондиционо ќе умре од смрт, е тогаш се дешаваат бламови слични на оние у второ кога јуве сериозно се заканија во неколку наврати, а имаа играч помалку.

Пио е клач играч, Зиелински исто, господ здравје да им даде што донесоа ваква злато вредна победа, на крајот ние тоа го памтиме ама Киву и те како треба да си стави прст на чело и да подразмисли многу добро како треба да се развива тимов во иднина. Ништо не го кошта еднаш да проба 4312 формација со вакви играчи какви што има во средината, и со Аканџи и Бастони назад. Прилично сум и убеден дека ако ова го проба место оваа 343 формација, која на хартија делува офанзивно, во пракса, се дешава она што се деси со голот на Локатели, Интер од една страна и би бил многу поопасен во нападот, од друга нештата на терен ќе делуваат далеку поизбалансирано и одбраната нема да трпи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom