Нема по слаб тим од нас сезонава.Ако минатата сезона освоивме 0 титули а можевме барем една,оваа година ќе освоиме исто толку 0 титули со многу по слаб фудбал и тренер.Фудбалов што го играме не познавам таков што го сака.Кое време сме со бекој играме и тие умрени едниот повреден, кој само тој вреди и го почитувам во тимов.Тренеров не сакам да го коментирам тешки дудук ај што не купи ништо туку и тие што ги купи кој од кој еден не се прави.Ти формација да не смениш 352 хахахах и то 4 сезони ја гледаме истата.Јас сакам кога ќе гледам фудбал да уживам не го гледам ДиМарко на слепо што нафрла од игра гол немаме даено ☠️ Лаутаро,Турам Барела што по скоро да се продадат просек играчи.
Уште ова Михтиријан е уште во тимов уште пак прва постава
Вчера Михтаријан ја одигра најслабата утакмица што може да ја одигра некој поединец за својот клуб. Значи, тргна во провалија и како одминуваше мечот наместо да стиска кочница или рачна тој убаци во 6-та и додаваше гас и се молеше да е што поголема провалијата за подолго да му трае моментот.
Добро е за Пио што даде гол и симна малце од товарот што му го ставаат медиумите, ама ќе мора доста да напредува затоа што има поприлично фалинки во играта, многу често паѓа што многу ми иде на живци, јак е како тенк, а паѓа како снегулка, исто и технички може да се работи со него али ок млад е и има огромен простор за напредок, сепак прва сезона му е на врвно ниво и не смее да му се замерува.
Одлично коло за нас, уште Милан да не тепа вечер и ќе биде перфектно. Ако правиме разлика вака неочекувано (зборам за киксот на Наполи со Парма) тогаш си купуваме повеќе џокери за остатокот од сезоната, особено кога ќе дојде клучниот дел каде ќе нема многу простор за грешки.
Го гледав само првото полувреме, ама гледам плус-минус исто било и во второ.
Одамна немам полоша игра видено, сите играа како почудени, еден тон безвезни грешки, средниот ред беше општо катастрофален, a Диуф ми делуваше уплашен генерално. Најтрагично е шо Лече оставаше многу простор, и имаше еден куп утрчувања во празно, ама за џабе бидејќи претходноспоменатите носеа одлуки за пас со брзина на мртва желка.
Исто така Турам и Бони е единствената комбинација напред која треба да биде забранета, и едниот и другиот се ист профил на напаѓач, нападот никогаш не бил постерилен. Исто така Турам докурца веќе со то паѓањата, сите го научија, ептен ќеф ми се напрај шо доби жолт.
Како и да е, битно секако-некако ја турнаја топката в гол и зедовме 3 бода, Конте со вакви утакмици лани освои титула, така да здрави-живи и да се надеваме дека е изолиран случај утакмицава.
Sekoja sansa za gol izglea pod difolt e zicer na temava, isto taka i golmanite dzabe postojat vo fudbalot ne smeat da branat. Sea kazi kolku znaes sto ke izvlecea gol od situacijata u koja on uspea da dade gol.
Najdobar strelec u luga, najdobar asistent megju napagacite isto, konstantno plukan so cinizam deka e 100 milionski od navivaci na tim za koj on igra. Nadrealno
Она ја ќе го дадев што неам шутнато топка 15 години ама ок.
Незнам која е потребата секое различно мислење да биде квалификувано како некое контрирање или плукање или незнам што...
Ако сметам еве ќе прекинам да постирам,па терајте си ти син,кобе и уште 2 тројца што си сте на иста фреквенција со размислувањата,да не ви го ебам раатот.
пс.Даде преубав гол 5 минути после зицерот,не е никаков проблем да го пофалам коа е за фалење.
Ok, nikoj nikad ne gi konvertira site sansit za gol u golovi. I ne sekoja sansa e zicer, nekad golman nadrealno ke odbrani i pak se pluka po napagacot.
Ok, nikoj nikad ne gi konvertira site sansit za gol u golovi. I ne sekoja sansa e zicer, nekad golman nadrealno ke odbrani i pak se pluka po napagacot.
Да не се лажеме, јас би сакал да е најдобар на свет ама неговата неконзистентност го кошташе да биде резерва на Алварез на Светското Првенство што го освои Аргентина, на факинг 22 годишниот Џулијан... На Копа Америка си згази ама тоа утнување на зицери го кошта Балон Дор...
Автоматски споено мислење:
Можно ли е вакви ретардоси да судат во Италија, чист старт на топка овој жолт дава.
Она ја ќе го дадев што неам шутнато топка 15 години ама ок.
Незнам која е потребата секое различно мислење да биде квалификувано како некое контрирање или плукање или незнам што...
Ако сметам еве ќе прекинам да постирам,па терајте си ти син,кобе и уште 2 тројца што си сте на иста фреквенција со размислувањата,да не ви го ебам раатот.
пс.Даде преубав гол 5 минути после зицерот,не е никаков проблем да го пофалам коа е за фалење.
Ne nego dosadni ste so istiot narativ za igrac bez kogo inter ke e ekipa koja sekoja sezona ke zavrsue po 10 do 15 boda pozadi prviot i ke se bori za ls. Ubedlivo najak e u ekipava, a perfekten napagac nema i da sakas nema da najdes takov sto sekoja sansa ja koristi za gol, a da trgam na strana sto i ja drzi soblekuvalnata u normala i tamu e iders, sto e isto biten parametar.
Uste ne ostana dokazan dade gol sto nikoj u ekipava ne e sposoben da go dade, garant nisto za toa nemase da pises.
Trend vi e da go kenjate, sekogas ke vi idam kotra koga toa ke e neosnovano. Koga dade evrogol so baern lani gosti retko viden, shtama, koga dade gol so barsa, shtama, a inace go nemalo so golemi ekipi, ama koga ke utne sansa, e togas kanonada od kritiki, toj vi e pattern-ot.
I ne mi e jasno toa zasto ste proziveale banter era bez lideri bez nisto u ekipa.
Да не се лажеме, јас би сакал да е најдобар на свет ама неговата неконзистентност го кошташе да биде резерва на Алварез на Светското Првенство што го освои Аргентина, на факинг 22 годишниот Џулијан... На Копа Америка си згази ама тоа утнување на зицери го кошта Балон Дор...
Автоматски споено мислење:
Можно ли е вакви ретардоси да судат во Италија, чист старт на топка овој жолт дава.
svetskoto bese 2022, uste li se navrakas na toa, sea im e starter, kopa amerika sam im ja zema igrac na turnirot bese. Ama ajde ke patuvame niz minatoto za da go kenjame. Od lojalnost do kvaliteti, sve e sto moze da posaka eden navivac na bilo koj klub, tolku. I koga eskaliraa rabotive u timov i koga lesno mozese da butne transfer u barsa koi go baraa 2 godini u niza, ostana tuka, a toa ke bese transfer sto glatko ke ne butnese u banter.
Za gluposti se fakame na temava, faktite se tie, posle porazot so milan 8 pobedi ima ekipata i edna neresena, nema potreba od mrcenja na vakov dobar period.
Sledni arsenal vo ls pa pisa doma, 3 uslovno receno lesni utakmici imame vo liga do juve doma a vo megjuvreme milan ima vrzani gostuvanja so roma i bolonja, i napoli gostuva kaj juve, taka da dosta biten period za nas. Problem e sto igrame prakticno na 3 dena, so lecce se oseti toa denes sum mnogu zadovolen od izdanieto, narocito sto totalno go neutraliziraa protivnikot cel natprevar.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.