Фан Клуб: Интер

Си изигра Конте до максимум земајќи ги во предвид шансите што не ги искористивме и среката што ја имаа во прво полувреме .

Испровоцира , ја постави одбраната и средината максимално деструктивно, Интер ја изгуби средината и на крај му се исплатеше .

Киву нека покаже малце муда кога му напаѓаат играч пред негови очи а не да блее ко мисир .

3 akcii 3 gola na Napoli. End of story
Da taka isladna, 2 akcii i 3 gola so ogled deka prvoto bese penal. Ama kako bea primeni vtoriot i tretiot, toa bese ednostavno sramno branenje, nedopustlivo za vakov natprevar.

Baska vo vtoro nula akcii nisto ednostavno, i posle penalot nas se ugasija, konte znaese so prai takvo perfidno gomno e, tuka ni go ubi momentumot eve neka vi tekne posle toa kako nervozno pocnaa da se ponasaat, se izgubija na moment i tuka primivme gol, ne se ni sostavija so topka asalno posle golot na hakan.

Ovde kivu trebase da intervenira da gi smiri malce odma, ne da padnat na stapicata od kopileto, ama i neiskustvoto tuka na kivu izleze na povrsina, pamet za drug pat.

Ne bi prael drami od porazov, najiskreno, jasno mi bese uste posle prvo max za nas tuka e remi ama so igrata vo vtoro ne go zasluzivme i toa e toa, ke treba da se drami ako fiorentina sledno ne se dobie, fiorentina i verona, toa e nasa sansa za rehabilitacija. Minus 3 sme od prviot, bea minus 6, i sledi polesen period za nas sega.

Психолоки паднаа и многу лесно паѓаат на провокации особено тие што треба да се носители на стабилноста, капитенот и заменикот. И после пеналот натаму текмата не беше тоа тоа. Згора на се и пар стативи за дополнителна нервоза. Јбг, ќе треба да расте и Киву како тренер и ние како тим.

Фудбалот е некогаш лотарија, се можеше да биде поинаку, пречка и статива имавме, еден гол да дадеш се може да тргне по друга патека. Пеналот дискутабилен и потоа се се смени. Се надевам дека поразов ќе ги измотивира, жал ми е за Лаутаро после она срање со Конте требаше да запнат да му помогнат да даде гол а тие се распаднаа.

Излегувањето на Дензел не го разбрав, откако излезе на тој дел немаше играчи, ни наши ни нивни, се бутнаа сите нивни во 16 затоа што само од кај ДиМарко доаѓаа топки.

Ачерби не можам да го гледам веќе, со сета почит.

abe denes site bitni igraci potfrlija, bastoni, barela, lautaro, najlosi mozda na teren, ama mnogu se zanemaruva prviot gol, ne samo sto ti ebe koncept toa, i stvara nervoza i nesigurnost, derbi e ova ne igraa protiv kremoneze pa aj da ima vreme da ja svrtat a i protiv takvi ekipi znae toa da sozdade problem. Sea igras so Napoli gosti kade pobeduvas ednas u 10 godini, i primas gol od poklon klasicen, site igraci na teren bea svesni deka ova ne e penal, ne e nikad lesno da se vratis od takva situacija narocito vo situacija kade si bil mnogu podobar na teren.

Na poluvreme garant ja videle cela situacija i toa e toa, Kivu prv pat u kariera ko glaven trener se soocuva so vakov blam, ne uspea za 15 min da gi sredi pred sve psihicki igracive, mnogu nervozno vlegoa vo vtoro i duri i golot na Hakan ne gi vrati vo nekoja normala.

Ne bi gi kritikuval kako i da e, vo 2025 so VAR i hd usporeni snimki koga vakvo nesto svirat znaes kolku e saat instantno, 5 minuti posle toj faul, imase ist takov so 10 pati pogolem intenzitet na aut linija koj ne bese sviren, pred istiot liniski sudija koj ustvari mu sugeriral na glavniot da dade penal.

Konte krajno se iseljaci i so izjavata posle natprevarot, ama se nadevam deka karmata ke go dokopa za ova denes, ko sto mu umre De Brujne od smrt vo situacija koga realizirase penal.

Rasporedot sledni mesec i nesto, mora uste sledno kolo da se vratat na pobednicki pateki, a se igra vo sreda, i pred Lazio da se vleze so nova serija na pobedi so ogled deka i vo LS imaat lesna tekma, i da se otide na nova pauza za repki.

1761419266636.png

Едвај чекам во реванш Лаутаро да им збрца три гола и да му се измоча на кретенов во уста.

Не замарајте за Конте бе, тотално срам за клубов е што дозволи таква сподоба да биде тренер 2 години во клубов. Би ја избришал втората ѕвезда ако треба само да не го гледам неговото име во историјата на клубов, све у пичка да му ебам јас на него. Еј, окорели јувенташ што бил од генерацијата на Калчополи, дозволивме тренер да ни биде, уште сеа ќе се чатали по медиуми вака било онака било. Крв да сере гробот да му го ебам јас на него.
Автоматски споено мислење:

Kultura na nivo bravo za tebe
Море све женско да ти ебам ментол еден.

Не замарајте за Конте бе, тотално срам за клубов е што дозволи таква сподоба да биде тренер 2 години во клубов. Би ја избришал втората ѕвезда ако треба само да не го гледам неговото име во историјата на клубов, све у пичка да му ебам јас на него. Еј, окорели јувенташ што бил од генерацијата на Калчополи, дозволивме тренер да ни биде, уште сеа ќе се чатали по медиуми вака било онака било. Крв да сере гробот да му го ебам јас на него.
И ја го мислев ова прееска. Ама никој немаше да го симне тој Јувентус од прво место сем него. Не се сеќавам дека имавме подобри опции за тренер, а Сунинг вложија многу пари за да се донесе некој од ранг на Де зерби или да остане Спалети на кој му се распадна тимот сред сезона. Не негирам дека е говно човекот, ама дека може дури и со Лацио да земе титула, веројатно може.

Стекот мозочен удар има денес остај го, да не дојдеше тогаш Конте уште на 18 титули ќе бевме, доволно е да се каже дека Барела лично и персонално го донесе, а потоа успеа истото и со Хакими да го напраи, само овие двајца 5 пати појаки не направија инстантно, штета вториов мораше да го даваме. Постави основа, а и освои скудето втората сезона, нешто што друг на пазарот никад немаше да го направи кај нас у таква ситуација, кога секоја сезона по 20-30 бода позади јувентус.

Ама Конте е таков каков што е, на јуве им е легенда па крвеше со нив кога беше кај нас, курови им покажуваше, сега истото го прави и со наполи, непријател ни е и он на нас и ние на него во моментов и тоа е тоа.

Ништо не е случајно што прави, сеоски Мурињо со мајнд гејмсот, вика после меч дека сите тимови тренерите ги праќале ако имало нешто за да се бунат, Интер тоа го прави со Марота. А кога беше кај нас, буквално тоа го бараше од управата на тимот за да го заштити тимот од вакви ситуации. Не си ја изгубил меморијата, ама сака да создаде немир кај нас демек со тоа Киву бил понижен од тимот, тоа нема да му помине секако.

Ама она што го направи на терен смислено за жал му помогна, и Киву истото го рече после мечот, многу непотребна енергија потрошија на него и клупата на Наполи во тие моменти, кога ни се отвори шанса да се вратиме. Со кошаркарски жаргон, кога тимот е во налет, успеа да викне тајмаут тука, и тука и завшри натпреварот за нас.

“We lost our balance in the second half because we were so eager to get the game back on track, so we conceded for 2-0. Despite that, we were still able to get back into it, then wasted energy arguing with their bench and from that moment on we lost sharpness.”

Боље 18 титули него вакво путенце да ми биде тренер, згора на тоа легенда на Јувентус од најмрачното доба (за нас), каде бевме крадени како будали. Све ли му ебам уф ама го мразам, кај до сеа го мразев ама после она вчера не сакам никад ништо да чујам за него. Кур не ме боли, ни Сунинг, ни титула ни ништо. Лаутаро на срце ќе го истетовирам ради она вчера, убаво му покажа дека е путенце алчно за пари, му ебам насадената перика.

Josep Martinez, rezervniot golman na Inter, udril 81 godisen covek vo invalidska kolicka, od onie elektronskite, i istiot pocinal na samoto mesto.
Kivu go otkaza presot poradi ova, nastanot se slucil vo blizina na trening centarot. Spored prvite informacii i rekonstrukcija na nastanot mozno e na covekot da mu se slosilo i da izlegol pred kolata i Josep da nemal vreme da reagira, ama ke vidime sto oficijalnite informacii i rekonstrukcija na celiot nastan ke pokazat. Vo sekoj slucaj, losho i za igracot i za familijata na pocinatiot.

:popce::popce::popce:

Последно уредено:
Josep Martinez, rezervniot golman na Inter, udril 81 godisen covek vo invalidska kolicka, od onie elektronskite, i istiot pocinal na samoto mesto.
Kivu go otkaza presot poradi ova, nastanot se slucil vo blizina na trening centarot. Spored prvite informacii i rekonstrukcija na nastanot mozno e na covekot da mu se slosilo i da izlegol pred kolata i Josep da nemal vreme da reagira, ama ke vidime sto oficijalnite informacii i rekonstrukcija na celiot nastan ke pokazat. Vo sekoj slucaj, losho i za igracot i za familijata na pocinatiot.

Заборави да спомнеш дека 81 годишниот човек е Хенрик Михтарјан.

29 октомври е Светскиот ден на борбата против мозочниот удар. На овој ден се крева свесноста и се истакнуваат начините на кои треба да се реагира при мозочен удар.

Изгледа се спремал дедово, ден унапред...

Ок ок, ми излета јебига, нека им се честити трите бода на Виолетовите утре.

Заборави да спомнеш дека 81 годишниот човек е Хенрик Михтарјан.
Kevin Nash Sport GIF

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom