Слепо Црево
Оџачар Грла
- Член од
- 26 мај 2007
- Мислења
- 1.196
- Поени од реакции
- 223
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Осетно ќе изгуби на минутажа по доаѓањето на плетенката. А 'беш му матер ако Кастињос не ни е најдобар напаѓач во мометов, нек се смее кој сакаШто?![]()
То куме!!!
Чекајќи го Тевез...Сантон замина... Џонатан... Џонатан бе ејјјј... Џонатан и Нагатомо.... Џонатан, Нагатомо, КИВУ и ЗАНЕТИ...
Ајде да заврши трансфер рокот без тевез а со паласио и да ги запалам дресовите...маме нивно ретардирано
Andrea Stramaccioni's Primavera team has arrived in London. Therefore, Inter's second team is savouring for the first time the taste of Europe and the 'Next Generation Series' as the only representative of Italian football. Tomorrow at 14:00 in London is their official debut against Tottenham Hotspur at the Matchroom Stadium, Brisbane Road in Leyton, a historical venue (built in 1937) in East London that can accommodate more than 9 thousand people and one that was a candidate to be part of the facilities for the 2010 London Olympics
Гостување кај Киево, Удинезе, Палермо и слични екипи му е мајката... Кеширам и ич не ми чуе. На Морати му требаат пари, и мене ми требаат пари...Иосоно , те боли кур , битно поголеми коефициенти ќе имаме за победа (ваљда) ....се надевам бар 15 пати да тепаме))
Гостување кај Киево, Удинезе, Палермо и слични екипи му е мајката... Кеширам и ич не ми чуе. На Морати му требаат пари, и мене ми требаат пари...
Внуче да не си му на Морати?Т.д ....ионака освоивме се што може да се освои у една сезонаНе сме гладни за трофеи веќе
))
Внуче да не си му на Морати?![]()