Фан Клуб: Интер

Сме го земале новиот Баџо некојси Таси за 2 милиони евра 95 годиште.
Инаку се сеќавам пред 5-6 години купивме еден голман исото за 2 милиони Алфонсо новиот Буфон велеа тогаш сега ни трага ни глас од него.

Политиката на Интер е следна подобро 10 играчи од по 5-6 милиони евра отколку 2 квалитетни од по 25.
Нема како од десетте играчи да не излезе некој добар.

Слабо игравте на трансфер листата оваа година. Мислам дека и тренерот ви е крив за оваа ситуација. Ништо чудно и Снајдер да ви замине во последните часови, не знам тек тогаш кој ќе ви ја држи играта. :confused:

Читам за Мунтари ќотек станало се истепале неколку англиски екипи кој да го земе.
Моментално Мунтари бирал кај да оди до крајот на денот ќе си одбере екипа.

Дали Поли беше секогаш наша цел? Дали за 1+6 милиони сме преговарале ЦЕЛО ЛЕТО??? Ајде што инвестираме во млади играчи - инвестираме, ама да очекуваш Поли да ја реши мистеријата на нашиот среден ред, и притоа за него да преговараш цело лето, е голем апсурд за мене и работа која само тиква може да ја направи.

Дали планираат со Милито и Форлан да ја поминеме групата во ЛШ? Не, ама сериозно, без Тевез не знам кој ќе даде голови сезонава. Остај што ни треба лидер-напаѓач, ни треба уште еден квалитетен играч за во средина, ама од тоа јас се откажав, како и од некој си трофеј сезонава...

Сеа не баш ни еден,ете до 1/8 финале лш може да се стигне,за Италија незнам тешко ке биде,немаме некој како Ето што секоја утакмица даваше голови,да игра како крило да ломи да поминува се живо и диво и да реализира,незнам што му е на Морати,нејке пари да даде за добро крило си знаете кој играчи да не ги именуваме сеа,како и да е и оваа нема да биде успешна година,како што беше сезоната и ерата на ЖОЗЕ МУРИЊО !

И што ви смета сега Таси типот не е земен за во прв состав туку за во Примавера.:)

Слабо игравте на трансфер листата оваа година. Мислам дека и тренерот ви е крив за оваа ситуација. Ништо чудно и Снајдер да ви замине во последните часови, не знам тек тогаш кој ќе ви ја држи играта. :confused:

Немој вакви црни мисли бе брат,а и могуче е Снајдер да отиде да дојде Паласио,како замена за него,така што Алварез иде плеј а Паласио крило ахахааа:pos::pos::pos:

Таси е супер бе. Ќе порасне и ќе влезе во прв тим, после тренерите ќе имаат јасна идеја со каква формација да играат. Се ќе оди преку Тасета.

“It’s probable that they will be the final signings of the summer, even if we’ll have to see what happens,” the President told the Corriere dello Sport.

Епа толку од трансфери сезонава,, со помин нека е.

“It’s probable that they will be the final signings of the summer, even if we’ll have to see what happens,” the President told the Corriere dello Sport.

Епа толку од трансфери сезонава,, со помин нека е.
Голем збор е овој :D

За овој бевме заинтересирани?
Ѕверски гол...​

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom