Фан Клуб: Интер

Го видов јас допиров уште пред да го напишам постот. Не мислев дека нема контакт, туку едноставно играчот е веќе на земја, и овај ја батали топката некако и оди да се забоди во играчов. Тој се удира во него. Никогаш не би свирел ваков пенал да сум судија.

Го видов јас допиров уште пред да го напишам постот. Не мислев дека нема контакт, туку едноставно играчот е веќе на земја, и овај ја батали топката некако и оди да се забоди во играчов. Тој се удира во него. Никогаш не би свирел ваков пенал да сум судија.
Zatoa ne si sudija

Бастони се повредил и најверојатно ги пропушта следните 2 у калчо плус Бенфика во ЛШ.

Propast od transfer, on i Guadrado ne smeese da se donesat, edniot dusa ostai za Bolonja so nas koga se grebevme so Milan, i gol dae, i se raduese i sve, drugiov nema potreba da doobjasnuvam, krvnici i dvajcata, shtetnici, Dekemvri dojde imame tocno 0 korist i od dvajcata.

Napagac mora da se donese zimoska, ova umrenovo srpce neka se goni u tri lepe pizde materine, 10m ne kostase na zalez od kariera mu ebam toa kacestite butki, ama ako ni e, realno gledano poveke od ova i ne zasluzivme koga nosime vakvi umrenkovci.

Бастони 3 утакмици сигурно пропушта. Чалханоглу само настинка, ќе се врати у форма за со Јуве. Арнаутовиќ уште се правело проценка ама не било лоша повреда, може највеќе една утакмица да биде аут.

Никогаш не се знае на што си после репрезентативна пауза. Заебани се паузите за екипи кои се во добар ритам како нас. Ако успееме да ја наметнеме нашата игра тогаш добиваме. Очекувам тврд и досаден натпревар.

Кај Јуве у гости е секогаш тешко, на хартија треба да тепаме, сите знаци тоа го покажуваат, и игра и играчи имаме подобри во моментов ама дерби е. Реално очекувам очобол од утакмица.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom