Фан Клуб: Интер

Меркатово ќе беше топ, да се земеа горе доле истиве играчи ама да останеа и оние што заминаа, плус Конте.
Со оглед на околностите Марота мислам дека го извади максимумот и без него ќе беa тродупло послаби после тие 2 језиви продажби.

Не сум задоволен како поминаа работите и крајно иритирачки ми е муабетот на дел од фан базата дека и Јуве и Милан се послаби од лани и исто не брилјираа на меркатото па као у реду е, всушност генерално гледано ова е убедливо најлошото летно меркато во Италија откако сите ние сме почнале да го глеаме овој спорт.

Али кур треба да не боли и за Милан и за Јуве, всушност ова беше прилика да се забетонира шампионскиот статус стекнат од претходната сезона, да се задржи шампионскиот тим и тренер и да се удреше еден асален апгрејд на оние позиции каде беа тенки ( лево, плус алтернативи за средина и напад ). Доколку ова беше случај Интер ќе поставеа основа за доминација во следните неколку сезони во Италија, зицер прилика која за жал не се искористи, напротив, бевме дел од Калчо сивилото, меркатото не беше нешто посебно бидејќи у ниеден случај едно меркато не е добро ако на крај епилогот е дека си послаб од претходната сезона.

Интер изгуби тренер, една од најдобрите 9ки моментално у Свет и еден од најдобрите десни бекови, плус ко капак и Ериксен е изгубен кој иако не беше клучна алка во системот на Конте, излишно е да се збори за неговото фудбалско знаење и искуство кое секако ќе беше добредојдено сега. Не навлагам индивидуално за играчите кои дојдоа плус новиот тренер, останува фактот дека Интер е послаб од лани, аналогно на ова, меркатово у ниеден случај не треба да не задоволи, напротив.

Than being said, умираат веќе сите изговори, навивачите колку толку се враќаат на трибини, сметам дека сезонава имаме огромни шанси да ги добиеме и тие минимум 50м евра од ЛШ, у моментов на светско ниво се клуб кој најмногу заработил од продажби минатото лето, официјално од спонзори на дресот зимаат 33м евра годишно што е историски најмногу за Интер плус последниов дил за спонзор гледам дека значително ќе го збогати клубов, така да све освен перфекција од следни трансфер периоди, нарочито следниот летен, за нас ќе е хорор сценарио. Зашто ако и у ваква ситуација пак сме финансиски нестабилни прилично сум убеден дека не чека нова бантер ера што се надевам дека нема да е случај, и давам мали шанси тоа да е случај бидејќи летово се постави јака основа за да од следна година повторно се креира еден јак ростер и за калчо услови a и за ЛШ. In Marota we trust.

Дефинитивно нема да има више изговор во финансиската нестабилност и Сунинг ќе треба да си реши што планира со клубот.

На линкот подоле имате подетално за каков дил се работи.

На кратко, интер и зутара ќе направат апликација за смарт тел, со кој ќе се овозможи да се купуваат билети и сл, директно од апликацијава со крипто, користејќи блокчејнот на овие дигиталбитс. Од дигиталбитс ќе зимаат по 6м годишно за логото на дресовите, другите пари ќе се од зутара.

Никако не може да се донапунат тие алчни кинески газови со пари.
Џабе е све!
Што побрзо тие копита се мафнат од Интер,тоа подобро.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Никако не може да се донапунат тие алчни кинески газови со пари.
Џабе е све!
Што побрзо тие копита се мафнат од Интер,тоа подобро.

Уживај, у клубот идат овие пари не у нивни џеб. Секако неопходни се ваквите дилови без разлика кој е газда, а реално над 80м само од овие за 4 години е премија, топ договор кој дополнително може да ги избуста приходите на тимот со оглед на формата на истиот.

Уживај, у клубот идат овие пари не у нивни џеб. Секако неопходни се ваквите дилови без разлика кој е газда, а реално над 80м само од овие за 4 години е премија, топ договор кој дополнително може да ги избуста приходите на тимот со оглед на формата на истиот.
Стварно незнам веќе кои пари кај идат.
Мене ми смрди дека све што е приход завршува у Кина.
Дај боже да си у право...

Стварно незнам веќе кои пари кај идат.
Мене ми смрди дека све што е приход завршува у Кина.
Дај боже да си у право...

За тоа мислам дека и би одговарале, ова му доаѓа ко Мамич сценариото од Динамо Загреб за што он треба да лежи затвор у Хрватска. Не верувам да се до толку па да ризикуваат копање ровови у кинескиот голи оток, али како и да е, не ги бранам во конкретниов случај, муабетот ми е дека уште тоа ни фали, мош и да ризикуваме бркање од лига така ваљда, не знам, небитно, ова е апла ужасот од сценарио за нас така да батали.

Во моментов ок е ова сеа што се деси со новиов спонзор, плус ко што реков, лесната група во ЛШ, парите од Лукаку и Хакими и тн и тн, се поставува добра основа за следно лето, умреа веќе изговорите, не постојат за мене, до тогаш со господ напред, не знам што да очекувам од овој тим, и општо од Серија А сезонава. Одамна не била вака неизвесна каде за разлика од порано поголеми шанси имаат и тимови ко Наполи и Аталанта па и Рома/Лацио кој кур, мали шанси ама не микроскопоски ко што било случај до лани. После години и години и години сезонава има шанса да се издеси зимање на титула од некој што не е Интер, Милан или одвратниот јувентус.

Кореа доста голови периодов ко за некој што е познат како слаб реализатор.

Да не беше Лаутаро, Меси немаше трофеј да види со Аргентина. The real LM10.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom