Иначе,
Inter director Beppe Marotta confirms Romelu Lukaku demanded a transfer to Chelsea, but Lautaro Martinez ‘asked to stay at Inter, despite receiving other lucrative offers.’
Сакав уште сношти да пишам за ова, ама фина победа и неќев да си кршам филм.
Значи полоша проценка на карактер на фудбалер во животов сум немал, и искрено ова поќе ме нервира и од сагата со Икарди, пошто од Икарди секако имав 0 очекувања како чоек, а овај стварно го гледав како лидер на екипата карактерно, испадна најголемо гомно од сите.
Не дека на Кинезите не му се рашири дупчето ко слушнаја 115 милиони евра, и апсолутно можеше да му биди кажано на Лукаку „нигде ти нема да одиш“, ама ова лигаењево шо се дешавало, кон клубот кој буквално го напрај чоек и го врати на мапата на релевантни фудбалери ме вади од такт.
Немаше да имам проблем ако пример речеше на крај на сезона дека сака да си оди и *тој* беше жртвеното јагне наместо Хакими, ама не, гомното преговараше зад грб и чекаше малтене последен момент за да побара трансфер, за сега Марота да не знај кај да се сврти побрзо.
Се гледа и по фактот дека се поврзуваме со 983298 различни профили на напаѓачи, пошто јебига, уште една недела има, тие се варијантите.
Ептен сакам да пропадни во Челзи.