Фан Клуб: Интер

пс.Конте ако отиде во тотенхем,без око да му трепне ќе си го купи лукаку и тек тогаш ќе има плачки низ темава.
И тоа горе-доле би било се што треба да знаеме за карактерот на Кралот Лукаку. :D

“I am staying at Inter,” Lukaku told VTM this evening.

“I’ve already spoken to the man who will become our new coach. Maybe I shouldn’t say that yet… but it was a very positive conversation.”

“The challenge is to win again. I feel good at Inter, I finally won some silverware. I really enjoyed it, but I want to do that again, this time with a packed San Siro.”

“I am staying at Inter,” Lukaku told VTM this evening.

“I’ve already spoken to the man who will become our new coach. Maybe I shouldn’t say that yet… but it was a very positive conversation.”

“The challenge is to win again. I feel good at Inter, I finally won some silverware. I really enjoyed it, but I want to do that again, this time with a packed San Siro.”
Сместа пред очи ми се појави Кака како го бакнува дресот на Милан од еден прозор гледајќи према орда разулавени росонери.
Утредента се качи на авион и летна накај Мадрид.
Just sayin...

Сместа пред очи ми се појави Кака како го бакнува дресот на Милан од еден прозор гледајќи према орда разулавени росонери.
Утредента се качи на авион и летна накај Мадрид.
Just sayin...
Почекај барем летово да помине па ќе сумираме... Не ти е сумљиво што одма прифатил работа во Тотенхем за факинг 17 милиони? Само Чоло зима повеќе плата ако не се лажам а и Пеп е тука околу 17-18, додади и од Интер 7 тоа се 24 милиони во една година, ако биде успешен со Тотенхем или ако освои Премиер Лига следна плата ќе бара 25 милиони.

Конте е влезен во филм на Супер Ѕвезда тренер, си бара голема плата, мислам дека барал во најмала рака да му ја изедначат платата, прашање е дали станува збор за распродажби, се разделија пријателски без помпи и препукавање за доброто на сите. Инаку ако го натераа да остане да си го доработи договорот тек тогаш ќе беше фијаско и плачење и можеше да се деси потоп.

Вака џентлменски си отиде да си работи за 17 милиони и кур го боли дали ќе си оди Кејн или не, уствари сеа ќе ги убедува таму играчите во проектот али сепак се гледа дека му е до пари, мора да ги врати тие 30 милиони што ги дал на Пакистански скамер што му ветувал големи инвестиции и добивки...

Шиткај Лукаку за 100+ милки, земај Влахович за 50-60 и си обезбеден за наредни 10 години на таа позиција.

Лукаку нема никогаш да има подобра сезона од оваа, посебно сега кога заминаа Конте и Пинтус, настрана тоа што со неговиот физикус и стил на игра очекувам nosedive после неговата 30-та година.

Ќе го продавале Хакими бе, нека, ќе видиме како ќе комбинираат Лукаку и Флоренци догодина :pos: :facepalm:

Новинари блиски до Јунајтед брифираат дека Јунајтед вметнал sell on клаузула во договорот на Лукаку. Уште една причина за Интер да не го продаде.

Едино би спомнал уште дека Леви да не беше кретен и да го набрка покетино,тотенхем без проблем ќе влезеше во лш и годинава,нешто што Интер и Милан (на пример) би го сонувале доколку играа во премиер.
Непопуларно мислење ама да, Конте со екипата лани ќе се пласираше во топ 4 во премиер.

Ако стварно Конте иде во Тотенхем за 17М плата, се е јасно и нема што да тераме дискусија на ова тема, само уште Хакими да го спасиме ние и ќе биде ОК :D

пс. Конте е влезен во некој филм да тренериа екс клубови на Мурињо, кај и да е за некоја година ќе се врати во Рома :D

Што се однесува на анкетата зошто нема опција двата да се продадат?
Затоа што отворивме дискусија за тоа ако мора само еден да се продаде, кој да биде, и некако дискусијата се сведе помеѓу овие двајца, па да го расчистиме тоа прашање прво во овие 7 дена.

После тоа ќе смениме анкета со некое друго прашање, на пример: ако Македонија е на Европско а Интер е првак на Италија, зошто Стекот и Џонтра никогаш не се во право? :cautious:

Додека ние коси кубиме и очи вадиме овде еве брозо со што се занимава...
9e7989994fc2db633d3b110ba5290cf5.jpg

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Затоа што отворивме дискусија за тоа ако мора само еден да се продаде, кој да биде, и некако дискусијата се сведе помеѓу овие двајца, па да го расчистиме тоа прашање прво во овие 7 дена.

После тоа ќе смениме анкета со некое друго прашање, на пример: ако Македонија е на Европско а Интер е првак на Италија, зошто Стекот и Џонтра никогаш не се во право? :cautious:
Ио ДИК.
Извести ме пред да ја тргнеш анкетава, за скрин шот ми е. :kafence:

Јас гласав за Лаутаро зашто разликата во цена до Хакими може да се искористи за друг аргентинец/бразилец. Максимумот на Лаутаро е ова, и Лукаку има далеку поголем импакт во играта.
Then again, мислев и дека на Кутињо максимумот беше тоа во Интер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom