Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Теорија нема да донесе никаква титула оној тежок просек Инзаги.За што штета бе брат?
Ај размисли што се доби конте и он на кој начин кажа „фала“? Исто и види убаво во кој услови ние земавме Скудето.
Едино нешто што му беше добро е држењето на соблекувалната. Друго ништо.
Мило ми е што конечно си отиде кељавата Ванда.
Нека му е со среќа на Инзаги. Се надевам дека ќе ни донесе и он неколку титули у наредниве година-две.
Заниоло Наинголан беше на Спалети трансферФала му за скудетото, ама кога ќе ми текне на трансферите Заниоло-Наиголан, Видал, Коларов... Уопште не жалам по Конте. Дали Инзаги е добар избор ќе видиме за година-две.
Да, точно... моја грешка.Заниоло Наинголан беше на Спалети трансфер
Муабетот ми беше за Трибиани што имаше пишано дека е тренер за нас.Теорија нема да донесе никаква титула оној тежок просек Инзаги.
Спалети е професор доктор за него,на пример.
Додај на тоа дека ѓубрињава кинески ќе го раскрчмат ростеров,титула ќе видиме коа ќе го продадат клубов на некој парајлија кој ќе сака и ќе може да вложи пари.
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Како бе ќе најдеш јак напаѓач што е ДОСТАПЕН моментално?
Што не се знае како ќе се снајде у голема екипа.Влаховиќ од Виола...
Тоа Конте што си отиде кажува доволно за амбициите на управата.Најголема заслуга за напредокот од тоа 7мо место , до скудетово и константните пласмани во ЛШ има одбраната ,не тој напад.
Видовме како функционира тимот , првите кола кога играа Коларов , Јанг и остали измишљотини од играчи.
Ако нешто не треба да се чепка од тимот тоа се стоперите + Хакими , ако на оваа одбрана се додаде солиден лев бек е чиста класа. Одбрана со која тимот би бил сигурен во наредни 5/6 години во најмала рака.
Ако имаат поголеми амбиции од тоа 4то место во лига, за наредните години . Барела + одбраната не треба да помислат да ги сменат.
Се останато , може да се смени .
Па да бе, таа управа што потроши пола милијарда евра за 5 години и освои Скудето.Тоа Конте што си отиде кажува доволно за амбициите на управата.
Гледам баајги фанови се прават слепи при очи и нејќат да ја прифатат реалноста...
Џонтра и Кобе ме посраа со хаха реакции коа ја пишувам реалната состојба.Се надевам дека они се у право,а јас грешам.
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Освои скудето и се фрли на распарчување на клубот.Па да бе, таа управа што потроши пола милијарда евра за 5 години и освои Скудето.
Нормално дека ќе јадеш хаха реакции кога до сега имаш буквално све утнато за Оризарите.