Фан Клуб: Интер

Фала му за скудетото, ама кога ќе ми текне на трансферите Заниоло-Наиголан, Видал, Коларов... Уопште не жалам по Конте. Дали Инзаги е добар избор ќе видиме за година-две.

Не постои подобар тренер од Конте за нас реално...таков крвник,победник и мотиватор ретко ќе најдиме, плус искусен и секогаш правевме bonce back после лош резултат, нешто што најмногу страдавме низ годините кога не фаќаше бродолом од Декември-Јануари. Колку многу се радвав кога дојде кај нас во 2019 овај период... штета што толку кратко се задржа.

За што штета бе брат?
Ај размисли што се доби конте и он на кој начин кажа „фала“? Исто и види убаво во кој услови ние земавме Скудето. :)

Едино нешто што му беше добро е држењето на соблекувалната. Друго ништо.

Мило ми е што конечно си отиде кељавата Ванда.

Нека му е со среќа на Инзаги. Се надевам дека ќе ни донесе и он неколку титули у наредниве година-две.
Теорија нема да донесе никаква титула оној тежок просек Инзаги.
Спалети е професор доктор за него,на пример :).
Додај на тоа дека ѓубрињава кинески ќе го раскрчмат ростеров,титула ќе видиме коа ќе го продадат клубов на некој парајлија кој ќе сака и ќе може да вложи пари.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Фала му за скудетото, ама кога ќе ми текне на трансферите Заниоло-Наиголан, Видал, Коларов... Уопште не жалам по Конте. Дали Инзаги е добар избор ќе видиме за година-две.
Заниоло Наинголан беше на Спалети трансфер

Теорија нема да донесе никаква титула оној тежок просек Инзаги.
Спалети е професор доктор за него,на пример :).
Додај на тоа дека ѓубрињава кинески ќе го раскрчмат ростеров,титула ќе видиме коа ќе го продадат клубов на некој парајлија кој ќе сака и ќе може да вложи пари.

Муабетот ми беше за Трибиани што имаше пишано дека е тренер за нас.
Реално Конте потфрли многу според мене. И генерално не ми се свиѓа како го изменаџира тимот.
За Инзаги неам некое мислење, би оставил простор некој месец да видиме како ќе се снајде а и да видиме како ќе се одвива летово.

Иако сакам некој финансиски моќен да го земе клубов, не губам уште надеж во кинезите, мислам дека намерно е отпуштен конте, ептен тежок карактер а реално не вреди за парите. Се надевам дека ќе тргне Кина санкциите и дека ќе се вложат добри пари во клубов и ќе се вратиме на шампионска патека. Сепак и навивачи се враќаат и пари од лш итн.
јбг коцкарски оптимизам :D

п.с Тоа Ранокија као шпиц мислам дека увек ќе го памтам. Коа пичено глумеше повреден ради жена му :D

Ио, додека ни играа таквите "лесни замени" за Лаутаро, пример Паласио, Освалдо, Бота, Алварез итн, бевме 7мо место. Како бе ќе најдеш јак напаѓач што е ДОСТАПЕН моментално? Па нели у криза сме? Кејн е едино достапен али како што сум запознаен немаме 150м да даваме за еден играч. Тоа Кореа, Мореа баталете, тие се секундарни играчи што може да влагаат од клупа или да имаат епизодна улога у екипа. Не можеш со Кореа да играш у нокаут фаза у ЛШ ко главен играч, мислам се разбираме.

Џабе го вергламе муабетов кога горе доле се слагаме дека Хакими не треба да биде продаден доколку не мора, а и не сакаме ние ко фанови. Инаку дечкото има и дефанзивни и офанзивни маани, не дека беше совршен али ајде. На густо поставени одбрани не знаеше кај тера, а и во доста наврати у завршната фаза од нападите носеше грешни одлуки. Млад е, тие работи се средуваат не викам не, ама да не го праиме Марсело у најдобри денови додека не го заслужи истото. Јас сум убеден дека нашиве немаше шанса ни да чујат за продавање да не беше срањево со короната али јебеш га. Ако во нешто верувам во клубов тоа е во Марота, братот знае што прави и убеден сум дека нема да не изневери. Ако успее да ги задржи сите битни играчи му симињам капа, најискрено.

Најголема заслуга за напредокот од тоа 7мо место , до скудетово и константните пласмани во ЛШ има одбраната ,не тој напад.
Видовме како функционира тимот , првите кола кога играа Коларов , Јанг и остали измишљотини од играчи.
Ако нешто не треба да се чепка од тимот тоа се стоперите + Хакими , ако на оваа одбрана се додаде солиден лев бек е чиста класа. Одбрана со која тимот би бил сигурен во наредни 5/6 години во најмала рака.

Ако имаат поголеми амбиции од тоа 4то место во лига, за наредните години . Барела + одбраната не треба да помислат да ги сменат.
Се останато , може да се смени .

Најголема заслуга за напредокот од тоа 7мо место , до скудетово и константните пласмани во ЛШ има одбраната ,не тој напад.
Видовме како функционира тимот , првите кола кога играа Коларов , Јанг и остали измишљотини од играчи.
Ако нешто не треба да се чепка од тимот тоа се стоперите + Хакими , ако на оваа одбрана се додаде солиден лев бек е чиста класа. Одбрана со која тимот би бил сигурен во наредни 5/6 години во најмала рака.

Ако имаат поголеми амбиции од тоа 4то место во лига, за наредните години . Барела + одбраната не треба да помислат да ги сменат.
Се останато , може да се смени .
Тоа Конте што си отиде кажува доволно за амбициите на управата.
Гледам баајги фанови се прават слепи при очи и нејќат да ја прифатат реалноста...
Џонтра и Кобе ме посраа со хаха реакции коа ја пишувам реалната состојба.Се надевам дека они се у право,а јас грешам.

Тоа Конте што си отиде кажува доволно за амбициите на управата.
Гледам баајги фанови се прават слепи при очи и нејќат да ја прифатат реалноста...
Џонтра и Кобе ме посраа со хаха реакции коа ја пишувам реалната состојба.Се надевам дека они се у право,а јас грешам.

Па да бе, таа управа што потроши пола милијарда евра за 5 години и освои Скудето.
Нормално дека ќе јадеш хаха реакции кога до сега имаш буквално све утнато за Оризарите.

Па да бе, таа управа што потроши пола милијарда евра за 5 години и освои Скудето.
Нормално дека ќе јадеш хаха реакции кога до сега имаш буквално све утнато за Оризарите.
Освои скудето и се фрли на распарчување на клубот.
Моите амбиции се поише од 4то место и испаѓање у групи,за вас незнам :)

Се вртеа/вртат муабети на форумов дека оризарите не направија , self-sustainable клуб.
Кризава со короната покажа на кое ниво е клубот и колку попаметно работеа/работат од Морати.

Али да, освоија скудето , нема простор за хехе муабети .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom