Фан Клуб: Интер

Sensi uste igra za inter ili nekade na pozajmica otide?

Санчез ќе остане сам на милост и немилост од Лупхол Пасарела.
Кај се заебав еднаш да ги искритикувам Чилеанците, кај се запустив, сега ќе ме умре Џонтра Пиноче, односно Џонтра Аљенде. :(

Според Фејсбук експертиза се повредил и Ериксен...како што тргнало само повредите можат да не разнишат моментално...се надевам дека ќе го пребродат периодов после репрезентациите и сите живи,здрави,некороносани да се вратат во клубот...и најдобро ќе биди после утакмицата со Саусоло сите да ги пријават повредени бидејќи има ретардоси како Манчини што ќе ги игра сите можни играчи на Интер во три дена....

И она копилето Мартинез на Белгија...да цркни педерот што го играше Лукаку уште неопоравен во небитни утакмици...100 напаѓачи имаат Белгија и до Лукаку му е дојдено да му го наденам на женаму..глупак

Гаљо дава гол денес. МОТМ.

Ќе го видиш сега ќе се претвори во меси на стероиди само колку да старта во наредни 3 утакмици со просек од 4.5-5 пер текма.
Штета Ериксен и Видал се повредија кој ќе го гледа сега црепов.

Ќе го видиш сега ќе се претвори во меси на стероиди само колку да старта во наредни 3 утакмици со просек од 4.5-5 пер текма.
Штета Ериксен и Видал се повредија кој ќе го гледа сега црепов.
Со сенсињо што е работата?
Со ушљаков ќе биде смеење...

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Со сенсињо што е работата?
Со ушљаков ќе биде смеење...

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Сенси починал ,ама ќе го воскреснуваат таман ќе биде спремен за со Наполи 2023 сезона.

штета многу беше јак на почеток сега да не ми го спомна ќе го заборавев

Се мачиме да создадеме шанса, нека пробаат да шутираат од 20м, ако има шанса место да се гужваат у шеснаесетник.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom