Фан Клуб: Интер

Syn стварно го снема, имам mix feelings за истото. Од една страна ми фалат огромните постови на латиница од друга пак фала богу не ги гледам тие огромни текстови на латиница.

А знаеш што е најтрагично? Прееска ми се јави да ме праша дали да ја игра Интер 2ка, сакал 1000че на нив и Вардар х2 да стаи, таман за дуплање,а сеа вика за 24000 ја чекал. 24 000 мајки да му ебам, ќе измувла ќе изиграме 1-1 од нигде никаде ќе го запалам.
Ако не он коментаторов на Арена мајка ќе ни ебе.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

И што кур му е на конте со мртвиов санчез?

Кога му ги гледам гестикулацииве на брозгарава ми иде да го искршам телевизоров!
Истото важи и за лукаку!

Што им е со влечењево по терен. Мора да победат денес, пенали им даваат конкурентите. Сега е моментот да избегаат на покомотна предност, додека е густ распоредот на Милан и Јуве.

Не разбирам зошто им ја препуштаат топката и зошто Конте глуми тактички мастермајнд. За толку страшен играч го смета Карамо, или мисли дека на полуконтри ќе им користи слабите точки? Нека не измислува топла вода, нека го игра тоа што го играше и претходните утакмици, се гледа дека кога малку ќе ги притиснат овие, одма лесно прават шанси.

Тврд орев се овие Парма и се додека не им брцнеме еден гол ќе не потат. Ништо чудно и 0-0 да заврши.

Треба Мартинез да влезе место Санчез и да форсираат малку од лева страна, тогаш ќе бидат слободни Лукаку и Хакими за додавање или евентуално ифрлање на спротивна статива. Вака ги затвараат сите пролази од десно а прашање на време е кога ќе се измори Хакими и нема да ги проаѓа толку лесно.

Многу лежерно играат, пола се плашат да влезат у дуел ради жолт картон и суспензии.
Малце појако да ги притиснат ќе дадеме гол.

Абе со време требаа да чистат тоа картоните Барела, Брозо и Бастони, вака овие се осоколуваат.

Претпоследно место се Парма и имаат примено 47 гола. Еднаш веќе изиграа нерешено со нив, не сакам ни да помислам дека уште едно нерешено ќе им извадат.
Пораз би бил катастрофално лош резултат.
Така да, нека ги мрднат гзовите и нека победат.

Затоа требаше да добијат жолти против Милан или Џенова, сега нека се тресат да не добијат овде и после со Аталанта ќе свириме. Иначе ќе биди епска катастрофа ако не ги добијат Парма која прими по 3 гола од кој стигнаа.

Ко на плејстешн...

Ovoj konte glup li e ili se pravi go vadi eriksen covek koj ne e pod zakana na zolti a gi ostava barela i brozo koi mozat da bidat suspendirani. Eriksen coveko.koj napravi tri akci od koi postigna 2 gola, ti ebam perikta neisprena.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom