Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мора победа со Наполи и нерешено со Аталанта.Колку ни беше жална вчера играта немам коментар...ајде донекаде разбирам премногу натпревари се собраа во мал период и не е реално на секој два дена да има утакмица...исцрпени се играчите ги разбирам.
Со Наполи нека запнат барем да не изгубат и после со Аталанта нека излезат со младинци...нека чуваат сила за Лига Европа па шо сака нека е после.
mislam deka nema vrska koe mesto ke sme na kraj za toa kako ke stoime pri vlecenjeto na grupite, koeficientot od evropa vazi za toa, osven ako ne sme sampioni ili ne osvoime LE.Мора победа со Наполи и нерешено со Аталанта.
Треба да се бориме и за подобар „шешир“...
Лани Барса и Тотнем годинава Барса и Борусија. Ни треба малце полесна група следната година. Лига европа играме против Гетафе, многу голем пад у фрома имаат после коронава они. Сепак на трофеј реално можеме да се надеваме ама доста јаки екипи има годинава во ЛЕ. Подобро е да си обезбедиме и добро место во Сериа а.
Сега баш прогуглав.mislam deka nema vrska koe mesto ke sme na kraj za toa kako ke stoime pri vlecenjeto na grupite, koeficientot od evropa vazi za toa, osven ako ne sme sampioni ili ne osvoime LE.
Од спрдња игра хехехехехехНе се клади он одамна брат, шотие.
Тоа кое место сте во лигата нема врска со коефициентот за во Европа. Некаде само прочитав дека со 2ро место во Сериа А, од спонзори ве следувало 10мил евра повеќе, колку е точно незнам.mislam deka nema vrska koe mesto ke sme na kraj za toa kako ke stoime pri vlecenjeto na grupite, koeficientot od evropa vazi za toa, osven ako ne sme sampioni ili ne osvoime LE.
Види, се' сфаќам, ама долг пост или долго видео не може да помине без тролање, јебига. Башка си изнапишал еден тон бројки, Бумшакалака Архимед, Бумшакалала Тевдовски, бем ти тоа математиките, секако освајаме ЛЕ и автомаЦки сме прв шешир.Пак ли не свати?
Епа за тоа не кур ми се буни и слушај ме кога зборам нешто, а не само да фаќаш сеир, ќе ти ебам тоа неписмениот и неинформираниот![]()
Пиши СВЕ бе копиле, не кур ми глуми Пеџа.Види, се' сфаќам, ама долг пост или долго видео не може да помине без тролање, јебига. Башка си изнапишал еден тон бројки, Бумшакалака Архимед, Бумшакалала Тевдовски, бем ти тоа математиките, секако освајаме ЛЕ и автомаЦки сме прв шешир.
Знаев дека ќе го јадам за ова... Диспробам апостроф бац, чему љутња?Пиши СВЕ бе копиле, не кур ми глуми Пеџа.