Фан Клуб: Интер

И сеа шо прајме? Судиите ваљда не се денес криви...
Сега короната ќе му биде крива сто посто. Преплатен лузер, пак ќе повторам, ниту една дерби утакмица не доби сезонава.
Вечерва комплетно надигран, по втор пат сезонава од Сари.
Тоа е, здрава лекција им удрија денес.

Тука им завршува борбата за титула сезонава, ако лигата воопшто заврши.

Не веруем дека лигата ке ја суспендираат ама до крај ке гледаме вакви тифус без никаква атмосфера утакмици. Како и да е овде е и официјалниот крај на трката за титула. Како фан на интер се надевав дека можеме да изненадиме ама реално да гледаме тешко кој тренер направил нешто позначително со нас во првата сезона, ке бидам презадоволен ако освојат Лига Европа чисто колку да се каже Интер земал нешо после сто години.

Е сега , втора сезона и на периката и на китка матка ке им ја изнаебам мајката јувенташка ако не освојат сериозен трофеј.

Мада со неспособноста на жабарите да се справат со коронава може и да ја суспендираат цела нација во 2021 а не па лигата.

Mene ova sto go pravi Konte sezonava voopsto ne mi vleva nadez za slednata. Sto i da mu se kupi, sto i da mu se dostavi letoska, on pak ke iskaca pickarski u derbi dueli so 8 kopaci na teren i 2 spica i pak ke gleame rakovi. Mater u sred picka da mu ebam, sea pak go mrazam, koj go ebe dosta mu bea 7-8 meseci postuvanje.

I Inter go mrazam.

I Urko.

Mene ova sto go pravi Konte sezonava voopsto ne mi vleva nadez za slednata. Sto i da mu se kupi, sto i da mu se dostavi letoska, on pak ke iskaca pickarski u derbi dueli so 8 kopaci na teren i 2 spica i pak ke gleame rakovi. Mater u sred picka da mu ebam, sea pak go mrazam, koj go ebe dosta mu bea 7-8 meseci postuvanje.

I Inter go mrazam.

I Urko.
Мислам дека и Меси да му го донесат, ќе го користи како super sub во 60 минута, проследено со голема варијација во неговиот систем, од 3-5-2 во 3-5-1-1.

Секое бранење на Конте е излишно, не помагаат ни слаткоречивите зборови на Syn повеќе...
Екстра почеток на сезона и повеќе од очаен завршеток на сезоната...

Има еден куп по сериозни работи што треба да се хајтаат, ама јас че се фатам за Лаутаро. И тоа нели, ме обвинувавте дека секогаш сум го хејтал Лукаку, а не и Лаутаро.
Онаа ситуацијата кога Лукаку се градеше и подаде до Лаутаро, кој што се пушти на класик лаутаро моуд. Ебаму ртката тркачка, наместо да подаде до тие слободинте ми изиграва сеоски Шон Рајт Филипс.
Значи од такт ме вадат таквите дешавки. Дури и да дадеше гол, две шлаканици би му влепил.
И за Кандрева може да се каже збор два, ама и тоа е многу за него.

Никаква игра немаме во последиве 2 месеци. Не ми е проблем тоа што нема да има титула, не ни очекував, ама поштено да се бореа до крај, со јака и пожртвувана игра.
Значи бевме паднати во играта, ама утакмициве со Лацио и оваа се надвор од здравиот памет.
Мотивот им беше како да имаат 5 титули со ред и сеа имаат +10, па се чуваат за 1/2 финале од ЛШ против Ливерпул.
Подарени победи, без ни грам пот.
Само Броз го поштовам за овие две утакмици, жими мајка.

Лаутаро нека го шиткаат за 111милиони... Нит потсетува на Агуеро нит некогаш ќе стане Агуеро.

Ама бил пргав, бил дрзок, бил агилен, не знам што ти бил. Играчиште само во нашите глави али ајде, и тој пичка у душа. Го поврзаа со Барса и се посра, го нема на терен 4 месеци.

Сакам да го сретнам Конте и да го прашам што гледа во Кандрева. Само тоа да ми го објасни.

Тиња фудбал беше, не не прегазија јувентус колку што ние идеја немавме што да правиме со топката.

Флешбек на сезоните со Спалети, само со поскап тренер и поскапо платени играчи.

Не знам од кај да почнам..пичката мајчина да му ја изнаебам на Конте и на сите играчи до еден..преразочаран сум.

Се чуствувам како лани со Спалети кога изигравме против Удинезе 0-0 и Рома 1-1..натпревар колку да не се изгуби..лузерски клуб,лузери во душата..ајде разбирам да изгубат ама да не се борат тоа неможам да го разберам..ееј да изгубиш од ривал и да не се изнервираш...како Арсенал да ги гледам..мрш пички едни.

Плус срамота е повеќе да се нарекува дерби..1000-0 сме во скорот и не шлапаат кога ќе посакаат..5 години немаме ГОЛ ДАДЕНО ВО ТОРИНО..еден помочан Милан му дава повеќе отпор од нас..ми е срам да разговарам за Интер и фудбал со фанови на Јувентус..никогаш се немаме израдвано против нив..комплекси ни кладоја како Реал Мадрид на Атлетико...живи срамој..нека се укинат нека си ебат мајките..никогаш нема да освоиме скудето додека Јувентус се во лигата..вакви такви измислени се за нас и не му сме до колена.

Пакет 2 у едно за недораснатост за скудето, лош ростер сеуште, и немање игра доволна за титула, треба да се помириме со ова, чудо треба да се деси овој интер да освои титула вакви какви што се сеуште, второ место е максимумот ко што и претпоставувавме пред сезона ( хехе 30% хехе ).
Денес и киеза да беше во тимов место кандрева, и смс место весино, пак ќе изгубеа, Конте сеуште нема најдено добитна комбинација за долги патеки, јасно е ова после она што го играме веќе 2 месеци.
3 недели имаше да спреми тактика и да ги истренира асално за мечов, они шанса за гол не направија, лаутаро и лукаку не шутнаа кон гол и беа тотално отсечени од остатокот од тимот ( нема потреба да се критикуваат за денес и двајцата, иако беа дел од сивилото ), многу лошо издание, све што можеше да се утне денес на тактички план се промаши, и пред меч и за време на истиот.

Не очекував битка за титула годинава од старт на сезона, само очекував барем до сега многу боља основа да постави конте на тактички план за наредна сезона, очигледно и на тоа поле сеуште заостанувам. Играчи бољи ќе има од наредна година, ама ќе мора и играта да ја подобри, можда период од 6-7 месеци не е доволен за екипа ко Интер и тоа е разбирливо, нит е прв тренер нит последен што првата сезона не успеал да наметне асална игра, и еден пеп имаше таков проблем у сити, и клоп исто не беше импресивен на стартот, ама многу голем проблем ќе биде ако конте мисли дека е само до играчите проблемот зашо дефакто не е. Јасно треба да му е тоа после низа изданија годинава каде играше и против тимови од кои има 10 пати бољи фудбалери.

Ене го гасперини, после години и години работа наметна систем на игра кој е допадлив за око, носи многу голови а е со тројца стопери, едноставно не смее конте да иде со глава кроз ѕид и да не мења нешто и кај себе, мора малце похрабро и поофанзивно нарочито кога игра против тимови од кои има далеку бољи состав, денес слика и прилика имаше да види дека едноставно нема игра за своите најбољи играчи у тим, лукаку и лаутаро. Двајцава кај гасперини по 30 гола ке имаа до сеа у сезоната.

Иначе сериозно треба да размислат за скриниар летово ако стигне понуда од над 60м евра а притоа до крај на сезона игра ко што игра и до овој дел од годината. Ко и со лече така и денес, топката сантим до него поминува без да реагира, денес дури и застана а лесно со еден потег ќе го спречеше првиот гол, со фиорентина исто мизерно изреагира на крај и тоа таму не кошташе 2 бода. Супер играч е и ептен го поуштем ама у системов со тројца назад е преочаен, непрепознатливо делува и можеби би било боље годин наместо бастони, да игра место скриниар извесен период барем.

More треба да размислат за онај селанецот Мартинез да му ебам све по список и него..селски играчи што игра шалабајзерски фудбал без концепт..нека шиткаат се и нека си го вратат Спалети за 4-то место доволно ќе биди..не е Интер тим за титула и високи дострели..нека се борат таму Лацио,Наполи и Милан ако се крени некогаш..за Интер доволно е 4-то..нека не се резилат да плаќаат еден куп пари за тренери и играчи.

More треба да размислат за онај селанецот Мартинез да му ебам све по список и него..селски играчи што игра шалабајзерски фудбал без концепт..нека шиткаат се и нека си го вратат Спалети за 4-то место доволно ќе биди..не е Интер тим за титула и високи дострели..нека се борат таму Лацио,Наполи и Милан ако се крени некогаш..за Интер доволно е 4-то..нека не се резилат да плаќаат еден куп пари за тренери и играчи.
супер размислување, сигурно вака и некој рандом фан на ливерпул размислувал после првите 2 сезони со клоп. Шиткај го мартинез, враќај го спалети, потрибијанско размислување од ова нема :)))), вриеш ради поразов гарант не го мислиш ова, барем ова не.

супер размислување, сигурно вака и некој рандом фан на ливерпул размислувал после првите 2 сезони со клоп. Шиткај го мартинез, враќај го спалети, потрибијанско размислување од ова нема :)))), вриеш ради поразов гарант не го мислиш ова, барем ова не.

Пички смрдени све да му изнаебам...нула менталитет...нема нешто што ме нервира повеќе од незалагање и лузерски менталитет...јас искрено не очекував титула ама очекував борба до крај и гинење на теренот посебно со Конте како тренер..очекував промена во менталитет,очекував некаква игра посебно на толку вложени пари и купени играчи...ништо ништо ништо...нула..па посебно дека поразот иди од најомразените ривали..како не се нервираат кога ќе изгубат од нив..како неможат 100 години Јувентус да ги победат...како неможат гол да му дадат..неможам да разберам.

Isto ko ti sto bladas so glupi primeri ko Pep u Siti, Gasperini (wtf, ovoj nikad nema da bide dobar trener), Klop i slicno. Samo za info taa sezona Pep koga istripa so Siti titulata ja osvoi khmmmmm Celzi na Konte vo negovata prva sezona. :) Kako be ne mozel da najde dobitna formacija za 6-7 meseci? Seriozno? Do toa e ili od inatot negov, sto mislis ti eve vaka?

Gi glease mecevite od nova godina navaka? Licime na ekipa? Zosto ne go igra Eriksen prva postava? Ke go cekame do slednata sezona za da go gledame Vesino kako podava na imaginarni soigraci? Zosto tolku mu dozvoluva na Kandreva? Zosto voopsto go igra? Pa iskreno Dambrozio za ovoj e Maicon, barem defanzivno gazi Dambo, a ne kako ovoj manekenov sto si dzogira po teren i prai sve pogresno.

Zosto ne znae izmena da napravi a zima 11m po sezona? Denes za izmenite treba otkaz da jade, e do tolku mu bea ocajni. Zosto ne igra presing kako vo prviot del od sezonata?

A ova so rosterot idi na Darko Ufo i ostali retardi da im go kazuvas. Nemal roster haha, a zatoa Lacio dream team ima izgleda, picku mater so sevselenskite Parolo i Lulic potkrepeni so Radu. Teska picketina e Konte sto se pokazalo milion pati do sega vo negovata kariera i nisto nema da se promeni i sledna sezona pa makar imal 4 tima na raspolaganje i roster od 60 igraci.

Да бидиме реални..ако не му дадеа УЕФА место гратис на Италија во 2017 година , никогаш АПСОЛУТНО НИКОГАШ немаше да фатиме ЛШ..ќе си бевме класика 4-5 место и то е то..арно на Лацио мамицата му ја изнаебаа судиите во сезоната 2017-2018 за да фатиме со триста маки 4-то место па да крениме финансиски..никогаш Интер нема добиено битна head to head со некоја екипа...треба 10 пати да сме појаки од другите за да постигниме успех...лузери све да му ебам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom