Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Која виола бе стручњаку???Ова во превод значи дека никогаш нема да ја победиме Барселона, и којзнае дали воопшто ќе ги победиме Виола и Рома..а камоли Наполи ако не се врати еден од двата...и тука по default умре сезоната...уште Брозович фали да се повреди и то е то
Пост вреден 12 бода!Ова во превод значи дека никогаш нема да ја победиме Барселона, и којзнае дали воопшто ќе ги победиме Виола и Рома..а камоли Наполи ако не се врати еден од двата...и тука по default умре сезоната...уште Брозович фали да се повреди и то е то
Која виола бе стручњаку???
Онаа на мртвакот монтела?
Оди гледај ватерполо,рагби нешто...
А замисли додека беше пишан џони вајсмилер те рачунав за некој по-реален фан кој прати фудбал и има некое познавање.
Незнам што ти стана откако си Трибијани,жими све !
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Ја имаш ли гледано годинава Виола?Долго време си фан на Интер, знајш дека Виола ни е тежок противник на Артемио Франки,и само во 2015 година(мислам) ги имаме победено на гостински терен (кога ни играше Хернанес на средината).
Те молам не се понашај како против второлигашка екипа да играме..лани памтиш добро шо ни се случи против нив кога од 1-3 судијата гадно не ограби и му подари пенал 93-та минута....едно од најтешките гостувања ни е Виола..со младинци да излезат пак тешко се добиваат на домашен терен....и на Јувентус му извадија 0-0 оваа сезона ако се сеќаваш.
Со ставовите сум истиот..не знам зошто мислиш дека ми стана нешто..тоа што сум реален и директен неможам да го сменам.
Дајте линк и не бамбурите многу-многу.
Енд агејн!Латино миџетот страјкс агејн!![]()