Фан Клуб: Интер

Во преговорите за нов договор, клубот инсистираше да се тргне клаузулата од договорот, и тоа беше главниот проблем. Зошто би инсистирале да се тргне клаузулата од 110 милиони ако немало клубови кои би ја активирале на крај година? Тоа беше Икарди тогаш, играч кој не сакаа да го продадар за 110 милиони. Сега го шиткаат за порција ќебапи.

Ako Inter dade 80 mil (nis pod 80 ne se prifajke) za Lukaku togas site ovde imate po 1 pivo castovka od mene.

@Aleksandar91 брату не ме лајкај жити се, ќе помислат сам си лајкам мишлења од моите сајдквест акаунди.... :pos:

Па уште и ако влезат овие што ме знаат лично, само што ќе те видат дека си ме лајкнал
и јас сум Александар роден 91 :D
одма ќе расчистат со сомнежите за тоа кој се крие позади сите 3 акаунди.

Јас како ја гледам ситуацијата Икарди уценуваше секоја година со тражење на нов договор и поголема плата и кога му беше најпотребен на Интер тој изиграваше повреден идиот со повреда на суетата. Што би било ако се попушти кај Икарди потоа почне и Шкрињар и остали да изиграва лудило на пола сезона да глумат повредени треба да се попушти кај сите? не гледам како интер губи играч земен за 13 мил плус бонацоли мислам и да го продаде 40 пак има некоја добивка сеа тој вредел 80 мил. А колку би изгубил интер ако почне секој 2 играч така да се понаша.

Јас како ја гледам ситуацијата Икарди уценуваше секоја година со тражење на нов договор и поголема плата и кога му беше најпотребен на Интер тој изиграваше повреден идиот со повреда на суетата. Што би било ако се попушти кај Икарди потоа почне и Шкрињар и остали да изиграва лудило на пола сезона да глумат повредени треба да се попушти кај сите? не гледам како интер губи играч земен за 13 мил плус бонацоли мислам и да го продаде 40 пак има некоја добивка сеа тој вредел 80 мил. А колку би изгубил интер ако почне секој 2 играч така да се понаша.
giphy.gif

А што ако и Дибала речеше "кој ве ебе и јас сакам плата приближно на Роналдо" ?
Лупаш глупости, walk away! :LOL:

Прегледај го приврзокот 212711

А што ако и Дибала речеше "кој ве ебе и јас сакам плата приближно на Роналдо" ?
Лупаш глупости, walk away! :LOL:

а ти не лупаш си се фатил за икарди ко ром за црешња бил пред две години играч дал 29 гола и тоа е тоа. заедно со спалети 3 место у Италија и пораз во групи во лига шампиони Дајте нови деца па да видимо шо ке се деси. Кој му е крив што е глуп у главата ке носел од Аргентина бандитос да им ебеле на мојте мамитос ма немој молимте он уште тука заврши со Интер.

Јака логика. Сме го зеле 13 ќе гостопиме 40 чар сме.
Значи Барса да го стопи Меси за 15кк чар ќе бидат и тие?[DOUBLEPOST=1563384599][/DOUBLEPOST]@_BerzerkeR_ Мислам дека од Прилеп си и ти? Или грешка сум?

Значи Барса да го стопи Меси за 15кк чар ќе бидат и тие?[DOUBLEPOST=1563384599][/DOUBLEPOST]@_BerzerkeR_ Мислам дека од Прилеп си и ти? Или грешка сум?

Ај сеа и ти.
Да е до мене ја не би го продал ич би го чувал 2 године би му давал плата и решение дека е повреден у главата дека затоа не може да игра и крај нешо слично како него кој вагаше уверенија дека е повреден. Треба да разберете дека треба да се стави крај на овие работи тука и точка.

Да од Прилеп сум.[DOUBLEPOST=1563386744][/DOUBLEPOST]@Aleksandar91 како бе со тебе да немаме играно фудбал? хмм...:cautious:
Пред неколку години се собиравме кајганџии од пп, резервиравме фиксен термин и го одржувавме година-две. Имавме дури и своја тема тука на форумов во која правевме организации, па дури и формации. :LOL:

Али тоа беше 2013-2014, можно е ти да не си бил "роден" тоа време на форумов синко. :D

Последно уредено:
Да од Прилеп сум.[DOUBLEPOST=1563386744][/DOUBLEPOST]@Aleksandar91 како бе со тебе да немаме играно фудбал? хмм...:cautious:
Пред неколку години се собиравме кајганџии од пп, резервиравме фиксен термин и го одржувавме година-две. Имавме дури и своја тема тука на форумов во која правевме организации, па дури и формации. :LOL:

Али тоа беше 2013-2014, можно е ти да не си бил "роден" тоа време на форумов синко. :D
Не сум по спортов многу. За в кафана да било побрзо ќе паднело договор.
БТВ на форумов сум од 2008ма некаде.

.....
Има ли "Берзекер" во форумов дечки? :D[DOUBLEPOST=1563392976][/DOUBLEPOST]
А сега сакаш Берзеркер у живо да ти покаже дека не е педер?!?!

Можеш од тоа материјалот тебе што ти го покажував да му препратиш, се брзам...

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom