Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ja mislam deka veke e dogovorena rabotata so negoviot sleden klub, zboram za ikardi, kako daleku pokompleksen problem.Тек сеа ќе им земат пари...
Да ти ебам и марота и конте и све јувенташко што носат во нив да им изнаебам!
Све да им ебам!
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Боље нека грее трибини, него ли да оди за 40 милиони кај конкурентот за 2 место.(наполи)
ja mislam deka veke e dogovorena rabotata so negoviot sleden klub, zboram za ikardi, kako daleku pokompleksen problem.
I od toa sto momentalno se spekulira, Napoli e vo prasanje, ne Juventus.
Za radja manje bitno, mada moze i za nego e najden klub ( kina ? ).
Ne mi ide covek ko Marota javno da izleze so vakov detalen muabet, bez pritoa vo pozadina da nema nesto naredeno. Ama eve vremeto ke pokaze dali ova e slucaj ili ne.
Za juve ne veruvam zasto odbivaat da go dadat dybala u povraten pravec, a napoli bile spremni da keshiraat 60m evra.
Марота им врши јавно притисок да прифатат некоја сервирана понуда на Икарди и Наиголан. Ваква изјава не се дава рандом без притоа да се согледаат негативните последици кои произлегуваат од неа. Аусиљо да кажеше вакво нешто да разберам паника, маестро Марота е друга прича. Стар искусен лисец е тој, знае што прави.
Супер нивоPogresna upotreba na memeto, so ogled deka situacijata vo timot e na super nivo i moze najbolje posle 2010.![]()
Како Сител телевизија сме