Фан Клуб: Интер

sve dur e diambrosio startna opcija, nema bitka za titula, ne moze so takov invalid titula da osvois, nit pa da se boris za istata, realni da bideme. Kanselo vo juve otide skoro oficijalno e, mada on odamna otpadna od kombinacija, a i realno 40m evra kesh za bek e too much.
Sea da vidime na koj ke padne izborot, ama kako i da e bajagi sum zadovolen do sega kako ni se odviva merkatoto.

Spalletti hopes in Malcolm but the alternative request is not Suso but f. Anderson.

Denes ke imale sostanok auselio,mladi zhang i spaleti da dogovarale kako natamu da nastapat na pazarot i kolkav budzet ke raspolagale.

Забораив да напоменам дека јуве ако го земе смс и не го продаде пјанич пак џабе ќе ни биде сВе [emoji4]
пс.И у право е Син,под Хитно десен бек нов!

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Со доаѓањето на Де вриј, Спалети ќе игра со 3 назад, така имаше изјава пред 2 дена.

Не бе, не смееше да отиде Кансело во Јуве, ај прво изгубивме топ бек, второ не насамарија Валенсија за Кондо а ние не го добивме Кансело, и трето заврши во Јуве.

Не бе, не смееше да отиде Кансело во Јуве, ај прво изгубивме топ бек, второ не насамарија Валенсија за Кондо а ние не го добивме Кансело, и трето заврши во Јуве.
За кондо бевме договорени, а кеш Интер за бек никогаш не дале толку, нема ни да дадат, до утре може да ја вергламе, ама 40м за кансело немаше теорија да се дадат, поготово па не сеа во јуни и да ни се ебе матер со ффп, да не избацат од лш.
Добар е кансело, ама не 40м кеш добар, ќе се накурчев јуве да ја редеа со позајмица и откуп ама вака како што го земаа немаше теорија да се дешава истото и со нас, у ниту еден универзум.

Ние максимум за бек да даваме е до 25 до сеа, историски глеано, а и мртвиве за далберт 20 дадоа ако не се лажам и глеј го сеа, така да не очекувам да инвестираат у бек за кого би платиле повеќе од 20, кој и да е.

А и пишав у темата за серија А, далеку поприоритетни позиции за поголеми инвестиции ни се нападот и средината, јебига, такви се околностите, јуве имаат готова екипа можат да си дозволат за бек толку да фрлат, ние не. Раучунај дека до сеа скоро 50м инвестиравме, за лаутаро и наинголан плативме, де вриј и асамоа слободни, со давање на 40м евра кеш на валенсија ќе догуравме скоро и до 90м евра потрошени во јуни, што реално никогаш не се десило со нас. Тури му курот на кансело, моли се пола од шпекулацииве низ медиумиве да се вистина за идните засилувања у Интер.[DOUBLEPOST=1529946303][/DOUBLEPOST]@beneamata заборавив и ова да го додадам, памтиш дека лошо се наметна кансело кај спалети, имаше и несогласувања што го играл лево, испаднаа точни муабетите дека ја имаа спукано зашто пред некој ден во интервју рече дека размислувал у јануари да се враќа во Валенсија, ама останал до крај кај нас, а и од ова што го глеам периодов спалети курчич го боли за него, ручни рат праи ќељавиов ради раџа, денес мајка бара и он кај што ги праи медицинскиве наинголан.

Последно уредено:
За кондо бевме договорени, а кеш Интер за бек никогаш не дале толку, нема ни да дадат, до утре може да ја вергламе, ама 40м за кансело немаше теорија да се дадат, поготово па не сеа во јуни и да ни се ебе матер со ффп, да не избацат од лш.
Добар е кансело, ама не 40м кеш добар, ќе се накурчев јуве да ја редеа со позајмица и откуп ама вака како што го земаа немаше теорија да се дешава истото и со нас, у ниту еден универзум.

Ние максимум за бек да даваме е до 25 до сеа, историски глеано, а и мртвиве за далберт 20 дадоа ако не се лажам и глеј го сеа, така да не очекувам да инвестираат у бек за кого би платиле повеќе од 20, кој и да е.

А и пишав у темата за серија А, далеку поприоритетни позиции за поголеми инвестиции ни се нападот и средината, јебига, такви се околностите, јуве имаат готова екипа можат да си дозволат за бек толку да фрлат, ние не. Раучунај дека до сеа скоро 50м инвестиравме, за лаутаро и наинголан плативме, де вриј и асамоа слободни, со давање на 40м евра кеш на валенсија ќе догуравме скоро и до 90м евра потрошени во јуни, што реално никогаш не се десило со нас. Тури му курот на кансело, моли се пола од шпекулацииве низ медиумиве да се вистина за идните засилувања у Интер.
Тоа е проблемот, што и за Кансело сме се договориле за 40, наместо за 30, тогаш ич не требаше да го земаме и промовираме ако не сме мислеле да го купуваме, вака на тацна им го дадовме на тие што се спремни да ги дадат тие пари.
А ко што прочитав, јуве ќе го плаќале 3 години, така да немаше да биде товар.

Јасно ми е што збориш, ама не можеш да тврдиш дека треба да сме кул со целата ситуација околу Кансело.

За другите трансфери нема никој замерка како што моеш да видиш, чим Александар и Берзекер се кул, кои сме ние да се буниме :)

Кандрева до 21ва ќе го раниме, ама очигледно има добар агент.

@Syn тоа со левиот бек беше идиотско од Спалети, не значи дека треба да го поддржиме за тоа, а точно се сеќавам, правеше се за Дамбросио да игра, што беше еден од минусите на Спалети.

sve dur e diambrosio startna opcija, nema bitka za titula, ne moze so takov invalid titula da osvois, nit pa da se boris za istata, realni da bideme. Kanselo vo juve otide skoro oficijalno e, mada on odamna otpadna od kombinacija, a i realno 40m evra kesh za bek e too much.
Sea da vidime na koj ke padne izborot, ama kako i da e bajagi sum zadovolen do sega kako ni se odviva merkatoto.
Jas mislam deka dambrosio nema da e prv sostav,kako sto rece Spaleti so trojca vo odbrana ke igra mislam deka Dambrosio so Ranochia ke bidat rezerva na trioto nazad, no cim Asamoah se soglasi da dojde vo inter sigurno mu imat veteno prv sostav sto znaci go zema mestoto na Perisic sto ne veruvam deka ke se sluci.

@Syn тоа со левиот бек беше идиотско од Спалети, не значи дека треба да го поддржиме за тоа, а точно се сеќавам, правеше се за Дамбросио да игра, што беше еден од минусите на Спалети.
Не го подржуев ни ја, пишував за тоа, а исто и кажав пред некој месец дека спалети не го вадеше максимумот од кансело.
Кансело сезоната ја заврши со 3 асистенции и 1 гол, играше и крило, играше офанзивен десен бек, реално тоа е доста лоша статистика, нарочито за некој со таква цена на меркатото, муабетот ми е дека постои голема веројатност и спалети да не го сакал во екипа, нарочито не за таква цена.

Али еве да се ставиме и ние на местото на спалети, наместо 40м за десен бек, ќе инвестиравме за други играчи, еве пример лаутаро и раџа чинат малце повеќе од кансело.
Дилот од старт е глуп тоа е точно, ама толку сакаа валенсија, овие ваљда се надевале дека ќе најдат начин или па ќе попуштат валенсија, тоа не се случи, истата фрка ја имаме и со рафиња ама па за него апла имам разбирање зашто не сакаат 35 да дадат, го имавме пола година тука, сеуште не можеше повеќе од 60мин да издржи на терен.

Мислам дека со 4ца ќе се игра назад, зошто Дамброзио од некои нејасни причини ја има довербата на Спалети. Не знам дали е некоја виша сила, не верувам многу во тие работи, ама па ова стварно не можам да си го објаснам.

Ќе видиме и како тоа ќе го прифати Миранда кој ќе треба да биде преселен на клупа, за затоа могуче е Спалети да проба на некоја утакмица и со 3ца позади.

Handanovic
Skriniar Miranda De Fraj

Vrsaljko Brozo Radja Asamoa

Malcom Ikardi Perisic

Podobro od ova zdravje za so trojca pozadi

Јас би идел на ваква формација.

H9EPvig.png

или ова...

deWNOD7.png

Последно уредено:
Немојте Сусо само ве молам!
Кандрева болје ќе го гледам него дегенчево шпанско.

Нема по антипатично створење од тоа.
Добро можда Игуаин,ама тој е више друга категорија - класично јувенташко циничко ѓубре!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom