Фан Клуб: Интер

На https://www.rezultati.com/utakmica/hWM2JB42/#detalji Икарди го дава како повреден (повреда на колено) и дека ќе ги пропушти утакмиците со Киево и Јуве.
Има вистина во ова или трипа некое балканче таму?
Трипа некој одвратен јувенташ што работи хонорарно за резултати.ком.

Изгледа треба на секоја тема посебно да се објаснувам. НЕ КУР ГЛЕДАЈТЕ НА РЕЗ.КОМ, врска си нема тоа. Прошлата утакмица тепаме со Аталанта и 5 минути по завршувањето на утакмицата искочи дека нема да игра против Каљари, како ли дознаа само, да не имаат некој што им дојавува од соблекуваклна? :pos:

Да црнат дај боже оние копилињата Торино сосе смрдениот на клупа што му седи,неможат ебаните Кротоне и Киево да ги победат ама со нас коските ги оставија на теренот...штета што не победивме на тој натпревар бидејќи пред дербито со Јувентус за две недели ќе имавме одличен учинок и солидна бодовна предност пред нив....исто така ќе биди перфектно доколку не загубиме на тој натпревар како обично бидејќи тогаш ќе ги комплетираме најтешките гостувања во Италија кај Наполи,Рома и Јувентус без пораз што дефинитивно кажува дека Спалети си ја знај работата и одлично го води тимот безразлика ние тука што ги плукаме до максимумот инвалидите Нагатомо/Сантон и Ди Амброзио.

Ок е Џони не кур се умилкувај слободно напиши си дека Јуве ќе ни стегнат 3 парчиња и дека ќе бидеме прегазени. ;):)

Кој ги еба бе,да беше за Наполи и Рома ќе пишев дека ќе ни ја издупат глата ама штом ги преживеавме нив тогаш одиме на победа(нерешено) во Торино..барем сега се ранливи без Бонучи назад

Кој ги еба бе,да беше за Наполи и Рома ќе пишев дека ќе ни ја издупат глата ама штом ги преживеавме нив тогаш одиме на победа(нерешено) во Торино..барем сега се ранливи без Бонучи назад
Чим си оптимист 18-0 ќе изгубиме, ти ебам тоа.

Чим си оптимист 18-0 ќе изгубиме, ти ебам тоа.

Да бе демек до мене е,апстрактните појави ќе се соединат и ќе создадат едно восхитувачки структурно јадро кое ќе овозможи според сите мои зборови напишани или искажани крајниот резултат да биди обратно пропорционален...поради демонските сили кои ме демнат секоја вечер штом ќе помислам на кладилница или спортски натпревари воопшто.

Да бе демек до мене е,апстрактните појави ќе се соединат и ќе создадат едно восхитувачки структурно јадро кое ќе овозможи според сите мои зборови напишани или искажани крајниот резултат да биди обратно пропорционален...поради демонските сили кои ме демнат секоја вечер штом ќе помислам на кладилница или спортски натпревари воопшто.
Џони не се нервирај мике мој, сепак ова е интернет. Ќе ги клецнеме Јуве шукурац, мада и бод ќе е премија.

Оти бе премија? Што покажаа тие повеќе од нас годинава?
Од кој стигнат примаат голови се отепавте дрмање.

Затоа што и кога сме биле 200 класи појаки од нив сме губеле таму, едноставно најтешкото гостување за Интер е Торино, односно Јуве Арената, а порано Деле Алпи. Сепак дерби е и на гости и нерешено е добро, нарочито сега кога немаме пораз и веројатно нема ни да го имаме до дербито, а тоа се веќе 15 кола. Мислам не дека треба да се предадеме и да бркаме реми цела утакмица, ама кажувам дека и реми би бил ок резултат, нешто што пример во саботата беше рамно на катастрофа зашо игравме против факинг Каљари. Би било добро рано да им збрцаме гол и да ги здрмаме уште од старт пошо и така и така се лабилни у одбрана сезонава и не се воопшто доминантни. Нашиве ќе имаат огромни проблеми со Даглас Коста и Дибала, нарочито ако играат Дамбо и Сантон, а ќе играат гарант, едино Нагатомо место Сантон ако игра. Ај турете им кур има време за нив сега треба Киево дома да се добие и искрено нема никаков изговор за некој друг резултат освен победа против тие од геријатријата од Верона.

Те сфаќам што кажуваш, ама пишуваш премија.Премија е да победиме,а реми е задоволителен резултат.

Eve sansa za joao mario, brozovic pa i ranokija, da se dokazat kaj spaleti.
Miranda i galjardini se suspendirani, a vesino e povreden, taka da najverojatno i bez nego ke se protiv Kievo a prasanje e dali i protiv juve ke e dostapen.
Sega se sozdava problem sto mislam deka go imavme veke ednas sezonava, koga samo trojca igraci za sredniot red bea dostapni, kolku sto i koristi spaleti vo prv tim, i toa so Milan ova bese slucaj ako ne se lazam, vednas posle reprezentativnite natprevari, koga vo vtoro doziveaa krah i umrea a opcii za sredina na klupa Nula.

Spaleti ima moznost da improvizira, ako saka, pak da sedne eden od igracite vo sreden red na klupa, a da pocne so eder, so sto ovoj bi igral popovleceno ko 10ka, ili so kanselo, a kandreva da bide prekomanduvan centralno, pozadi ikardi, iako za ova sansite se svedeni na minimum. Za start na eder postoi logika ama i toa tesko, cim so milan startuvase od start bez igraci za sredina na klupa, taka i tuka ke bide.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom