Фан Клуб: Интер

"Spending time with my friend (Medel's wife) in her last days. Damn mercato"

Wanda Icardi bascially confirmed Medel's departure from Inter
20643190_1059428264194817_2118562347092832595_o.jpg
[DOUBLEPOST=1502041187][/DOUBLEPOST]Дали мирно спаваш Интеру
20637912_1501572703263488_23231842055477088_n.jpg

Последно уредено:
Конечно се заврши сапуницата со Далберт.
Утре ке се официјализира трансферот.

Моментално играме со Виљареал, на sport365 ноиже да најдете стрим. Или livetv.ru

Tolku energija se potrosi za berardi a sansone e odlicen igrac i bi vredel pomalku, toj i mario gaspar i inter ke prosperira

Борха Валеро и Жоао Марио :drk:

Одбраната е солидна со Шкринијар и Миранда но има уште да се работи. Голот падна по грешка на Ханданович, безвезе ја одби топката и Солдадо ни ја заби.

Golot bese i malce krivica na Skrinar koj posle odbienata topka spiese...

Ако бараме ситници голот може да се припише и на куртонот Дамброзио, очајно покривање на играч. Акцијата пред акцијата за голот како испадна келнеров, пола потег му требаше на тој од Виљареал да го исфрли од стадион.

Нема врска голот, шут, одбиена гол, барем одбраната не беше изиграна. Делуваат цврсто и стабилно у средина со Гаљардини и Валеро, Жоао Марио е врв, само ментален и фудбалски неписмен човек би се откажал од него, се надевам Спалети не е бушен у главата.

Да го видиме Весино сеа, Икарди ќе добие минутажа истотака.

Lesno osvojuvaat prostor, so tri dodavanja se pred protivnickiot gol. Nego ona so go zabelezav e deka Borha I Galja premnogu napred idat i se ostava mnogu prostor, barem edniot da igra popovleceno, za da pokriva.

Марио се труди ама не знае да даде пас, нема завршница а игра како офанзивен плеј... а токму тоа е потребно за таа позиција.

Едер нека престане да дава голови, нашиве ке добијат идеја да го продадат Икарди...

СО оглед на тоа што играме со двајца играчи помалку, уште едно добро полувреме и очигледни подобрувања во секој сегмент од играта.

Најверојатно ке ги видиме Икарди, Барбоса, Вецино, Броз и Падели уште на старт на второто.

desetina minuti samo sho bea inferiorni deneska, ostanatite izigraa na nivo, mi se bendisuva sho znaat da mu prezemat kontrola na protivnikot osobeno vo sredinata, igraat pohrabro i ne ja calgaat topkata napred.
kondo kako pes trca na protivnicka polovina a jogira na sopstvena, toa mene ne mi e jasno.
candreva rasipuva mn sansi so negovite nafrlajna ili sutevi kon publikata zad golot

Каков тим скоцкавме уште не сме свесни. На клупа ни седеа Икарди, Јоветич, Брозович, Весино, Барбоса, Кондогбија, Муриљо.

Ќе имаме и клупа за ротации што во текот на долгата сезона може да се покаже како клучно за освојување што побеќе бодови.

А тек како што се збори дека можно е да дојдат уште засилувања Далберт, Емре Мор и Патрик Шик (?).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom