Фан Клуб: Интер

Можеш да купиш алфа и омега од тимови како што се Атлетико, Рома, Наполи, Дортмунд но никогаш од Реал, Барса, Баерн па и ПСЖ моментално.

Повеќе алудирав на тоа дека се заминува од подобар во послаб клуб (за пари).

Се што неможе да се купи со пари,се купува со поише пари ако се има и ако се сака.Се друго е прикаски.
Јас овде прекинувам со дискусија зошто осеќам непочитување од одредени ликови коа ми се обраќаат,а стално кон секој тука сум се обраќал со респект.
За да не се растури виртуелново пријателство нека биде џонтра во право. [emoji4]

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

И Фалкао беше алфа и омега во Атлетико али замина во Монако! ;)
Не знам, со оглед на случувањава последниве години имам добиено некаков впечаток дека парата се прави, па сеа...
da, brao, go sporedi atletiko koj bez problem gi davase svoite zvezdi so baern, real, psg, siti :)

Razlikata od toj atletiko do ovoj sea e den i nok, toa e edno, vtoro i samite igraci insistiraa da zaminat ako ne se lazam, sto ne e slucaj so vidal na primer, ili naingolan, aguero i ostali ... ;)
Znaci praime muabet za paketot 2 u edno, timot ne saka da go dade igracot, igracot ne insistira da zamine.

da, brao, go sporedi atletiko koj bez problem gi davase svoite zvezdi so baern, real, psg, siti :)

Razlikata od toj atletiko do ovoj sea e den i nok, toa e edno, vtoro i samite igraci insistiraa da zaminat ako ne se lazam, sto ne e slucaj so vidal na primer, ili naingolan, aguero i ostali ... ;)
Znaci praime muabet za paketot 2 u edno, timot ne saka da go dade igracot, igracot ne insistira da zamine.

Добро во право си се слагам, али ми интересира дали мислиш и ти дека парата го врти светот?
Убеден сум дека сите играат за пари.

Затоа и реков, можда Анчелоти не го дава Видал да, врши притисок да не замине, но на сума од 50 пример додадени уште 20 не мислиш дека ќе нема релевантен фактор кој би стоел на патот? Сепак Видал не е на Анчелоти, туку на Баерн.

Се што неможе да се купи со пари,се купува со поише пари ако се има и ако се сака.

Мислиш дека Спалети ќе го даде Икарди за 120м евра?
Пошто ете, Икарди е млад, надежен, за мене страшен шпиц ама игра во Интер кој со години не може да се пронајде, без Европа и завршува под 4то место сезони наназад.

Пошто ете, Икарди е млад, надежен, за мене страшен шпиц ама игра во Интер кој со години не може да се пронајде, без Европа и завршува под 4то место сезони наназад.
Ако не го даде спалети ќе го дадат кинезите, мислиш 120м. бате се пичкн дим, поготово за нас? :D

За тие пари да бидеме реални женаму ќе го продаде. :D

Ако не го даде спалети ќе го дадат кинезите, мислиш 120м. бате се пичкн дим, поготово за нас? :D
Ама нема да го даде зошто како ќе изгледа тоа кај другите играчи, капитенот, најдобриот поединец години наназад си оди од тим при прва понуда :)[DOUBLEPOST=1501610161][/DOUBLEPOST]
За тие пари да бидеме реални женаму ќе го продаде. :D
Добро, жена му е курва :D

Можеш да купиш алфа и омега од тимови како што се Атлетико, Рома, Наполи, Дортмунд но никогаш од Реал, Барса, Баерн па и ПСЖ моментално.
Како што гледаме и од Барса веќе може да се купи оние алфа и омега играчи што ги викаш.
Добро во право си се слагам, али ми интересира дали мислиш и ти дека парата го врти светот?
Убеден сум дека сите играат за пари.

Затоа и реков, можда Анчелоти не го дава Видал да, врши притисок да не замине, но на сума од 50 пример додадени уште 20 не мислиш дека ќе нема релевантен фактор кој би стоел на патот? Сепак Видал не е на Анчелоти, туку на Баерн.
KOga bi dodadel uste 20 i plus ke dodades deka istiot ima 31 god treba da si malce bez mozok. DO 50 bese dovolno za vidal sega sto ne go pustija toa e druga prikazna.

Како што гледаме и од Барса веќе може да се купи оние алфа и омега играчи што ги викаш.

KOga bi dodadel uste 20 i plus ke dodades deka istiot ima 31 god treba da si malce bez mozok. DO 50 bese dovolno za vidal sega sto ne go pustija toa e druga prikazna.

Во барса моментално алфа и омега е Меси, во Реал моментално е Роналдо, па сега види ти што и како. Нејмар никогаш не бил и нема да биде алфа и омега во барса ако алудираш на него.

@_BerzerkeR_
Ние неможеме да ги мериме куровите со клубови како што се Барса, Реал, Баерн, Манчестер, ПСЖ за пари, далеку сме од нив, ако овие клубови не сакат да ги продадат своите најдобри играчи, и ние им понудиме 10м годишна плата, овие за инает можат како од шала да им понудат на своите најдобри играчи и 25-35М годишно, само да ги задржат...

Муабетиве дека ќе го купиме светот, се ебење у здрав памет, пуштени од тутоспорт.

пс. Инаку толку голем клуб сме ние, што Перишиќ еден од најдобрите играчи на клубот ќе го продадеме за 50милки, ете толку ние имаме пари...

Никој не инвестира во нешто без профит така и нашиве кинези, немојте да мислите дека дошле тука да губат пари, туку напротив да профитират од клубот.

Последно уредено:
За се има цена само кој ќе биде тај луд што ќе ја плати. Исто така и за Роналдо и за Меси има специјално дефинирана цена.

Моментално средниот ред ни е: Брозовиќ, Кондогбија, Гаљардини, Марио, Валеро, Вечино.
Ова се 6 играчи, нас ни требаат 3 во прв тим, а од овие првите двајца треба да го напуштат тимот, ако не двајцата, еден сигурно ќе замине до крај, така да имаме простор за уште еден класа играч во средина, али мислам дека кога не успеавме за Видал и Раџа, тука ќе се застане.

Во напад е уште полошо, моментално имаме само тројца кои исполнуваат услов за прв тим (Перишиќ, Кандрева и Икарди) од кој едниот најверојатно ќе си оди а другиот едвај исполнува услови за првотимец.

За бекојте не ми се збори...

Ако сакаме да сме конкурентни, без разлика што не играме ЛЕ, мора да се донесе уште едно ептен квалитетно крило без разлика дали Перишиќ ќе си оди, кога веќе не се потрошија многу пари на другиот дел од теренот, а имаме уште за продавање, мора да се оди алл ин на АДМ. Остајте што зборат другиве, со добра плата и проект, може да се најде квалитетен играч, со 3м по сезона веќе ни Џовинко не ти доаѓа.

Епа бате НикУан ако сакаш да играш фудбал и да бидиш конкурентен некогаш мораш и да преплатиш нешто.
Погба и Бејл мислиш не се преплатени.

Али сега ќе речиш тие се МУ и Реал, не можеме ние ко нив, но еве имавме 200мил. не мора да бидиме толку груби во пазарењето во смисла "од 50 ништо фазла".
Според мене подобро тие 200 за двајца отколку за 7-8 души али јеби га, нема да се разбереме кога се служиме со термини "треба да немаш мозок", "треба да си ретардиран"...

Според мене подобро тие 200 за двајца отколку за 7-8 души али јеби га, нема да се разбереме кога се служиме со термини "треба да немаш мозок", "треба да си ретардиран"...
Aбе ајде, да рокневме по 100 милиони на Ди Марија и Видал и после кој ќе ве читаше-види ги ментални толку пари лупнаа на овие двајца а останаа Сакатиноги, Сантон, Медел, Брозовиќ и Едер да ни играат.... :icon_mrgr:

Aбе ајде, да рокневме по 100 милиони на Ди Марија и Видал и после кој ќе ве читаше-види ги ментални толку пари лупнаа на овие двајца а останаа Сакатиноги, Сантон, Медел, Брозовиќ и Едер да ни играат.... :icon_mrgr:

Битно ни е што ќе речат, или битно ни е што пр со нив двајца (за едно 130тина мил.) ќе активираме страшен мотор на креирање игра и реализирање голови. Башка на сето тоа со толкаво засилување се засилува општо целиот тим, логички, колку поголемо засилување (пример) во среден ред за толку се засилуваат и соиграчите до него, не знам дали баш јасно се изразив али јбг...

А досега што правевме, ќе донесиме 4-5 души од кои 3 ќе испаднеа флопови а другите двајца просеци кои се борат за во прв тим.
А Видал и Ди Мариа заедно знаеш што ќе ни направат?!:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom