Можеш да купиш алфа и омега од тимови како што се Атлетико, Рома, Наполи, Дортмунд но никогаш од Реал, Барса, Баерн па и ПСЖ моментално.
Повеќе алудирав на тоа дека се заминува од подобар во послаб клуб (за пари).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можеш да купиш алфа и омега од тимови како што се Атлетико, Рома, Наполи, Дортмунд но никогаш од Реал, Барса, Баерн па и ПСЖ моментално.
da, brao, go sporedi atletiko koj bez problem gi davase svoite zvezdi so baern, real, psg, sitiИ Фалкао беше алфа и омега во Атлетико али замина во Монако!
Не знам, со оглед на случувањава последниве години имам добиено некаков впечаток дека парата се прави, па сеа...
da, brao, go sporedi atletiko koj bez problem gi davase svoite zvezdi so baern, real, psg, siti
Razlikata od toj atletiko do ovoj sea e den i nok, toa e edno, vtoro i samite igraci insistiraa da zaminat ako ne se lazam, sto ne e slucaj so vidal na primer, ili naingolan, aguero i ostali ...
Znaci praime muabet za paketot 2 u edno, timot ne saka da go dade igracot, igracot ne insistira da zamine.
Се што неможе да се купи со пари,се купува со поише пари ако се има и ако се сака.
Ако не го даде спалети ќе го дадат кинезите, мислиш 120м. бате се пичкн дим, поготово за нас?Мислиш дека Спалети ќе го даде Икарди за 120м евра?
Пошто ете, Икарди е млад, надежен, за мене страшен шпиц ама игра во Интер кој со години не може да се пронајде, без Европа и завршува под 4то место сезони наназад.
За тие пари да бидеме реални женаму ќе го продаде.Мислиш дека Спалети ќе го даде Икарди за 120м евра?
Пошто ете, Икарди е млад, надежен, за мене страшен шпиц ама игра во Интер кој со години не може да се пронајде, без Европа и завршува под 4то место сезони наназад.
Ама нема да го даде зошто како ќе изгледа тоа кај другите играчи, капитенот, најдобриот поединец години наназад си оди од тим при прва понудаАко не го даде спалети ќе го дадат кинезите, мислиш 120м. бате се пичкн дим, поготово за нас?![]()
Добро, жена му е курваЗа тие пари да бидеме реални женаму ќе го продаде.![]()
Како што гледаме и од Барса веќе може да се купи оние алфа и омега играчи што ги викаш.Можеш да купиш алфа и омега од тимови како што се Атлетико, Рома, Наполи, Дортмунд но никогаш од Реал, Барса, Баерн па и ПСЖ моментално.
KOga bi dodadel uste 20 i plus ke dodades deka istiot ima 31 god treba da si malce bez mozok. DO 50 bese dovolno za vidal sega sto ne go pustija toa e druga prikazna.Добро во право си се слагам, али ми интересира дали мислиш и ти дека парата го врти светот?
Убеден сум дека сите играат за пари.
Затоа и реков, можда Анчелоти не го дава Видал да, врши притисок да не замине, но на сума од 50 пример додадени уште 20 не мислиш дека ќе нема релевантен фактор кој би стоел на патот? Сепак Видал не е на Анчелоти, туку на Баерн.
Како што гледаме и од Барса веќе може да се купи оние алфа и омега играчи што ги викаш.
KOga bi dodadel uste 20 i plus ke dodades deka istiot ima 31 god treba da si malce bez mozok. DO 50 bese dovolno za vidal sega sto ne go pustija toa e druga prikazna.
Aбе ајде, да рокневме по 100 милиони на Ди Марија и Видал и после кој ќе ве читаше-види ги ментални толку пари лупнаа на овие двајца а останаа Сакатиноги, Сантон, Медел, Брозовиќ и Едер да ни играат....Според мене подобро тие 200 за двајца отколку за 7-8 души али јеби га, нема да се разбереме кога се служиме со термини "треба да немаш мозок", "треба да си ретардиран"...
Aбе ајде, да рокневме по 100 милиони на Ди Марија и Видал и после кој ќе ве читаше-види ги ментални толку пари лупнаа на овие двајца а останаа Сакатиноги, Сантон, Медел, Брозовиќ и Едер да ни играат....![]()