Фан Клуб: Интер

Мега ѕвезди не мора да се носат, Милито не беше мега ѕвезда а со една сезона засени све што напраил еден Роналдо за Интер или Виери и Ибра, со една ебана сезона, ама тоа е таа комбинација од Класа тренер, шампион и победник во права смисла на збор и ненормален мотиватор, и остала багра тренерчиња.

За Перишич искрено незнам на која основа го правите од гомно подоле а е стандарден во втора екипа у Германија, екипа која има и те како силен тим, тоа дека бил непотребен за Клоп иако тоа не е причина за неговото заминување од таму, е исто безвезен муабет, и Де Брујне или као и да се изговара не беше потребен за Мур у Челзи, па еве глеате ... или Салах.
Ја ке судам коа ке дојде зашто памтам на времето Маикон кога дојде поим немав кој е и матер му ебавав и него и на Манчини под дифолт, зашто му го зема местото на Занети десно а овој беше прекомандуван во средина али што од тоа се деси сите добро знаеме, затоа да не избрзуваме со некои заклучоци, ако нешто асално од Манчини ќе видиме периодов е склопување на одлична екипа.
Идеално сценарио за мене до крајов на летово е доаѓање на Перишич и Јоветич, останување на Шаќири и носење на Мота и Кришито ... и нека дое кој сака. :D

носење на Кришито ... и нека дое кој сака. :D
Ти очигледно се имаш напушено,не гледам друга причина зошто го спомна овај...па зарем го имаш гледано во Зенит колкава пропаст е?

Интер во 2010 немаше класа играчи,осим Снајдер,Ето и Самуел,па ете освои Интер триплете.
од цел пост само ова ме чуди :)
а лусио, цезар, камбијасо, маикон, па и станкович и милито?

interlove да пратеше малце поише фудбал ќе знаеше дека Перишиќ првата сезона си играше стандардно у Борусија со Куба по страните и Гетце централно. Следната сезона дојде Ројс и тогаш Перишиќ си седна на клупа пола сезона и го шитнаа у Волфсбург каде си е стандарден играч у прва постава.[DOUBLEPOST=1437864778][/DOUBLEPOST]забораив, никој не им е крив на Сити што се ретардирана екипа па место Јоветиќ зимаат играчи како Бони а и Милнер едно време играше лажна 6ка у напад.

Еве јас непратам толку фудбал, кажи ми ти што пратиш, ако играл стандардно што има направено дечкото, голови асистенции, потези, има некоја силна страна, со што ќе го пофалиш?!. Муабетот не беше колку минути има он изиграно за Дортмунд, туку што има покажано. Еве јас ти кажувам дека нема ништо покажано ама баш ништо, чист просек беше, за Волзбург не би кажал, бидејќи колку толку се трудеше ама сепак кога си просек тоа е тоа.

Џонтра бе!! Сити била ретардирана екипа, дај нека те зимат тебе у менаџмент да им кажеш каде треба да игра Јоветиќ, и да ги средиш малце, да заличат на екипа.

@Syn

Далеку е Перишич или Јојо од Милито и сам знаеш дека тој Милито во Џенова имаше даено над 20гола у една сезона, а тоа не се малку голови за во Италија. Јас би бил пресреќен да донесеме играч кој има постигнато над 20гола у една сезона, но ја немаме тоа среќа. Така да ни на крај памет не ми доаѓа да очекувам од нив да го имат истиот или 50% од учинокот на Милито во Интер, тоа би било супер.

Јас се надевам ако веќе доаѓат во Интер, да ме принудат да ги повлекувам зборовите, инаку во спротивно ни се еба мајката како клуб. Уште една сезона без ЛШ, ќе биде премногу за нас.

од цел пост само ова ме чуди :)
а лусио, цезар, камбијасо, маикон, па и станкович и милито?
класа играчи бара братот што се покажале во други екипи бидејќи тоа било репер за трофеи,мај ес.
Лусио играше во Леверкузен и во Баерн и ок,може да се вброи во класа играч.Цезар се нема покажано во ниту еден друг клуб освен во Интер,Камбијасо е купен како отпадок од Реал,Маикон е земен како анонимус од Монако,Милито не е класа играч.
Ова според некоја сасвим луда фудбалска логика

Ти очигледно се имаш напушено,не гледам друга причина зошто го спомна овај...па зарем го имаш гледано во Зенит колкава пропаст е?
E kakva e be nezamenliv prvotimec e, se utepuva od igranje, da bese propast ke go prodadea odamna, ipak zenit se prilicno bogat tim, samo za witsel i hulk dadoa nakaj 70m evra ako ne se lazam, Boash odamna ke se otarasese od nego ako bil drvo. Ofanziven bek e, ali eve gledam Mancini sea go baral i klishi od city, tesko izvodlivo scenario ali dobro e sto saka da dovede uste eden bek, i toa so ofanzivni karakteristiki.

E kakva e be nezamenliv prvotimec e, se utepuva od igranje, da bese propast ke go prodadea odamna, ipak zenit se prilicno bogat tim, samo za witsel i hulk dadoa nakaj 70m evra ako ne se lazam, Boash odamna ke se otarasese od nego ako bil drvo. Ofanziven bek e, ali eve gledam Mancini sea go baral i klishi od city, tesko izvodlivo scenario ali dobro e sto saka da dovede uste eden bek, i toa so ofanzivni karakteristiki.

Фудбалот што се игра во Русија е буквално легачење без никаква дисциплина и притисок,редовно го пратам руското и знам како игра Кришито...не се наслонувај премногу на статистика и со тоа што е прва постава во Зенит па колку сака нека се богати кога нималку не се организирани како европските клубови туку фрлаат пари безврска ...

Кришито не е ништо посебно брз,пробивен,ниту е силен ниту има центаршут ..буквално просек бек

tapa trasfer prosek igra4 neznam so ke prajme so povredeniov potprosecen igrac da bese dobar kigrase u siti.
pu da ti ebam majkata branka i tebe morati!

Деко, пивото.

Poso sum od mobilen, idam da mu go lajknam postot na Bene I po greska stiskam prijavi mesto mi se dopaga. Abe mamicata, eden asalen igrac zimame vo rok od tri godini I od vozbuda ne znam sto strakam.

Dzoni, Krisito e dobar bek, ne go kenjaj dzabe ako Zenit te imaat preebano na sportska. I jas gi pratam Zenit I moze da kazam deka igra sosema solidno I realno so dve race bi go precekal na Meazza.

chandler_kitchen_dance_-_tumblr.gif

Chandler-Dancing-Friends.gif

tumblr_njcizygsHP1smp4y5o5_400.gif

tumblr_mjrwr3XseO1rb9bkto1_250.gif

tumblr_mjrwr3XseO1rb9bkto9_250.gif

tumblr_mjrwr3XseO1rb9bkto3_250.gif

e075eba8c5852f9e067f1943987d64f5.jpg

chandler-dance-o.gif

tumblr_mqqu47g9kh1qmlbbco4_400.gif

tumblr_lmozvbbODF1qcdhhy.gif

joey-and-chandler-o.gif

Kajgana Shop