Фан Клуб: Интер

Ovaa formacija 4-2-3-1, ne pomina vo vremeto na Mur, koga bevme pali-gasi, a ne pa sega so ovie igraci. Ovaa formacija vo italija treba so zakon da ja zabranat.

Jas pa sum pustil ke gi gledam, more gasi link, otidov da si brkam nekoi raboti.

Ај се молат модераторите да го сменат насловот на темава во Лузер Клуб: Интер.

Фала.

Ovaa formacija 4-2-3-1, ne pomina vo vremeto na Mur, koga bevme pali-gasi, a ne pa sega so ovie igraci. Ovaa formacija vo italija treba so zakon da ja zabranat.

Jas pa sum pustil ke gi gledam, more gasi link, otidov da si brkam nekoi raboti.
Ovaa formacija ne pominuva,5-3-2 ne pominuva....Macari ne cinese,Mancini ne cini,bitno jaki igraci zemame,igraci sto davaat dlabocina na ekipata!Sea pa i kasano koa ke si go zememe pa pa pa...Rastur ke napraime

Манчини си е моронот што секогаш бил и таков и ќе остане. Нема надеж, лузер си е лузер. Дури и глупата фризура му е иста.
Ништо не играат, една напаѓачка акција немаат.
Срамота е бре професионален тренер си, 11 души да немаат поима што да прават од кога ќе добијат топка. Како успева само да ги добие овие работи мене не ми е јасно. И зашто немам ја волку среќа.

Ова може да го спаси само некој Ибра, на мускули да дава голови и да му го спасува гзот на Манчини, зошто од ова телево тим не гледаме.

Дај нека испаднат Борусија и да го грабнеме Клоп некако.:D
А ако не, се само не италијанец тренер. И Михајлович.
А осеќам он ќе биде следниот со кој ќе губиме време.

Моментално Интер плаќа два тренери,и да го избрка Манчини ќе плаќа три тренери бидејќи кој тренер да дојди му нудат договори од 100 години и нормално после дека ќе бидат во финансиски дефицит и расходи три пати повеќе од приходи и ќе нема пари за трансфери...како можи бе неможам да поверувам..зарем овие другите италјански екипи имаат подобар тим од нас?..резили еј

Се осеќаме како Милан денеска,очајни никакви и без идеја.Наздравје бричење џаци

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Па не сме ништо подобри од Милан, нема што да се осеќаме :pos:
Ај наредна тепаме, ако не неа, таа после неа сигурно :pos:

Добро е што примија гол за 3-1 бидејќи случајно ако беше 2-2 ќе се радуваа и ќе изјавеа дека се морални победници,а Манчини ќе се гордееше на карактерот што го прикажа тимот..мрш да ви ебам све

Да ти ебам лигата шугава, и судии и се. Ако ова беше пенал, тогаш секоја одземена топка треба да биде фаул. Не дека Интер заслужи да изигра нерешено денес, ама срамота е ова

НАЈГОМНАРСКА ЕКИПА СЕ ОВИЕ САСУОЛО ДА УМРАТ СИТЕ ДО ЕДЕН ЗАЕДНО СО ГУАРИН СВЕ ДА ИМ ЕБАМ

Со Манчини преродбеникот тоа е, од 30 можни поени со него, само 10 освоени, а оваа недела излезе процент на успех со Мацари и Манчини, споредба, Мацари е бољи, односно, од овие 30 сигурно повеќе ќе освоеше поени од мизерните 10 на Манчини стратегот, и што е најтрагично пак ќе сакавме да го бркаат ... оправдано.

Реков од ден број еден кога дојде Манчио, прва кардинална грешка на Тихо, исти бенитез е, исти, и он имаше лигашка титула со ебаната валенсија, осви куп уефа, лига шампиони ... џабе, Просек е и ништо повеќе. На крај од сезона скоро и убеден сум дека Манчини ке лета, дај боже псж да го лапаат, бар нек се сјебат и они му ебам тоа фризурчето му ебам.

Што сте депресивни значи.

Наредната ја тепаме! :D

Оној Пушкаш за 15 минути изигра подобро од Подолски и Паласио папаците за цела утакмица.:pov:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom