Фан Клуб: Интер

Многу е тешко кога противникот не го интересира да даде гол, и се брани со 10 души нон стоп, посед на топка 71%, Торино само еден шут и тоа не во рамките на голот.
Овде ќе биде ептен тешко за играње и во второ, нема многу простор за игра, топката само кружи и нормални се лоши додавања.

Сеа у второ Ранокија ќе ни ебе мамата.
Нека влагаат одма Хернанес и Шаќири место Куз и Паласио, иначе ни се ебало мајката.
И Оби би го рогнал на трибини да не се повредеше Андреоли, сеа нема да имаме измени.
И мора за прв пат да го пофалам Гуарин, само така бајо, едноставно и борбено а не да праиш цигански работи.

Нападот е некреативен инаку брзо поминуваме половина и стабилни сме во одбраната. Ќе падне гол второ само мора поагресивно, шутеви, ен-два акции ова она.

Ајмо!

Слично издание како со Емполи, само што овие незнаат да го искористат тоа... за сега .

Ednas otidoa vo napad, i toa slucajno, gol ni dadoa, ne mi se veruva.

Барем за едно сум сигурен... знам дека исправно постапувам шо не ги гледам!

Нема да ја коментирам играта пошо не ја гледав, но ја видов формацијата и мислам дека е фејл (Оби и Паласио).
И редно е мислам да се проба со формација со 2 напаѓачи, ок можда немаме али треба да се промени нешто.

Ни треба играч редовно способен барем за еден гол!!! Икарди, Полди и Шакири го немаат тој капацитет. Поз!

Последно уредено:
Ок барем со Сасуоло играме следна, ќе го испукаме гневот на нив.

Ставете си ја 7+

10 освоени поени од можни 27 со Манчини ...
Мацари повеќе ќе освоеше, и што е најтрагично, пак ќе бевме незадоволни и ќе сакавме да го тргнат.

Почетоков со Манчини воопшто не е ветувачки, ако се навратам на мојот воведен пост он кога дојде, а некој овде памтам ме критикуваше хехе, искрено, и воошто не сум изненаден, Интер со Манчини добри резултати имаше уз мега јак тим и никаква конкуренција ... во Италија, во ЛШ си беа декор и лесен залак за виљареал и валенсија.

И дефинитивно сеа важи муабетов бољи шанси за ЛШ имаат преку ЛЕ, па сеа видете вие ... :tvg:

Им ебам тоа мртвите им ебам, гнасотии, приметете ги, играат и се движат само кога ке имаат топка у свои нозе, значи зборам за играчите, без топка стојат у место, има ли очи бе манчиниво бе, што кур праат на тренинг ја незнам, едни мочани емполи и торино нит примија гол со Интер нит пак имаше некоја посериозна закана за нивниот гол. :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom