Фан Клуб: Интер

сакам сеа едно 6-7 комада да ги лапнеме и вечер Мацко да си ги спакуе куферите експресно.

Ил Капитано на клупа до крај на сезона,добива совети од Мурињо и земаме скудето.Лесно е :D

сакам сеа едно 6-7 комада да ги лапнеме и вечер Мацко да си ги спакуе куферите експресно.

Ил Капитано на клупа до крај на сезона,добива совети од Мурињо и опстануваме во лига.Лесно е :D

Волку лош Интер... полош од ланскиот Милан у пм :unsure:

10320287_10152925244997289_5718329692913234387_n.jpg

Само тој игра фудбал денес, овие другиве ја клоцаат топката. Жал ми е за детето. Зажарениот маме му ебам сакаше да тепаме со долги топки, а има само еден фудбалер што може да додаде точен пас преку 20 метри. План Б како и обично, нема. Задна линија чуваме играч по тактика „кој прв стигне“. Овој Андреоли не можам да го гледам а овој другиот од Торино што го земавме нема ни движење на фудбалер. Освалдо е роден во офсајд, го боли Тасе кај се наоѓа. За Хернанес не знам што да речам, го гледам само кога прима топка од Кова. И да не дрвам повеќе поединечно, кога ги гледам Интер, Македонска фудбалска репрезентација ми изгледа добро.

Сепак, мислам дека не сме толку лош тим колку што имаме неспособен тренер. Жал ми е што нема да примиме 7 за некако да им светнеше алармот. Ќе треба уште многу бламирање за да си замине овој.

затоа што не знае една тактика да истурка, цело време мафта со рацете као демек играчите му се криви шо не оди . се затуцал со тој неговиот лузерски систем на 3-5-2 и не остапува ебаму семето негово. Раниери за него е Дел Боске+Мурињо +Анчелоти и тоа на квадрат.

Абе тоа одамна е утврдено, него зборам за денес. Мене искрено да ти кажам страв ми е со 4ца назад да игра Мацари, пошто гледаш денес што се деси кога играа со 4ца назад, иако имаа црвен ... И на други утакмици кога играле со 4ца назад (лани имаше неколку утакмици кога во тек на натпревар играше така) и уште по дупки беа. Си знае он една тактика 3-5-2 и си ја тераа таа, и за тоа се сложувам дека не го бива за други тактики, а таа он што ја знае му е прочитана во Италија.

Само Интер кога игра дома нема домаќинско судење. (y)
Нека се огледаат на Челзи, Реал, Јувентус (со Конте), да видат што значи да играш на домашен терен. Абе пршти од сите страни, притисок на судии, подгревање на публиката, а исто и пристиок на теренот. Денес Каљари одлично го искористи домашниот терен и заслужено победи.

Мацари денес имаше феноменална замисла, со долги топки да го пробие Каљари. :pos: И тоа долгите топки беа упатувани од Хуан и Видиќ. :tapp:
Другата замисла беше преку “центаршутевите“ на Нагасаки, се да му изнаебам у пичка и на него. Ова го стаив у наводници затоа што последниот погоден центаршут му е многу одамна, кога Деко последен пат фати на спортска.
Ми се темнее, ова денес што го гледав, а искрено не знам зошто го гледав после 1-3 беше очај, очобол, мизерија, јад, беда, кур, пичка, шоља, кашика... Абе има луѓе платиле карта за да гледаат фудбал бе :tapp::tapp:

Ееееј на кое дереџе дојдовме, Земан ни изиграва Мурињо+Фергусон среде Меаца. Леле ќе се убијам жими се, ми се повраќа од Мацари и моменталниов Интер. :sick:

Инаку уште сме во игра за 3 место пошто конкуренцијата е поутепана од нас. :D

Не стварно неможам да разберам..само Интер од сите екипи од Италија исто како да не игра на домашен терен,судиите си судат што сакаат и дури си земаат луксуз да свирнат и ако треба по 3 пенали на гостинската екипа..сега бесмислено е да се расправаме за судиите кога екипата ни е за нигде ама нема смисла ова веќе..треба екипите да се плашат кога ќе ни дојдат на гости,а овие сите до еден ни изиграваат Барселона ...па пичка му матер,пред 10-тина години кога Манчини и Купер ни беа тренери со ѕверот Рекоба барем на домашен терен немаше лабаво ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom