Фан Клуб: Интер

Него го мешам со Џонтра Волта цело време, не знам кој пишува.

Разбирам, имаме проблеми последниве сезони ама пак неможе да се оспорува и плука за секој потег на управата или на Мацари. Трансфер периодов беше солиден, ако не и одличен за условите но за Фреди и многу други форумџии нечини само затоа што немаме купено ѕвезда. Секогаш играчите на противничките екипи ние ги гледаме како поквалитетни. Секогаш тренерот на комшијата би не довел до титула.

Мислам ОК е критика и тролање, и јас го правам тоа. Ама 24/7 да плукаш за тимот за кој навиваш? Па смени тим јеботе, еве Real, Chelsea, Bayern или кој и да е flavor of the month. Они имаат пари и нормално ќе го прибираат кремот од играчи и ќе имаат атрактивна игра за око.

Јас едвај ја чекам наредната недела да го напуниме следниот несреќник на Меаца, во знак на освета. Ќе си ставам 50че за среќа и богат $$.

абе и кремот на Европа да се однесе во поглед на играчите џабе ќе биде пошо Мацари ни е тренер со таа негова лузерска тактика 10-0-0 и биди среќен со бод.ако освоиш три бода,пак ок.

Кога ќе ти го паркираат автобусот ни Симеоне не ти помага. Мацара што е просек, просек е и тука не негирам. Ама некако се навикнавме па и наредниот тренер ќе ни биде виновник по автоматизам.

Немаше да го имаме овој муабет да досудеа барем еден пенал вечерва во наша корист.

Сакав да прашам како сме изиграле али ок е, претпоставувам.
Се додека е Мацари тренер на Интер нема бел ден да видиме. Посакувам да наниже 5 порази по ред и да пие отказ што е можно побрзо.

Ај може ќе го кикнат Ван Гал од Манчестер и кај нас ќе дојде. Хехе

Ако некогаш се деси тој пацер да е тренер на Интер јас нема да навивам за Интер во периодот кога ќе е он тренер.
Неговиот дебилен тефтер и мудата уопште не се потребни у тимот за кој навивам.

Изгледа готово е и со Гуарин, замина во Валенсија..
Торино изигра многу цврсто во одбрана, се држеа, немаа многу цел да напаѓаат и чекаа на контри, сите играа одбрана, затоа тешко се пробиваше со центаршутеви.
Медел одигра добро, се гледа дека има квалитет и не се поминува многу лесно, доста е борбен.
Против вакви екипи фали врвен напаѓач, нешто слично што правеше Ето после 2009/10, кога играта не ни беше ништо подобра од оваа, но Ето ги користеше скоро сите шанси што му се укажуваа, и победувавме 1-0.
Кова му даде многу добра топка на Икарди, но за жал не ја исконтролира добро, да ја исконтролираше ќе излезеше еден на еден со голманот, каде големи се шансите да се постигне гол, ваквите акции мора да користат, фали Паласио во тимов..

Кога ќе ти го паркираат автобусот ни Симеоне не ти помага.
А сепак на крајот од сезоната некои екипи имаат по 20-30 бодови повеќе од нас.

Just saying...

Мене ме интересира само дали имавме некоја шанса вчеера ? Прво полувреме го изглеав, врска немавме ....второ не можев, очите ме болеа више .... А дека ќе го сркаме дур ни е mASSari тренер, ќе го сркаме.

Ама чим Тохир и компанија не се освестуваат, или играчиве не му прават државен удар, ондак шо не боли нас кур - Рафа и Раниери ги испоклоцаа за многу помалку време од лузеров...

Бонавентура е ок играч,не знам што е толку смешно.

Кога веќе не се сака да се ризикува со Рабиот,ќе се задоволиме со Бонавентура
Не дај боже да се повреди Ковачич или Хернанес е тогаш ќе има смеење...па и Лига Европа играме..не знам што мислеа со Кузманович и со продавањето на Гуарин и Алварез..демек големи плати имаа?..сега Бивис и Батхед ќе ни бидат на клупа

Ок,Хернанес боље на клупа да седи него да игра.

И Кузманович сакам да се продаде,а да се доведе Бонавентура и Бенаси да се врати од позајмница.

Со Рабиот требаше да се ризикува,има огромни шанси да биде трансфер налик оној на Кова,да прерасне во играчиште,ама тоа е,ќе го гледаме Кузмановиќ како се тетерави со топката покрај аут линија.

Барем Лавеци некако да се доведе до вечер,но изгледа позаинтересирани сме биле за факинг Борини

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom