- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.063
- Поени од реакции
- 16.629
У него сумљаш а у @Џони Вајсмилер не?Саркастичен и негативен е цело време, ужива и се сити кога не ни иде. Кој знае и за кого навива, за Интер сигурно не.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
У него сумљаш а у @Џони Вајсмилер не?Саркастичен и негативен е цело време, ужива и се сити кога не ни иде. Кој знае и за кого навива, за Интер сигурно не.
Него го мешам со Џонтра Волта цело време, не знам кој пишува.У него сумљаш а у @Џони Вајсмилер не?![]()
А сепак на крајот од сезоната некои екипи имаат по 20-30 бодови повеќе од нас.Кога ќе ти го паркираат автобусот ни Симеоне не ти помага.
Се додека завршуваме пред Милан е успешна сезона.А сепак на крајот од сезоната некои екипи имаат по 20-30 бодови повеќе од нас.
Just saying...
Не дај боже да се повреди Ковачич или Хернанес е тогаш ќе има смеење...па и Лига Европа играме..не знам што мислеа со Кузманович и со продавањето на Гуарин и Алварез..демек големи плати имаа?..сега Бивис и Батхед ќе ни бидат на клупаБонавентура е ок играч,не знам што е толку смешно.
Кога веќе не се сака да се ризикува со Рабиот,ќе се задоволиме со Бонавентура