A ova po sto go zakluci, bas me interesira

, ili od tepka, nema koj sea, pa aj tiho
Citam na netov u kakva situacija bile inter, da gi nacekas tie tekstovi ke se zaprasas zasto voopsto se nafatil ovoj da gi zima sega.
Tiho, potoa i Macari, se najmalku krivi za toa sto se deshava sega, ovaa steta vo Inter e pravena od momentot koga Murinjo zamina, znaci 2010, Maj, pa se do ovoj Januari, ti, i bilo koj drug, ako ocekuva preku nok deka nestata ke se promenat gadno ste se zaebale, i Anjeli koga dojde vo Juve sega, prvata sezona so Del Neri znaete i sami kako pomina. Na Tiho moze da pocne da mu se sudi od letovo, pocnuvajki od smenata vo tehnickiot kadar i onie sto ke gi dovede po niv ( ja licno na Macari bi mu dal uste edna sansa, vo situacija uslovite da se idealni i za nego ). Do togas
Za denes, dobro igraa, bolji bea, so ogled na okolnostite i vremenskite uslovi i super, ali sebicnosta na Palasio, pa i Johny, Perin, sudijata, gi kostaa poraz, bese eden od onie denovi, jebiga. Macari prv pat sezonava ja igra svojata formacija, od Napoli, steta za nego sto rezultatot e takov kakov sto e, vo igrata ima golem napredok, ali ovoj poteg sto denes go povlece trebase da go napravi pred 3 meseci.
Ако добро се сеќавам само јас и ти го криткувавме Камби уште пред 2 години. Него, не е он крив за ова дереџе, он игра зашто некој го ставил да игра и му дозволил. Тохир е прв пат во фудбалот, како Самсоненко во Вардар, само што тој му дојде преку глава и стана тренер, Тохир не верувам дека ќе направи некои радикални промени веднаш, ќе видиме...
Ne e prv pat, ima 2 fudbalski kluba.

Nisto poarni od Inter, rezultatski gledano : ))))