Фан Клуб: Интер

100 Spekulaci okolu Lavezzi misliman deka ke ostaneme so ovie igraci,se molam da ne naprad nekoja glupost pa da davat nekoj od glucnite nasi igraci,daj boze da dojde lavezzi jbg i taka i taka nema mesto za nego u psg,tamu e ibra cavani pa i lukac,a kaj nas bi bil zvezda u timot,samo samislete lavezzi palacio i alvarez

Баш ме интересира од кај имате прочитано за Лавеци во Интер јас ни во еден од италјанските портали што ги читам немам прочитано.
Лавеци си игра во ПСЖ во недала играше со Кавани и Ибра плус платата му е научна фантастика за Интер а и ПСЖ на поклон не дава играчи.
Интер може да не изненади само со некој како Роки некоја резерва од Сусано на пример.

И ја мислам дека ќе останеме со овие играчи, преку сила да купиме лево крило на местото на Нагатомо. Така Переира лета на позајмица било каде у последна минута, а нагасан оди на клупа.

Настрана резултатот добра игра беше,најмногу ме радува средината и одамна не сум видел да играат толку релаксирано со топката доле без да се гушат во средина и да немат на кој да му дават топка,ја движат топката така и Нага и Џони офанзивно се отварат подобро и примат добри топки.

Честитки за победата и после толку долго да го дочекам Интер да се врати на победнички патеки.
Малку да искритикувам малце во однос на играта која што ни ја пружаат играчиштава. Мислам дека ни фали поише компактност и порешителност во одбраната,но со оглед на тоа дека е почеток на првенството се има разбирање.
Го пратам Јапанецов и и покрај двата гола што ги имаше дадено некако не ми прави кеиф барем во почетокот на утакмиците па се до крајот на полувремето (највероватно после неколку заушки од Мацари се стабилизува ).Со нови победнички информации се гледаме подоцна.

1209292_744027842304101_1564661809_n.jpg

--- надополнето: 2 септември 2013 во 17:15 ---
Нека учи шеширов

И што има тука да се учи? Го купува како вундеркид, Анчелоти го напраи најјак плејмејкер освои ЛШ зема Златна Топка, у најдобар период од кариерата го шитна на Реал, стагнираше таму и сеа го враќа на 32 години.. Прашање е дали ќе игра и пола од тоа што го играше пред Реал.

Не би ме зачудило ова со Тихоир инвеститорот да беше замајување на навивачите.
Цело лето го продаваше клубот а не направија ништо да го засилат тимот да влезе во борба за ЛШ.
Сега ќе се молиме заборавените играчи да се разиграт.

Ајде сега теории на заговор. Бизнис е ова, ако нема согласност по клучните точки од двете страни нема договор.

Ми се сере од екипава проста ...срам да им е и на Морати и на Бранка и на сите педери у управа што се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom