Фан Клуб: Интер

Интер го обезбеди потписот на уште два таленти. Едниот е Шпанец кој игра во нападот, а другиот е Белгиец кој игра во одбраната.
ESCLUSIVA - Inter, Pau de la Fuente è tuo: ha firmato! C'era il Real (FOTO)
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=107583

ESCLUSIVA Miangue: “Mi voleva l’Arsenal ma ho firmato con l’Inter. I miei idoli…”
http://passioneinter.net/esclusiva-miangue-mi-voleva-larsenal-ma-ho-firmato-con-linter-i-miei-idoli/

Како и да е со оваа многу ке добие Интер. Ливаја ке остане и наредна сезона во Аталанта со што ке му помогне да се изгради како голем голгетер. Подобро и наредна сеозна да игра, него да грее клупа и да чека шанса.
Ливаја не е позајмен, даден е на косопственост што значи дека ако растура, и Интер сакаат да го вратат, ќе треба да платат за него, а знаејќи ги помаливе клубови како се курчат, можат и 10 да им извлечат ко што се глупи.

Ливаја не е позајмен, даден е на косопственост што значи дека ако растура, и Интер сакаат да го вратат, ќе треба да платат за него, а знаејќи ги помаливе клубови како се курчат, можат и 10 да им извлечат ко што се глупи.

Да ама ако го дада само на позајмица ќе седи и ќе грее клупа а тие ќе форсираат свој играч малите клубови како што каза стварно не се толку глупи

Да ама ако го дада само на позајмица ќе седи и ќе грее клупа а тие ќе форсираат свој играч малите клубови како што каза стварно не се толку глупи
Да бе, ко Коутињо што грееше клупа у Еспањол, ако може да даде многу за клубот, секако дека ќе игра, Аталанта не е клуб кој може да си дозволи толкав луксуз, инаку зашто би го позајмувале, размисли малку ...
Со давање на косопственост само ја зголемуваш шансата он више никад да не заигра за клубот, а моментално ќе дојдеше ко џокер у покер после ова со Милито, сеа Карев ќе биде алтернативата, или Мидо. :pos:
--- надополнето: 26 февруари 2013 во 01:33 ---
Ej. Karev doaga do letoska, Revolucijata vo Inter moze da zapocne. :vozbud:

Џон Карев, или Кару, сеедно. :facepalm: Боље да не потпишеа никој и да останевме дефицитарни на позицијата шпиц, така појаки ќе бевме. Мајко мила што му се случува на Интер, тоне ли тоне...

Позајмување само надвор од Италија, во Италија само косопственост (то треба да се укине и да се обеси кој го измисли).

Сите треба да се праќаат во Еспањол, 3-4 играчи одеднаш, тие немаат против да ги играат.

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Позајмување само надвор од Италија, во Италија само косопственост (то треба да се укине и да се обеси кој го измисли).

Сите треба да се праќаат во Еспањол, 3-4 играчи одеднаш, тие немаат против да ги играат.

Не е малце глупо да се праќаат играчи во тим од друга лига? :D Што знам, повеќе би профитирал играчот ако игра во некоја послаба екипа од истата лига, пример Вилшер и Стариџ беа во Болтон, Клеверли во Виган.... не знам зошто се практикува ова пола пола :eek: дури и во Англија кај што се глуми гордост помалите тимови без проблем земаат играчи на позајмици од другите екипи, не бараат косопствености и глупости.

Не е малце глупо да се праќаат играчи во тим од друга лига? :D Што знам, повеќе би профитирал играчот ако игра во некоја послаба екипа од истата лига, пример Вилшер и Стариџ беа во Болтон, Клеверли во Виган.... не знам зошто се практикува ова пола пола :eek: дури и во Англија кај што се глуми гордост помалите тимови без проблем земаат играчи на позајмици од другите екипи, не бараат косопствености и глупости.
Подобро е, ама во Италија ако го пратиш на позајмица го ставаат во игра само ако некој скрши нога. Ти бараат ко-сопственост и после треба да им платиш 10 милиони + за да си го земеш назад ако се покаже. Тоа ти е некоја врска рекет. Затоа Еспањол е супер, ништо не бараат, среќни се што овие даваат голови и молат да им ги оставиме подолго.

Џон Карев, или Кару, сеедно. :facepalm: Боље да не потпишеа никој и да останевме дефицитарни на позицијата шпиц, така појаки ќе бевме. Мајко мила што му се случува на Интер, тоне ли тоне...
ej a se puvaa haha, ja osvoile mladinskata LS, i ? Livaja u tri lepe, Roki donesen, sega mora uste eden u napad, pak ignorirani mladincite na smetka na covek koj nema igrano od minatata godina, bukvalno skoro godina dena NEMA profesionalno igrano fudbal. :facepalm:

ej a se puvaa haha, ja osvoile mladinskata LS, i ? Livaja u tri lepe, Roki donesen, sega mora uste eden u napad, pak ignorirani mladincite na smetka na covek koj nema igrano od minatata godina, bukvalno skoro godina dena NEMA profesionalno igrano fudbal. :facepalm:
Мене стварно не ми е јасна политиката на Интер. Кога веќе сме дефицитарни на позицијата напаѓач врати го Лонго од позајмица, или не го давај Ливаја на косопственост. За кој кур Роки го донесоа?? Зошто 36 годишен инвалид да ја грее клупата пола сезона кога може некое дете да биде на негово место и да стекнува искуство за во иднина. Особено по повредава на Милито ова ќе дојдеше ко џокер у покер за Ливаја или Лонго сеедно, можеа да пополнат барем со еден од нив двајца и тоа ќе беше и те како поволно за Интер. Но, вака кога ќе си размислам и подобро што не го вратија Лонго и подобро што не остана Ливаја, само ќе скапуваа тука, без разлика на тоа колку и да сме без решенија на напаѓачката позиција они немаше да играат, факт! Овој Карев не ни сакам да го спомнам, бруки, во кладилница одам камуфлиран целиот, со капа и шал за да не ме реметат.
Ја би разбрал доколку имаат проект и го спроведуваат истиот, па и да тргне лошо ќе разбере човек, не може секогаш да ги избираат добрите решенија, ама Интер работи секако освен по план и по одредени зацртани цели. Веќе неколку трансфер периоди трансферите се случуваат на 31 август или 31 јануари, тоа не е ни проект ни бутур, тоа е купување од очај, колку да се каже дека се земало нешто и колку да се замачкаат очите на јавноста. Јас едвај чекам да се изгради тој фамозен стадион, се надевам дека тогаш ќе тргнат работите малце од малце, а се до тогаш ќе гледаме ваков “шлепачки“ Интер, кој ќе се шлепа од сезона во сезона и ќе биде успех ако изненади со пласман во ЛШ во некоја од тие сезони.

Подобро Ил Феномено да го вратеа и онака е ослабнат 20 кила. :)

Знам дека е во ко- сопственост, зборам за тоа да остане уште една сезома кај нив за да се развие, а не да се врака во интер за шест месеци и да грее клупа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom